Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν …«ἐνημέρωσιν»!!!

Huffington Post, Pappas Post…
Αρχίζουν να μπαίνουν στην ζωή μας …«αυθόρμητα» και …«με το σπαθί τους»…!!!
Τρομερή επιτυχία και διείσδυση στον χώρο της «ενημερώσεως» για κάποιους «Έλληνες», αλλά όχι και  πολύ …Έλληνες, όπως το εννοούμε εμείς οι θνητοί που πληρώνουμε με αίμα την Ελλάδα.
Αυτοί οι …«Έλληνες κερδίζουν εκατομμύρια εν καιρώ κρίσεως…
Και μαντέψτε από ποιες τσέπες φεύγουν…!!!

Αυτοί οι «Έλληνες» έρχονται να πάρουν από την Ελλάδα, όπως όλοι οι εχθροί μας φυσικά. Έρχονται «γκλαμουράτοι», με υψηλές γνωριμίες, με εξασφαλισμένη προβολή και προώθηση από όλα τα ΜΜΕ. Διάσημοι δημοσιογράφοι του συστήματος αναλαμβάνουν τα ηνία…
Η προπαγάνδα είναι εγγυημένη μέχρι τελευταίας συλλαβής.

Όταν άκουσα το 2007 την Arianna Huffington να μιλάει Αγγλικά, με προφορά και λεξιλόγιο λαθρομετανάστη και γνωρίζοντας ότι διατηρεί αγγλόφωνο blog, με ένα εκατομμύριο (!) ημερήσιους επισκέπτες εκείνη την εποχή, είπα…: «ΟΚ… μην ψάχνεις πιο βαθειά… Το …«άγγιγμα του Θεού» είναι αισθητό… Εδώ παίζει θαύμα…γνήσιο!!!»

Η Αριάννα ανήκει στην εκλεκτή φυλή του Θεού… Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.
Όταν κάποιος ανήκει στην εκλεκτή φυλή του Θεού η επιτυχία είναι αυτονόητη κι έρχεται από το …πουθενά!!!
Ξαφνικά οι πιο αναγνωρίσιμοι περιούσιοι αρθρογράφοι προσφέρουν δωρεάν τα άρθρα τους στο Blog της Αριάννας.
Ιδρύματα-βιτρίνες του George Soros  βάζουν χιλιάδες δολάρια στο Blog της με το …ζόρι  και μετά, η ανθρώπινη βλακεία και η άγνοια αναλαμβάνει, να απογειώσει αυτό το θείο θέλημα και να το καταστήσει παγκόσμια «αυθεντική» επιτυχία.

Δεν χρειάζεται νομίζω να ασχοληθούμε με τις θέσεις του Huffington Post για τα ναρκωτικά,τους gay γάμους, το κάπνισμα, την ιδιωτικοποίηση Δημοσίων αγαθών, την Συρία, την Λιβύη και την Γάζα.
Η ατζέντα της Νέας Τάξεως των Rothschild, από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι σε πλήρη ανάπτυξη.
Άλλωστε σ’ ένα blog, στο οποίο όλοι οι αρθρογράφοι είναι σιωνιστές, δεν μπορεί να περιμένουμε και κάτι διαφορετικό.

Όσο για το Papas Post…
Άλλη μία καριέρα κτισμένη επάνω στην βιομηχανία του Ολοκαυτώματος.
Το σύμπαν …συνωμοτεί ΜΟΝΟΝ για τους περιουσίους φίλοι μου.
Εμείς οι καταραμένοι απλά θα ματώνουμε πληρώνοντας ΕΝΦΥΑ, Πράσινους Φόρους, 28% από το 1ο ευρώ για να μπορούν οι γενίτσαροι της κυβερνήσεως να πληρώνουν στην ώρα τους τα υποβρύχια που γέρνουν, τα Απάτσι που πέφτουν, τα τραίνα που δεν χωρούν στις γραμμές κλπ κλπ.

Στα σχετικά άρθρα έχουμε τον Soros να δίνει 3.500.000 δολάρια στο Ίδρυμα TIDES και το ίδρυμα TIDES να δίνει 200.000 δολάρια στο Huffington Post.
Βλέπετε και το KNIGHT FOUNDATION, που διευθύνει μέλος του CFR και που χρηματοδοτεί και το δήθεν απόρρητο δίκτυο για χάκερ που λέγεται TOR.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply