Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει …τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;

Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

Είναι αγράμματος, είναι ψεύτης, είναι βλάκας  και με το που κυκλοφόρησε την μαϊμουδιά με το photoshop έλαβε ….476 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
Μία κοινοποίηση ανά λεπτό της ώρας.

Οι ηλίθιοι αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία ανάμεσά μας, γι’ αυτό και η Κοκκινοσκουφίτσα θα είναι πάντα πρώτη σε πωλήσεις!!!
Ο βραχυκυκλωμένος εγκέφαλος των ανθρώπων δεν είναι πλέον σε θέση να διακρίνει το λογικό από το παράλογο.
Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει ΠΟΙΟΣ το λέει  και ΠΟΥ βρήκε την πληροφορία.

Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει ...τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;2Πως γίνεται δηλαδή ένας ανορθόγραφος ανύπαρκτος σαχλαμάρας να διαθέτει σε αποκλειστικότητα την φωτογραφία από το διαβατήριο της Ρεπούση;
Η πηγή της μαϊμουδιάς, είναι ένας Απόστολος. Βραχιολίδης, που πουλάει και μαθήματα δημοσιογραφίας (!) με 500 ευρώ μόνον, μέσω …email.
Κι έχει ιστορία ο κύριος, μιας και ήταν ο δημοσιογράφος που έφαγε σφαλιάρα από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, την δεκαετία του ’60. Το Ουίσκι σε πρώτο πλάνο δεξιά …λύνει τυχόν απορίες.

Σίγμα

Υ.Γ. O Alien που συνελήφθη να κάνει πιπί του πίσω από έναν θάμνο, επίσης είχε σπάσει τα κοντέρ…. Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς…

Νέα ἐκστρατεία παραπληροφορήσεως καὶ ἀποπροσανατολισμοῦ!!!

Ἀνθρωποειδῆ, τέρατα καὶ ἐξωγήινοι γιὰ νὰ …ἀπασχολούμεθα!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply