Ποιός εἴπαμε πὼς πληρώνει;

Τὸ παρακάτω ἄρθρο ἔλαβα μὲ μήνυμα ἀπὸ τὸν γράφοντα. Εἶναι ὁλίγα ἐξ ὅσων καθημερινῶς μᾶς κλέβουν. Ἐλάχιστα!!!

Διαβᾶστε το μετὰ μεγάλης προσοχῆς! Καὶ μετὰ βαρᾶτε τους ὅπου τοὺς συναντήσετε! Διότι δὲν εἶναι μόνον θρασύτατοι κλέφτες! Δὲν εἶναι μόνον αὐτοὶ ποὺ ξεπουλοῦν τὰ πάντα! Εἶναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ κάθε ἀξίας!!! Μὰ κάθε ἀξίας! 

Ἡ τιμωρία τους; Ὅπως λέει καὶ ἡ Στεφανία Λυγεροῦ σὲ ἔνα της μήνυμα μὲ τίτλο:

«ποιά εἶναι ἡ καλλίτερη τιμωρία γιά τόν προδότη;»

Παίζει πολύ το θέμα τελευταία, ε πλησιάζει και η ώρα τους, πρέπει να ρυθμιστεί.
Η μια άποψη είναι ότι ο θάνατος φέρνει τη λύτρωση, αν τους επιβληθεί δεν θα πάρουν ό,τι τους αξίζει. Για να τιμωρηθούν πραγματικά υπάρχουν καλές δουλίτσες να τους ανατεθούν -και μέχρι να πεθάνουν-, όπως πχ καθάρισμα υπονόμων.
Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Για τον συνειδητοποιημένο άνθρωπο είναι ο θάνατος λύτρωση. Αν ήσουν Πάγκαλος, που νομίζει ότι είναι Θεός, ότι όλα του ανήκουν.. το μόνο που θα φοβόσουν, το μόνο που δεν μπορείς να αλάξεις/ματαιώσεις, θα ήταν αυτό. Τον θάνατο.
Είναι το μόνο που φοβούνται οι απαίδευτοι. Για τον προδότη, δεν υπάρχει καταλληλότερη τιμωρία….

Προσωπικῶς πιστεύω πὼς μόνον γιὰ βοθροκαθαριστές πλέον κάνουν. Τίποτα καλλίτερο γιὰ τοὺς προδότες!

Φιλονόη.

ΓΡΑΦΕΙ  Ο   ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ      ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ       ΚΙΝ. 6……….1

ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ  Ε 19.000  για  τον  οικογενειακό  καυγά  της Αποστολάκη,  ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ !

Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης. καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή πρέπει να. πληρώσει .πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ’ επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί! 

 Αναρωτιέστε μήπως τι άλλα πληρώνουμε ; ; ;   Πάμε παρακάτω. 

“Ολα ξεκίνησαν με το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” του ΓΑΠ, περάσαμε στο “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ” του ΛΟΒΕΡΔΟΥ” και καταλήξαμε στο “ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ” της ΚΑΤΣΕΛΗ….

ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ   “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ”  ; ; ;

(Τα παρακάτω είναι ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ απο τα ποσά τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες κι έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο)..

– 200,000 ευρω για ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ στο υπ.παιδείας…

– η «μετακόμιση» σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου στη ΔΕΘ, προκάλεσε έξοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ… με εντολή Παπανδρέου τα μέλη  έμειναν σε μονόκλινα δωμάτια του Μακεδονία Παλλάς, που κοστίζουν από….119 έως 568 ευρώ το βράδυ.Σε αυτά να προστεθούν  τα αεροπορικά εισιτήρια, τα γεύματα,  και το κόστος της μετακίνησης γραμματέων και φρουρών των υπουργών, το κόστος των περιπτέρων αφού από τους 1041 εκθέτες, οι 177 είναι του δημοσίου.! ! ! .

– 22 εκατ. ευρώ για τρείς ιστοσελίδες στο υπουργείο Υποδομών … ! ! ! 

– ΛΑΣΤΙΧΑ σε αυτοκίνητο υπουργού: 8.000 ευρώ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ στο Υπουργείο Άμυνας: 2 εκατ. ευρώ,ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ του ΑΣΕΠ: 11.000 ευρώ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ (σταθερά και κινητά) 100 εκατ. ευρώ, ΓΟΜΕΣ και ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ 19 εκατ. ευρώ!!

– Στα 300 εκατ.δρχ. το χρέος του Γ.Νταλάρα.. Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, Η ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ  ; ; ;

– Η υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας Ά.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, φροντίζει και εκείνη για τους συνεργάτες της και τους συνεργάτες των συνεργατών της… Με απόφασή της,χορηγεί ποσό ύψους 194.500 ευρώ σε 55 υπαλλήλους στο πολιτικό της γραφείο και στα γραφεία των υφυπουργών, του γενικού γραμματέα και των ειδικών γραμματέων, με αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2010, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους….

– Πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για τους λαθρομετανάστες. Συνολικά η δωρεάν περίθαλψη των λαθρομεταναστών μας στοιχίζει 150 εκ.  Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το 2010 του Υπουργού Υγείας, οι δαπάνες των νοσοκομείων θα φτάσουν τα 2,6 δις. ευρώ, 

– 80 δημοσιογράφους που εργάζονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης φιλοξένησε προ μηνών η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.  Ο εποπτεύων τη φιλοξενούσα  δεν ήταν άλλος    από τον  κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗ, που εντελώς συμπτωματικά κατάγεται και πολιτεύεται στη  περιφέρεια στην οποία δραστηριοποιούνται οι 80 δημοσιογράφοι.Το ελληνικό Δημόσιο , κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 7.200 ευρώ ΣΥΝ     τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταφορά τους  από τη Θράκη στην Αθήνα...

– Πόσα χρωστάει το Alter στο δημόσιο ; ; ;  12,978 εκατομμύρια ευρώ, το 23,7% των ιδίων κεφαλαίων…Γιατι ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ οσοι χρωστάνε 300-400 ευρώ  ; ; ; 

– Δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ και η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Α.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, στη διάρκεια των πρόσφατων επίσημων επισκέψεών τους στις ΗΠΑ επέλεξαν να διαμείνουν σε πανάκριβες σουίτες γνωστών ξενοδοχείων και να χρησιμοποιήσουν ακόμη και λιμουζίνες για τις μετακινήσεις τους. Πλήρωνε μ@λ@κ@ έλληνα….

– Ο υπουργός εξωτερικών πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα ως το … Ελευθέριος Βενιζέλος.  Ο  κ. Δ.ΔΡΟΥΤΣΑΣ, αντί να πάει με αυτοκίνητο από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα…. ο κυριος αυτος συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης και όχι αεροσκάφη της γραμμής ανεβάζοντας το κόστος κάθε πτήσης του από τα 350-400 ευρώ στα 24.000 !!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ   ; ; ; 

– Για τα δύο ταξίδια του υπουργού Οικονομικών Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στις Βρυξέλλες, ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ το ποσό των 110.000 ευρώ, ποσό που περιελάμβανε τα έξοδα του ίδιου και άλλων 3-4 ατόμων. Το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον κόστισε πάνω από 200.000 ευρώ….

– Πόσα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ για να… κάνει αποδελτίωση ΤΥΠΟΥ μία εταιρεία για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΠΑΓΚΑΛΟΥ  ; ; ;   4099,74 ευρώ!!! ΤΟ ΜΗΝΑ….! ! ! 

– Το μπανάλ μάρμαρο στο πάτωμα του γραφείου της Α. ΝΤΑΛΑΡΑ,αντικαταστάθηκε από ένα ΣΙΚ και υψηλής αισθητικής laminate δάπεδο…ΜΟΝΟ 7.000 ΕΥΡΩ….

– Συνολικά 40.000 ευρώ κόστισαν τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη μηχανογράφησης του γραφείου της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιεί3ας, ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΣΟΥΡΗ… ! ! ! 

– Πόσα μας κοστίζουν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μας???? Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστούν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ, ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ,35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών, 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών… ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ… ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ; ; ; 

 

Leave a Reply