Ἔνοχοι ἐσχάτης προδοσίας.

Ἔνοχοι ἐσχάτης προδοσίας.Ἔνα τμῆμα τοῦ κειμένου ποὺ ἀκολουθεῖ εἶναι ἀρκετὲς φορὲς δημοσιευμένο στὸ διαδίκτυο. Εἶτε αὐτούσιο εἶτε μὲ παραλλαγές. Ἡ οὐσία καὶ τὸ βασικό του νόημα ἔχει γίνει ἀντιληπτὸ στοὺς περισσοτέρους ἐξ ἡμῶν. Ἀκόμη καὶ οἱ πιό δύσπιστοι ἔχουν ἀντιληφθεῖ πὼς τὸ παιχνίδι ποὺ παίζεται στὴν πλάτη τῆς Ἑλλάδος καὶ τῶν Ἑλλήνων εἶναι ἀπὸ πολὺ παλαιὰ σχεδιασμένο καὶ σὲ κάθε του λεπτομέρεια προγραμματισμένο. Τίποτα δὲν ἔχει μείνει στὴν τύχη. 

Τὸ κάθε πρόσωπο στὴν «σωστή» του θέσι, τὴν «σωστή» ἐποχή γιὰ νὰ λάβῃ τὶς «σωστὲς» ἀποφάσεις. Ἕνα ἐρώτημα ποὺ σὲ πολλῶν τὰ μυαλὰ τριγυρίζει, ἀφορᾷ στὸν Ἀνδρέα… «Μὰ εἶναι δυνατὸν ὅλα νὰ ξεκίνησαν ἀπὸ αὐτόν»;  

Ἐγὼ θὰ τὸ θέσω διαφορετικά. Μήπως δὲν ξεκίνησαν ἀπὸ αὐτὸν; Μήπως ἀπὸ κάποιους ἄλλους; Μήπως ἀπλῶς αὐτός ἦταν τὸ κλειδὶ γιὰ νὰ ἀνοίξῃ ἡ πόρτα ποὺ θὰ πετάξῃ  τὸν  Ἕλληνα στὴν ἄλλην πλευρά;  Στὸ μπουντρούμι; 

Ὁ Νικόλαος Καλογερόπουλος γράφει ἕνα συνοπτικό κείμενο μὲ ἐπιγραμματικὲς ἀναφορές, σχετικῶς μὲ τὸ πῶς καὶ γιατὶ  δημιουργήθηκε τὸ χρέος. Ἄλλως τε δὲν ἔχουν καὶ τόσο μεγάλη σημασία πλέον οἱ λεπτομέρειες. Ἔχουμε φθάσει στὸ σημεῖο νὰ βλέπουμε τὰ ἀποτελέσματα ξεκάθαρα…. Δῆλα δή στὸ τέλος τῆς πράξεως. Δῆλα δή στὴν ἀρχή…..

Ποιά ἡ ἀρχή; Αὐτό ποὺ ἔρχεται. Κι αὐτὸ τὸ τρέμουν… 

Τὸ χρέος εἶναι  τεχνητό. Εἶναι ἐπαχθές. Βέβαια γιὰ τὸ ἐὰν μποροῦν νὰ ἐρευνηθοῦν ἢ ὄχι οἱ συμβάσεις, εἶναι ἕνα μεγᾶλο ζήτημα. Διότι οἱ συμβάσεις ποὺ μᾶς ὁδήγησαν στὸ χρέος, θεωροῦνται κρατικὰ μυστικά… Συνεπῶς πῶς ἐλέγχονται κι ἀκυρώνονται ἐὰν ἔχουν μέσα τορπίλες; 

Πάντως καλὸ εἶναι νὰ μελετήσουμε τὸ παρακάτω. Ἔχει πολλὰ νὰ μᾶς μάθῃ. Καὶ νὰ μᾶς θυμώσῃ. Ναὶ, νὰ μᾶς θυμώσῃ. Διότι τόσα χρόνια ἤμασταν αὐτοὶ ποὺ βολεύονταν βλέποντας νὰ κατατρώγονται οἱ σᾶρκες τοῦ κορμιοῦ τὴς Πατρίδος μας. Καὶ πήραμε ὅλοι μεζέ. Νὰ μᾶς θυμώσῃ λοιπὸν πρωτίστως μὲ τὸν ἑαυτό  μας. Κι ὅταν συνειδητοποιήσουμε τὸ μέγεθός τῆς δικῆς μας εὐθύνης, τοῦ δικοῦ μας βολέματος καὶ τῆς δικῆς μας ἀφασίας, ναί, τότε νὰ ξετρυπώσουμε τὰ λαμόγια ἀπὸ τὶς τροῦπες τους καὶ νὰ τὰ ταράξουμε στὴν σφαλιάρα. 

Ἐὰν ὅμως δὲν δοῦμε τὸν ἑαυτό μας στὰ μάτια, ἐὰν δὲν ἀντιληφθοῦμε τὰ δικά μας λάθη, ἐὰν δὲν ἀποφασίσουμε νὰ ἀλλάξουμε μυαλὰ καὶ ζωή, τότε ἂς μὴν σηκωθοῦμε καλλίτερα. Καλὰ καθόμαστε στοὺς καναπέδες μας… Κι ἀκόμη καλλίτερα νὰ περιμένουμε νὰ πεθάνουμε.

Φιλονόη.

Υ.Γ.1. Γεώργιος Παπανδρέου ἄνοιξε τὸ παιχνιδι. Γεώργιος Παπανδρέου θὰ τὸ κλείσῃ. Ὄλα τὰ λάθη τῆς γενεᾶς του θὰ τὰ ἐξοφλήσῃ αὐτός. Ὅλα… Καὶ τὸ ξέρει…

Υ.Γ.2. Τελικὰ ἢ πολὺ μικρὸς πρέπει νὰ εἶναι κάποιος γιὰ νὰ πράξῃ τὰ ὅσα ἔπραξαν οἱ πολιτικοί μας, ἢ πολὺ προδότης.

Αυτό   (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ… παρακάτω) πρέπει να συνδυασθεί με τα εξής:

1. Το 1855 σε συνομιλία Τσάρου Νικολάου Α με τον Άγγλο Πρέσβυ ακούγεται το εξής «Ποτέ δε θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη» (Λογική του Ανατολικού Ζητήματος)

2. 1953-1973,  η Ελλάς αναπτύσσει ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8% και ετήσια αύξηση Ιδιωτικών επενδύσεων 10%

3. Η Ευρώπη όλη μιλά για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα». Η Ελλάς δεύτερη χώρα σε ανάπτυξη μετά την Ιαπωνία. Η ελληνική Ναυτιλία ΠΡΩΤΗ στον Κόσμο!

4. Το 1975 ο Ανδρέας Παπανδρέου αρχίζει από την Αμερική να καταριέται το «Μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο» και εξαπολύει μύδρους εναντίον των Ελλήνων εφοπλιστών.

5. Ο Καραμανλής (ο επιλεγόμενος …Εθνάρχης) βλέπει ότι με την τακτική του αυτή ο Ανδρέας προσελκύει τις ψήφους της αριστεράς και (άκριτος Μίμος κατά συνήθεια) ασπάζεται και αυτός τον …Σοσιαλισμό.

6. Για να δείξει τα φιλολαϊκά του αισθήματα το 1975 διώκει δύο επενδυτικά κανόνια με διεθνές βεληνεκές: τους Νιάρχο και Ανδρεάδη (και κατόπιν και άλλους) οι οποίοι απέρχονται εξ Ελλάδος.

7 Ακούγεται τότε διεθνώς «ούτε δραχμή πλέον στην Ελλάδα»-

8 ΑΜΕΣΩΣ, επί …«Εθνάρχη» το ΑΕΠ πέφτει (1975-1980) στο 3,5% και οι Ιδιωτικές επενδύσεις στο …0.6%!

9. Το 1981 ο ελληνικός λαός φέρνει στην εξουσία τον Ανδρέα Π. οπότε 1981-1990 το ΑΕΠ πέφτει στι 1,5% και οι Ιδιωτικές επενδύσεις παραμένουν στο 0,6%!! Παραλλήλως κηρύσσει πογκρόμ εναντίον  του «μεγάλου ντόπιου και ξένου κεφάλαιου» και διαλύει όλες τις βιομηχανίες που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται στην Ελλάδα.

10, Τότε εξαπολύεται ο Τσοβόλας με την εντολή να τα «δίνει όλα» τα οποία ήσαν ΟΛΑ δανεικά ( το σχεδιάγραμμα ανόδου του χρέους από 1981-1990).

11. Φεύγει ο Ανδρέας εν μέσω σκανδάλων και ερειπίων και έρχεται ο Μητσοτάκης ο οποίος, έχοντας αντιληφθεί την λαϊκή επιτυχία του Ανδρέα με το «ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ» επαυξάνει αφειδώς τον δανεισμό για ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.

12. Έρχεται τελικώς ο Σημίτης με το όνειρο των Ολυμπιακών και την βοήθεια της Goldman Sachs, για να διακοσμήσει την Μαριωρή με το φερετζέ των Ολυμπιακών κατόπιν συνδυασμού δανεικών και μιζαδόρων!!!

κ.ο.κ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεσις του 1. ανωτ με τα επόμενα μέχρι 12 κ.ο.κ είναι «απλώς» …συμπτωματική;;; Ενυπάρχει συνειδητή προδοσία;;; Έχει με αυτά καμία σχέση το Γουδί;;; NO COMMENTS+.

Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Geneva

ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΗ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975  ή μάλλον από ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1855!!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, όπου αποκαλύπτεται προσφάτως ότι η CIA ετοίμαζε δολοφονία του εσχάτου Καραμανλή που   αγνοών την Λογική του Ανατολικού Ζητήματος αρχίζει την προσέγγιση προς την Αγία Ρωσία. !!! 

NO FURTHER COMMENTS BUT LONG CONTEMPLATION PLEASE !!!! NK

-Η Χούντα το 1974 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο). 

-Ο “Εθνάρχης” Κωνσταντίνος Καραμανλής μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ. 

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει, οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιές, αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM. 
Σκοπός του “Τσοβόλα δώστα όλα” δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι: 
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα 
2ον πρέπει να “δέσει” την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες 
3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπωνκαι πολύ αργότερα το “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους

– Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέου θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις “χαρίσει” σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά. 

– Ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα. 

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος). 

Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας. 

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια; 
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ… 

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενίθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά “δεμένα” και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει. 
Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους… 
Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και όταν η όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενίθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Εβραιοούγγρος Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα-ίσα μόλις ξεκινούσε.

Ανακεφαλαίωση
: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες). 

Το 2000, Σημίτης και Σόρρος τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέου μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δανείων του Ανδρέα να μας βαραίνουν. 

Ήταν καιρός για το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως απομηχανής θεός οι Εβραιόκτητες Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων
Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. 

Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι. 

Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων 

Έχουμε 3 δεδομένα: 
1. Μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα. ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια. 
2. Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά. 
3. Οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. 

Ήταν καιρός για το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους 

Πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο το 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια. 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ:
 

Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης. 
Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι: 

1. Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια. 
2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν; 
3. Αν το παραμύθι “μπαμπούλας Τουρκία” κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. 

Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τσαντ Παπανδρέου. 

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, (σκεφτείτε τι απειλές δέχθηκε για να το κάνει αυτό), ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο μαλάκας λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα. 

Ο μαλάκας λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι… 

Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε με δόλο. 

Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε… 

Κατ’ αρχήν, προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμα, για να κάνει την καμπάνια του ΠΑΣΟΚ. Τυχαίο……  
Με το που γίνεται πρωθυπουργός  ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το “λεφτά υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι “λεφτά δεν υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά. 

Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial Τimes του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. 

Παράλληλα το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός). 

Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κ.λπ., είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ. 
Αυτό που ξέχασαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachs, της JP Morgan και της Deutsche Bank. 
Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω. 

Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο; 

ΟΜΠΑΜΑ και Δολάριο
 

Ο Ομπάμα τύπωσε στα δυο περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από τον Β΄ Παγκόσμιο μέχρι την ημέρα που εξελέγη. Αυτό το πληθωριστικό δολάριο δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα το οποίο έχει αξία, ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό;;;; φυσικά το Ευρώ.
Ο Παπανδρέου ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν (ιδιοκτήτης όμως είναι η Εβραϊκή οικογένεια Ρότσιλντ), τον επικεφαλής των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Ανάν) και τον Παπακωνσταντίνου.

Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο “Πεντελικόν”; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν για το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: “Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ” και μέσα στο άρθρο λέει ότι “τοποθετήσανε” τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.

Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέου μετά το γεύμα στο “Πεντελικόν” με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…

Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs, η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα “προϊόν” ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεοκοπία της Ελλάδας. 
Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο “παπαγαλάκια” και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…) με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS. 
(σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως). 

Περιέργως τα funds του Σόρρος “προέβλεψαν” ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ… (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι).

Δ.Ν.Τ. 

Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών- που είναι 280 ΔΙΣ). 

Από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος. ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι’ αυτά. 
Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Με τις υπογραφές στο Δ.Ν.Τ. όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου και η παρέα του, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους «υποτίθετε» χρωστάμε…

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέου το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που Ω, τι ειρωνεία, ήταν όσο και το έλλειμμά μας;;;;;;; 

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ. Στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία ή την Ελβετία. 
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κ.λπ. κ.λπ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς… 

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10202891

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 

Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα. Είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά. Ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να του δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε. 
Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα. 

Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί με τις ευλογίες των Τούρκων και σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις.  Λόγο υπογεννητικότητα εμείς οι Έλληνες σε δύο γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία. Όλοι οι άλλοι, ανεξαρτίτου ιθαγένειας θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία αφού γεννάνε αβέρτα, θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους, νομάρχες κτλ, ενω εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα ή/και την Έδεσσα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα ή/και την Καστοριά, στην Θράκη έχει ήδη ξεκινήσει απο τους μουσουλμάνους και τους Τούρκους. Σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει αν γίνει..;;
Μέχρι τότε θα παίξει “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους,  – η Θράκη ήδη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος μέχρι να σβήσουμε εμείς εκεί.

Το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο της χώρας και να τους χρωστάμε και από πάνω. Κι όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα; Φοβούνται την άχνα…!!!!
————- 
ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ
http://www.youtube.com/watch?v=Dwbweo_f6w8&feature=related
————————- 
Τζέφρυ: Δεν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!..
http://www.youtube.com/watch?v=d9BQiAwtD0s&feature=related
————————— 
Τζέφρυ ο ψεύτης

http://www.youtube.com/watch?v=JKxHDZoC_pw&feature=related

πηγές:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_03/03/2010_392630

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=293087&dt=03/03/2010

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=317999&dt=03/03/2010

http://e-dromos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=88:——goldman-sachs-&catid=22:2010-02-11-18-17-32&Itemid=51

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10276863

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=25925173

http://www.lemonde.fr/cgi-bin/ACHATS/acheter.cgi?offre=ARCHIVES&type_item=ART_ARCH_30J&objet_id=1116394


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10202891

Από τα τεκμηριογραφήματα (ντοκιμαντέρ «ελληνιστί») Money as Debt, Zeitgeist I, Zeitgeist II, Money Masters, Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου, και youtube.(Τὸ δεύτερο μέρος τοῦ κειμένου ἀπό ἂς μιλήσουμε ἐπί τέλους  καὶ φωτογραφία ἀπό ἐδῶ) 

(Visited 33 times, 1 visits today)
One thought on “Ἔνοχοι ἐσχάτης προδοσίας.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γύπας «κεντρὶ Ποτίδαιας»! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply