Βάσει …«κυβερνητικῶν πηγῶν» μᾶς «ἐνημερώνει» τὸ ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ…

Διαβάστε και ακόμη κι αν είστε στούρνοι θα σκάσετε στα γελια…

Τίτλος του πρώτου του θέματος, τώρα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕ…

«Με Τράμπ, Πούτιν, Μέργκελ και Ερντογάν μίλησε ο Τσίπρας»

Ανοίγεις υπερήφανος να δείς το ρεπορτάζ και διαβάζεις:

 

«Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εκτός από τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρώσσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, την Γερμανίδα Καγκελάριο, ‘Αγγελα Μέρκελ, και τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και με σειρά άλλων ηγετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πρόεδρος Τραμπ συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας. Ο Πρόεδρος Πούτιν είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι τον περιμένει στην Μόσχα στις 7 Δεκεμβρίου. Ο Πρόεδρος Ερντογάν επανέλαβε την πρόσκλησή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη.»

Δηλαδή, το καθεστωτικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, απευθύνθηκε σε «κυβερνητικές» πηγές να του πούν, ποιούς συνάντησε ο Τσιπρας και τι του είπαν.

Κι’ αυτή την μ@λακία, την αναδημοσίευσαν «αμάσσητη» όλα τα κατ’ ευφημισμόν δημοσιογραφικά σάϊτ, επειδή πληρώνουν συνδρομή κι’ επειδή, δημοσιογραφικώς, ξύνουν τα π@πάρια τους και δεν έχουν απεσταλμένους ή ανταποκριτές στο Παρίσι.

Άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμμία σωτηρία, ούτε στην ενημέρωση.

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

1.778.000 τηλεθεατές είδαν τον Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha!
Να κάτι τέτοια διαβάζω και λέω πως δύσκολα θα γλυτώσουμε την γενοκτονία αυτής της γ@μημένης και μεταλλαγμένης συριζορουφιανοκωλόφαρας.

Θα είχε μεγάλη πλάκα, εχθές το απόγευμα, στην ομιλία που θα απηύθυνε στο «Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη», για τα 100 χρόνια από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, να ξεκινούσε με το …ΘΥΜΑΜΑΙ!!!

Θα τον έπαιρναν στο κυνήγι με τις …μπαγκέτες οι Γάλλοι.

.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply