Νέα τάξις καί παγκόσμιος διακυβέρνησις! (μέρος Α’)

Σήμερα θά κάνω μίαν ἀναδημοσίευσι ἀπό τό φιλικό ἱστολόγιο ΤΟΞΟΤΗΣ.

Ἒχω ἐκνευριστεῖ ἀπό τά πολλά κι ἐπαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα σχετικῶς μέ τά ὃσα μᾶς ἒρχονται ἀπό τό ….διάστημα!

Λίγος προβληματισμός εἶναι ἀπαραίτητος!

Ἂς μήν καταπίνουμε ἀμάσητα ὃσα μᾶς σερβίρουν!

Τό πιθανότερον εἶναι νά μήν εἶναι γιά τό καλό μας!

Τό ἂρθρο πού σᾶς μεταφέρω σήμερα εἶναι μετάφρασις ἀπό τό γερμανικό περιοδικό NEXUS (Δεκέμβριος 2008!).

Κάποιοι μᾶς προειδοποιοῦν ἐδῶ  καί χρόνια γιά τούς στόχους τῆς Νέας Τάξεως, ἀλλά ἐμείς βλέπουμε μόνον τούς πόνους τῆς τσέπης μας! (Ὃταν ὑπάρχουν φυσικά καί μᾶς ξεβολεύουν!)

Φιλονόη.

Μυστικές υπηρεσίες και οργανώσεις κινούν τα νήματα του μέλλοντος της ανθρωπότητας…

Κυβέρνηση-Ομπάμα: τι προωθεί πραγματικά?

O Benjamin Fulford, μεταβιβαστής του τελεσιγράφου των κινέζικων μυστικών υπηρεσιών προς τους Ιλλουμινάτι, μιλά σχετικά με τις επίκαιρες αλλαγές στο εσωτερικό της μυστικής κυβέρνησης και το ρόλο του Ομπάμα. Το κείμενο εμφανίστηκε στις 27.11.08 στη σελίδα του Rense.com με τον τίτλο „What The Obama Admin Really Represents“.

Φωτο/κείμενο από το NEXUS-magazin.de
(μετάφραση: Βίκυ Χρυσού)

“Πολλοί άνθρωποι, που πίστεψαν πως η εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα θα μπορούσε να φέρει την “Αλλαγή”, απογοητεύτηκαν όταν επέλεξε να τοποθετήσει στην κυβέρνηση του πρόσωπα από την εποχή κυβέρνησης Κλίντον. Λοιπόν, η κυβερνηση Ομπάμα πράγματι προωθεί μια “αλλαγή”- μόνο που η αλλαγή συνέβη μέσα στην αμερικανική μυστική κυβέρνηση ακολουθώντας υψηλά ιστάμενες “πηγές” της γιαπωνέζικης μυστικής κυβέρνησης. Αυτό που συνέβη πραγματικά στα παρασκήνια είναι, πως η πλευράRothschild, η οποία σερβίρισε το παραμύθι του Αλ Γκορ περι παγκόσμιας υπερθέρμανσης, ένωσε τις δυνάμεις της με τους Rockefellers ενάντια στην πλευρά Bush-Skull & Bones/Ναΐτες/Κοινωνία της Θούλης-Σατανιστές.
Θα μπορούσε να πει κανείς με άλλα λόγια, πως οι οπαδοί της παράδοσης των Αβρααμιστών τοποθετήθηκαν ενάντια στους οπαδούς της παράδοσης Nimrod.

Αυτά τα νέα είναι καλά, τόσο για τους αμερικανούς όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο, ακόμη και αν πολλοί άνθρωποι θα προτιμούσαν να μην υπάρχει καμία μυστική κυβέρνηση, γιατί δείχνουν πως εμποδίστηκε η γενοκτονία και πως έχουμε μία πραγματική ευκαιρία για παγκόσμια ειρήνη και την αρχή μιας νέας εποχής ευμάρειας.

Όταν ο George Scherff (που είναι σε όλους μας γνωστός ως George Bush senior), ανέλαβε τη δεκαετία του ’80, ως νέος Φίρερ, μπήκαν σε εφαρμογή σχέδια, σύμφωνα με τα οποία θα αναβίωνε και πάλι το τρίτο Ραϊχ και θα εκτελούνταν το σχέδιο γενοκτονίας του Χίτλερ, παίρνοντας εκτάσεις που ποτέ πριν δεν είχε πάρει. Αυτά τα σχέδια τα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, όσοι απελευθερώθηκαν από τη συνειδησιακή σκλαβιά που τους είχε επιβάλει η ελίτ των Ιλλουμινάτι. Οι Ναζί ήθελαν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε μόλις 500 εκατομμύρια ανθρώπους και να σκλαβώσουν το μεγαλύτερο μέρος των επιζώντων, για να καθιερώσουν ένα είδος “Μεσαίας Τάξης σε αρμονία με τη Φύση”, την οποία θα αποτελούσαν κυρίως “Αρίοι” επιζώντες. Στα σχέδια τους συμπεριλαμβανόταν τεχνητά κατασκευασμένες αρρώστιες, πείνα και ένας σκηνοθετημένος Αρμαγεδώνας,γνωστός με την κωδική ονομασία Projekt Bluebeam. Αυτό, έτσι υπόσχεται η νέα κυβερνητική στρατηγική, εμποδίστηκε.

Το καθεστώς Obama θα διατηρήσει παρ’ όλ’ αυτά πολλά από τα χαρακτηριστικά γιαπωνέζων αυτοκρατόρων και ναζιστικών κυβερνήσεων, ενώ παράλληλα θα ακολουθεί τακτικές Ρούσβελτ. Τέτοια καθεστώτα έδωσαν τέλος σε κρίσεις, εφαρμόζοντας πολλά δημόσια προγράμματα εργασίας. Η αρχική γερμανική τοποθέτηση που οδήγησε στην κατασκευή της Autobahn (αυτοκινητόδρομου), ήταν μια ευλογία για το μέσο γερμανό και “αγιοποίησε” την εικόνα του Χίτλερ, μέχρι που το τρελό όραμα του έριξε τη Γερμανία σε ένα καταστροφικό πόλεμο. Στην Ιαπωνία η κατάσταση ήταν ανάλογη. Μόνο ο Ρούσβελτ προσπάθησε να προωθήσει την απαραίτητη ανάπτυξη δίχως να εξοπλίσει υπερβολικά το στρατό.

Η γενική κινητοποίηση όλων των βετεράνων του αμερικανικού στρατού εξυπηρετεί την ανάδειξη μιας ανάλογης καμπάνιας, ώστε να ξαναοδηγηθούν οι ΗΠΑ στον δρόμο της ταχείας ανάπτυξης, αφού πρώτα κηρύξει πτώχευση κάποια στιγμή στα μισά περίπου του επόμενου έτους. Αυτό διαφαίνεται από το γεγονός πως ο Ομπάμα ανακοίνωσε ήδη ένα ογκώδες δημόσιο πρόγραμμα εργασίας όπως και ιδιαίτερα σοβαρές επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες ενέργειας. Επιπλέον ο Jay Rockefeller, ο νέος ηγέτης της δυναστείας των Rockefeller (μολονότι ο θείος, David Rockefeller, διατηρεί ένα ενεργά συμβουλευτικό ρόλο) σχεδιάζει μία μεγάλη καμπάνια ανάπτυξης διαστημικών πτήσεων, ώστε να δώσει ένα ειρηνικότερο τόνο στη βαριά κατασκευαστική-στρατιωτική βιομηχανία.

Το σημαντικότερο σημείο εδώ, το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι το γεγονός πως ηπαγκόσμια ηγεσία βρίσκεται πλέον στα χέρια της G-20: Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιταλία, Καναδά, Μεξικό, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Ν. Κορέα, Τουρκία και ΗΠΑ. Ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μέλος και εκπροσωπείται από τον πρόεδρο και την κεντρική τράπεζα της Ευρώπης. Αυτή η ομάδα θα εφαρμόσει στην πράξη μία καμπάνια, που ανάλογη της δεν υπήρξε ποτέ, ώστε να αλλάξουν την πορεία στην οποία οδηγήθηκε ο πλανήτης.

Φυσικά πρέπει να γίνει επεξεργασία πολλών επιμέρους σημείων. Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία σχετικά με το ποιό νόμισμα ή ποιά νομίσματα θα αντικαταστήσουν το αμερικάνικο δολάριο. Ο νέος αφέντης του κόσμου, η Κίνα, συμπράττει με τη Βραζιλία, τη Ρωσία και την Ινδία μέσω της ένωσης BRIC, ώστε να προωθήσουν μία ριζοσπαστική αλλαγή της παγκόσμιας οικονομικής αρχιτεκτονικής, και ανάμεσα σε άλλα ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα. Οι ΗΠΑ επιθυμούν την αντικατάσταση του Δολαρίου από το Αmero, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει ακόμη πολιτικές που βασίζονται σε ένα ισχυρό ρόλο του Ευρώ, ακόμη και αν υπάρχει μία διάσταση ανάμεσα στους οικονομικά ασθενέστερους, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Μεσογειακές χώρες και την προσεκτικότερη Γερμανία. Τα πράγματα δείχνουν πως η Γερμανία θα στραφεί πιθανότατα προς τα κράτη μέλη της BRIC- σε αυτή την περίπτωση τόσο το Ευρώ, όσο και το Amero θα είναι καταδικασμένα να παραμείνουν απλά τοπικά νομίσματα. Η Ιαπωνία, που αυτή τη στιγμή είναι ο ισχυρότερος παγκόσμιος εγγυητής με ένα βουνό από χρήματα που ξεπερνούν τα 6 δις δολάρια, παραμένει προσωρινά παθητικός παρατηρητής, αλλά το πιθανότερο είναι να προστεθεί και αυτή στα κράτη της BRIC, μόλις υποταχθούν οι αμερικανοί στο αναπόφευκτο.

Υπάρχουν επίσης πολλές ασυμφωνίες σχετικά με θέματα που αφορούν τον πληθυσμιακό έλεγχο, την πολιτική σχετικά με τη γεωργία και το περιβαλλοντικό.

Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει όμως είναι, ποιάς μορφής “τεχνητή κρίση” μας περιμένει τον Ιανουάριο. Η προσωπική μου κρυφή ελπίδα είναι, να παίξουν οι G-20 το μεγαλύτερο θεατρικό έργο της ιστορίας ξεσπώντας με ένα σκηνοθετημένο αρμαγεδώνα, ώστε να προετοιμάσουν ψυχολογικά την ανθρωπότητα για μία εντελώς Νέα Εποχή (και δεν εννοώ την 230 χρόνων “Νέα” εποχή).

Υπάρχει ακόμη ένας συνασπισμός με επιρροή, που επιθυμεί τον απόλυτο πόλεμο, ώστε να διατηρηθεί η αγγλο-ευρωπαϊκή ηγεμονία. Όμως είναι απίθανο να επικρατήσει. Παρόλο που το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα θέλει να πυροδοτήσει και πάλι τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, το γεγονός πως τόσο οι ΗΠΑ, όσο και το Πακιστάν είναι χρεωκοπημένοι και καμία από τις δύο πλευρές δεν διαθέτει την “πολυτέλεια” για να προκαλέσει ένα τεχνητό πόλεμο.

Ακόμη και η ιδέα ενός πολέμου ενάντια σε ένα μεγάλο έθνος όπως η Κίνα, η οποία προωθείται ακόμη από τη ναζιστική παρτίδα, δεν θα λειτουργήσει, καθώς όλα τα πιθανά σενάρια τακτικής και τα πολεμικά “παιχνίδια” δείχνουν, πως οι ΗΠΑ θα βίωναν σε κάθε περίπτωση μία καταστροφική ήττα. Στην καλύτερη περίπτωση θα καταστρεφόταν ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο και κάτι τέτοιο δεν αποτελεί ελκυστική προοπτική.

Ότι και να συμβεί τελικά, μας περιμένει μία περίοδος αναταραχής κατά την οποία θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την πρόοδο της επιθανάτιας αγωνίας του αγγλο-αμερικανικού συστήματος οικονομίας. Παρόλ’ αυτά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως από τη στάχτη της 230 ετών “Νέας Παγκόσμιας Τάξης” θα αναγεννηθεί ένας λαμπρός Φοίνικας. Ζούμε πραγματικά ιστορικές ώρες.”

Benjamin Fulford

Τον Ιούλιο 2007, μετέφερε ο Benjamin Fulford στους δυτικούς Ιλλουμινάτι ένα τελεσίγραφο- ή θα δώσουν τέλος στα σχέδια παγκόσμιας γενοκτονίας ή οι κινέζικες μυστικές οργανώσεις θα άρχιζαν να σκοτώνουν τον ένα μετά τον άλλο. Στις αρχές του 2008 υποσχέθηκε μία μεγάλη αλλαγή στις συνθήκες των παγκόσμιων δυνάμεων, μέσα από τις σελίδες του φακέλου “Ultimatum”, το οποίο διατίθεται στο διαδύκτιο.

Σχετικὰ θέματα:

2012 ἢ 2021;

Νέα τάξις καὶ παγκόσμιος διακυβέρνησις ἤ, ἡ νέα τάξις, οἱ …«ἐξωγήινοι καὶ οἱ …«παραπληροφορημένοι»! (μέρος Β’)

Τὰ μουσαφιριά! Ἡ νέα τάξις καὶ  ἡ παγκόσμια διακυβέρνησις (Γ)

Νέα τάξις καί παγκόσμιος διακυβέρνησις! Παρέλασις Μόσχας! (μέρος Δ’) 

Ὁλόγραμμα: Ὅπλον καταστολῆς 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply