Φυλακίζεται κι ὁ Γιάννος;

Έμφαση ρε, έμφαση…

Πολλές φωτογραφίες, με τον Γιάννο «χεσμένο», με τον Γιάννο να κρύβει τις χειροπέδες, με την Σταυρούλα κλαίουσα και μαραμένη και στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ οι ιαχές του Κρητικού αυστραλοπίθηκα, ότι θα πάνε όλοι φυλακή.
Καταλάβατε;
Άντε, δουλειά τώρα…

Οι εντολές των διευθυντών στο αμμόρφωτο προσωπικό των μέσων ενημερώσεως της Ελλάδος, στις σημερινές πρωϊνές συσκέψεις.

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Πάντα ήμουν, είμαι και όσο ζώ θα είμαι ένας «αιρετικός δημοσιογράφος».
Γι’ αυτό και δεν καταλαβαίνω πως αυτός ο «ταμίας» του Γιάννου, πήρε λέει, τμηματικά από τον ίδιο, διόμισυ εκατομμύρια ευρώ σε δεσμίδες και τα μετέφερε στην Ελβετία.

Πώς δηλαδή τα «μετέφερε» και πώς τα περνούσε από τους ελέγχους συναλλάγματος;
Τον ήξεραν και δεν τον ελέγχανε, είχε άκρες στα τελωνεία, μετέφερε όλες τις δεσμίδες ή κράταγε και για πάρτη του;
Κι’ εκει, στις ελβετικές τράπεζες που τα κατέθετε, δεν έπαιρνε «εξτρέ», για να μην χαθούν τα λεφτά;
Κι’ αυτός ο Γιάννος παλι, τόσο μ@λάκας ήταν ή τόση εμπιστοσύνη του είχε, για να του εμπιστεύεται τέτοια ποσά από μίζες και μάλιστα σε δεσμίδες;
Κάτι πιο εκλεκτό, σε «διαβασμένο ρουφιάνο» έχετε ρε;

 

Κι’ αύριο μεθαύριο λοιπόν, που θα αμφισβητηθεί το κατηγορητήριο της προσωρινής προφυλακίσεως του ζεύγους Παπαντωνίου, αυτοί θα εξέλθουν των φυλακών και θα ορισθεί δικάσιμος του Αγίου Π@ύτσου Ανημερα, εσείς θα εξακολουθήσετε να βαράτε την ψωλ@ρα σας και ν’ ασχολείσθε με το επόμενο επικοινωνιακό τρύκ, που θα ΄βρούν οι Αμε5ρικανοί για να σας διασκεδάσουν.

Ούτε μυαλό, ούτε ποδάρια να τρέξετε έχετε ρε.
Εκεί θα μείνετε και θα ψωμολυσάξετε…

Η άλλη όψη…
Αν πράγματι ο Γιάννος έχει «ξεπλύνει» 4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα και τα έχει τώρα «μπαζωμένα» σε δολλάρια, ευρώ ή χρυσό, σε κάποιον εξωχώριο φορολογικό παράδεισο, ξέρετε πολλούς δικαστές που θ’ αρνηθούν να πάρουν κι αυτοί ένα «μεγάλο κομμάτι» από δαύτα, με τράνσφερ σε λογαριασμούς που κι’ αυτοί έχουν στο εξωτερικό, για να τον βγάλουν λάδι, όταν και όποτε καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου;
Διότι σήμερα έχουμε μια προσωρινή προφυλάκιση και μέχρι να γίνει η δίκη θα «μασήσουν» πολλοί, που τώρα στριμώχνονται για το ποιός θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Αφού οι Αμερικανοί, που κυβερνούν αυτόν τον τόπο ρε, ξέρουν πολύ καλά με τι μ@λάκες έχουν να κάνουν και εσείς το αποδεικνύετε, αφορμής δοθείσης, κάθε ημέρα εδώ μέσα.
Δεν πρόλαβε να προφυλακισθεί το ζεύγος Παπαντωνίου και στην γραμμή που χάραξαν τα «Συριζοτρόλ» αρχίσατε όλοι τις περισπούδαστες @ρχιδιές.
Να στηθούν κρεμάλες γι’ αυτούς που έφαγαν τα λεφτά του λαού, να πάει και ο Σημίτης φυλακή, να πλερώσουν οι κλέφτες και σε λίγο θα φθάσετε στο ότι ο Τσίπρας έφερε την κάθαρση.
Ποιός ο Τσίπρας; Που δεν ξέρουμε από πού κρατά η σκούφια του και ο πατέρας του κονόμαγε συνεργαζόμενος με την Χούντα για να τον μεγαλώσει;
Ποιός ο Πολάκης; Που δεν ξέρουμε πώς καθάρισε με τα διπλά βιβλία που κράταγε όταν ήταν δήμαρχος;
Και ποιός ο Σταθάκης; Που ξέχασε το από πού προήλθε το ένα εκατομμύριο ευρώ, που δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του;
Τελειωμένα μ@υνόπανα είστε ρε, ξαναψηφίστε Τσίπρα κι’ εμένα στ’ @ρχίδια μου.
Μια χαρά την βγάζω εδώ που είμαι και θα εξακολουθήσω να γελάω με την πάρτη σας μ@υνόχαυλοι.

Τις προάλλες ήταν οι τσουρουφλισμένοι στο Μάτι, μετά η Συμφωνία των Πρεσπών, πρόσφατα η παραίτηση Κοτζιά και τώρα η προφυλάκιση Παπαντωνίου.
Σχόλια οργίλα, καυγάδες και αποτέλεσμα ουδέν.
Να το κοιτάξετε αυτό…
Διότι, οπως σας παίζουν οι συριζοτουρκόγυφτοι χορεύετε

Τζανακόπουλος: «Διατελέσαντες υπουργοί ενδιαφέρονταν για το προσωπικό τους συμφέρον, παρά υπηρετούσαν την ελληνική πολιτεία».
Κλαπ@ρχιδόπουλος: «Δεν φταίς εσύ που βγάζεις γλώσσα, προτού αποφανθεί τελεσίδικα η Δικαιοσύνη, αυτοί εκεί στο Αιγάλεω φταίν που δεν σε γ@μησαν».

Μιας και μιλάτε για διαφθορά, ξεπλύματα και βρώμικο χρήμα, να σας θυμήσω ότι, από το 2017 η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επιτροπείας από την Επιτροπή κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), διότι δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ να καταπολεμήσει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ σε ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.
Ναι μωλέ, ναι τα τσαμένα….

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Φυλακίζεται κι ὁ Γιάννος;

Leave a Reply