Θὰ μᾶς φλομώσουν μὲ μπόλικη …«ἑλληνοτουρκικὴ φιλία»!!!

Οι 5 Τούρκοι εμιγκρέδες που πίνουν τον καφέ τους στο Tivoli, θα μου πούν με το νι και με το σίγμα, τι συμφώνησαν στο παρασκήνιο ο Σουλτάνος με τον …Βαστάζο.

«Χάλια» με έκαναν, πρωΐ-πρωΐ, οι Τουρκαλάδες στο γειτονικό καφέ.
Εγκάρδιες χειραψίες, καλημέρες στα γαλλικά και στα τουρκικά και «σπρωξίδι» μεταξύ τους, για το ποιός θα με κεράσει το πρωϊνό εσπρεσσάκι.

Τι έγινε ρε παιδιά, τους είπα, γιατί τόση χαρά.
Ε πώς, μου απήντησαν, δεν είδες Τσίπρας-Ερντογάν φίλοι. Τον άφησε να πάει στην Χάλκη και είπε πως θα την ξανανοίξει, υποσχέθηκαν και οι δύο να σέβονται μειονότητες και θρησκευτικές ελευθερίες σε Ελλάδα και Τουρκία, η Εμινέ με την Περιστέρα ἐγιναν κολλητές και μόνο «σχέση» δεν ἐκαναν και το κυριότερο ο Τσίπρας συμφώνησε να μην παρενοχλούνται τα τουρκικά πολεμικά που πετούν στο Αιγαίο.
Θά έχουμε ειρήνη Νίκο, ειρήνη, καταλαβαίνεις.

Για σταθείτε ρε…
Υπήρχε περίπτωση νά έχουμε πόλεμο;
Ε πώς, αυτά είπε εμπιστευτικά ο Ερντογάν στον Τσίπρα.
Εμείς, του είπε, είμαστε 80 εκατομμύρια αφιονισμένοι, έχουμε στρατιωτική υπεροπλία κι’ εσείς είστε σκάρτα 10 εκατομμύρια, το 80% των οποίων είναι κωλόγεροι συνταξιούχοι και νεανίες φραπεδόμαγκες, που έχουνε πάρει αναβολή από τον στρατό και δεν έχουν πιάσει ποτέ τους όπλο.
Εμείς, είπε ο Ερντογάν στον Τσίπρα, άμα γουστάρουμε, μέσα σε πέντε λεπτά και προτού φθάσουν τα ελληνικά Μιράζ, έχουμε κάνει απόβαση στην Κώ και την έχουμε καταλάβει, σε περίπτωση που θιγούν τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στο νησί.
Άσε που μπορεί να απαιτήσουμε και αναγνώριση της Μουσουλμανικής Μειονότητας στην Θράκη ως τουρκικής, όπως άλλωστε έχει αποφασίσει και το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, αλλιώς θα αμολύσουμε το μισό εκατομμύριο λάθρο Πακιστανούς και Αφγανούς πού έχουμε μαζέψει κοντά στην Αδριανούπολη και θα σας φάν με τα σκατά, ολοζώντανους.

Και ο δικός μας τι είπε ρε, τους ρώτησα.
Σαν τι μπορούσε να πεί;
Δέχθηκε τα πάντα, μέχρι και συνεκμετάλλευση των πετρελαίων στο Αιγαίο.
Πάτε καλά ρε, ποιός τα λέει αυτά, ρώτησα
Ενημερωτικό έγγραφο της τουρκικής ΜΙΤ Νίκο, που παίρνουμε κάθε πρωί, όλοι οι Τούρκοι εμιγκρέδες στην ΕΕ, που με την άδεια της βρισκόμαστε εδώ και κονομάμε και δεν έχουμε καμμία διάθεση να γυρίσουμε πίσω.
Ούτε που το άγγιξα το εσπρεσσάκι, πήρα ένα ουΐσκυ και βγήκα να το πιώ στο κρύο, μήπως και συνέλθω….

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις

Έχει αποδειχθεί ιστορικώς…
Όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως μίας χώρας, που θέλει να γίνει και κυβέρνηση, βγαίνει δημόσια και εκφράζει «ανησυχίες» για το τι συμφώνησε ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, με τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας που τον πάει γ@μιώντας, δύο τινά συμβαίνουν:

  • Είτε ο αρχηγός αυτού του κόμματος είναι ένας μ@λάκας,
  • είτε δεν έχει, ως όφειλε, ανθρώπους να τον πληροφορήσουν για το τί πραγματικά ειπώθηκε και συμφωνήθηκε.

…και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να θεωρηθεί ως άχρηστος και ακατάλληλος προς βρώσιν,

(Visited 190 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Θὰ μᾶς φλομώσουν μὲ μπόλικη …«ἑλληνοτουρκικὴ φιλία»!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Eλληνοτουρκικὴ φιλία – Ιατρικά Άρθρα από Αλεξανδρο Γ. Σφακιανάκη

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Eλληνοτουρκικὴ φιλία – Medicine by Alexandros G. Sfakianakis,Anapafseos 5 Agios Nikolaos 72100 Crete Greece,00302841026182,00306932607174,[email protected],

Leave a Reply