Δουλειὰ τῶν ΜΜΕ εἶναι νὰ …«ἀναποδογυρίζουν» τὰ γεγονότα!!!

Ἂς πάρουμε ὅμως ἀπὸ τὴν ἀρχὴ τὴν ἱστορία, γιὰ νὰ βεβαιωθοῦμε ὅτι τὸ καταλαβαίνουμε:

-Περπατᾶς στὴν Ὁμόνοια.
-Πέφτεις θύμα ληστείας καὶ ξυλοδαρμοῦ ἀπὸ Πακιστανούς.
-Ὑβρίζεις ἐπάνω στὸ σόκ σου καὶ τὴν ταραχή σου.
-Ἡ ἀστυνομία μαζεύει ἐσέναν!.
-Οἱ θῦτες σου ἀγκαλίτσα μὲ ἐπαγγελματίες «ἀνθρωπιζτὲς» φωνάζουν «κάτω ὁ φασισμός».

Καὶ ἡ προπαγάνδα μαστιγώνει ἀλύπητα. (πηγὴ καὶ πηγή.)

Τὰ ΜΜΕ υἱοθέτησαν ἀβίαστα τοὺς ἰσχυρισμοὺς τοῦ ἐπαγγελματία «ἀνθρωπιστοῦ» καὶ τοῦ «προέδρου» τῶν Πακιστανῶν, ὁ ὁποῖος συνεργάζεται μὲ μπακαλόγατους διαφόρων ὑπηρεσιῶν, ἐξ οὖ καὶ ἡ ἀσυλία.

Καί, τὸ γεγονός, ὡς εἶχε:

Μόργκαν Χρῆστος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

1 thoughts on “Δουλειὰ τῶν ΜΜΕ εἶναι νὰ …«ἀναποδογυρίζουν» τὰ γεγονότα!!!

  1. Το πιο κακο κατα την γνωμη μου ειναι, οτι το θυμα αντι να πει στον ΣΤΑΡγιαννη “αντε και ……..”, εκατσε και τουδωσε λογαριασμο τι εγινε και τι δεν εγινε. Και φυσικα ο υπαλληλος του ΣΤΑΡγιαννη εκανε “ρεπορταζ” εναντιον του.

    Θα το ξαναπω.
    Μου κανει εντυπωση η ηλιθιοτητα μερικων συμπολιτων μας που αντι να πουνε στα λαμογια με το μαρκουτσι, π.χ. “και ο σταθμος σας συνετελεσε τα μαλλα ωστε να ζουμε εμεις οι Ελληνες σ΄αυτο το χαλι που ζουμε, τωρα τι σας νοιαζει και κοπτεστε αν θα παρουμε ολοκληρη γαλοπουλα για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι ή οχι;”
    Γιατι οπου να ‘ναι θα βγουνε παγανια στις αγορες της Αθηνας δηθεν και καλα, για να ενδιαφερθουν αν οι Ελληνες γιορτασουν καλα τα Χριστουγεννα.

    Για να τους προγκηξουν 10-20 Αθηναιοι, να δεις που θα πανε τα Χριστουγιεννιτικα “ρεπορταζ” τους ΚΑΙ οι διαφημησεις τους.

Ἀπαντῆστε

Ἡ ἠλεκτρονική σας διεύθυνση δὲν θὰ δημοσιευθεῖ. Τὰ ὑποχρεωτικὰ πεδία σημειώνονται μὲ *