Βουλὴ(κανό): τὸ προκλητικὸ Βατικανὸ τῆς Ἑλλάδος.

Βουλή(κανό): Το προκλητικό «Βατικανό» της Ελλάδος

Η «Ελληνική» Βουλή διαθέτει πλέον  πραιτοριανούς φρουρούς-αστυνομικούς και δικό της τείχος του αίσχους.

Με τεράστιο προϋπολογισμό, με προκλητικές αμοιβές Βουλευτών, με εξοργιστικές αμοιβές υπαλλήλων, με εξόφθαλμα προνόμια, με δικό της πολυδάπανο κανάλι, δική της διοίκηση, δική της Κυβέρνηση, δική της δικαιοσύνη (;)….δικό της έδαφος, το οποίο απέσπασαν βίαια από την Ελλάδα.

Με δικούς τους συντεχνιακούς νόμους και χαλαρό Σύνταγμα που κάμπτεται ανάλογα με τις ορέξεις των «εντολέων».  

Μέσα σε αυτό το «αποστειρωμένο» περιβάλλον ξενόφερτοι πολιτικοί και οι σύμβουλοί τους «συνωμότησαν» και υπέγραψαν  δύο ανοσιουργήματα εις βάρος της χώρας και των πολιτών. Το Μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση. Σήμερα μετά από το στράγγισμα του οικογενειακού προϋπολογισμού και της δραματικής υποβάθμισης κάθε οικονομικής δραστηριότητας, της έκρηξης της ανεργίας, απολογούμενοι οι μεν Βουλευτές δηλώνουν ότι ψήφισαν χωρίς να ξέρουν και η δε Κυβέρνηση ως προς την αποτυχία εφαρμογής, ότι μπορεί να έγιναν και λάθη. Μα αν μία συγνώμη είναι αρκετή, τότε θα πρέπει να αποφυλακιστούν όλοι οι κρατούμενοι από τις φυλακές αρκεί να  ζητήσουν συγνώμη.

Αντί τουλάχιστον να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίσουν. Να μας αποδείξουν ότι διαθέτουν ρινίσματα αξιοπρέπειας. Να προσφέρουν όλο τον μισθό τους για να αποκαταστήσουν μέρος της ζημιάς. Να περιορίσουν τις εξωφρενικές δαπάνες της Βουλής και πάνω  απ’ όλα να πουν ΟΧΙ στην ξενόφερτη παρέα που προσφέρει γη και ύδωρ σε κάθε μη Έλληνα που επιβουλεύεται την χώρα.

Δηλαδή οι ευθύνες για την  ανικανότητά τους, την οποία πλήρωσε με το υστέρημά του ο Ελληνικός Λαός, διαγράφονται με μία συγνώμη;

Και καλά η παρέα της κορυφής στην οποία τελευταία και μεθοδευμένα προσετέθη και ο Βενιζέλος, οι λοιποί Βουλευτές και ειδικότερα οι νέοι, δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει; Ότι τους χρησιμοποιεί μία παρέα ως «γλάστρες» για να εξυπηρετήσει ξενοτραφή συμφέροντα;

Και είναι πραγματικά θέμα που πρέπει να ερευνήσει η ιατρική, πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται ότι πίσω από τα Μνημόνια, τις Δανειακές Συμβάσεις και τα Μεσοπρόθεσμα κρύβονται εξωθεσμικά και αλλοδαπά πιράνχας τα οποία επιβουλεύονται το σύνολο της χώρας.

Πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται ότι έστω και αν πουλήσουμε  σε εξευτελιστικές τιμές τα 97.883.150 τετ.μετρα Ελληνικής γης, τα 551.700 τετραγ. μέτρα δημόσιων ακινήτων και τους 50 Οργανισμούς ΔΕΚΟ, Δημόσιες επιχειρήσει και δημόσια συμμετοχή σε Τράπεζες, τελικά το 2015 θα οφείλουμε περισσότερα από 400 δις ευρώ; Δηλαδή  και θα ξεπουλήσουν και η χώρα θα  «πτωχεύσει»; Πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται ότι η μείωση κατά 1,5 δις των αμυντικών δαπανών θα εξασθενήσει την αμυντική ικανότητα και την διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας; Ότι θα γίνουμε εύκολος στόχος; Sitting duck όπως θα έλεγε και ο Πρωθυπουργός;

Και βεβαίως μετά έρχεται η σειρά ξεπουλήματος του ορυκτού πλούτου.

Μα είναι δυνατόν να νομίζουν ότι η κομματική υποταγή θα τους γλυτώσει από την μήνι των πολιτών;    

Προφανώς όλοι οι στην Βουλή  παρεπιδημούντες ξέχασαν τι πάει να πει να είσαι Έλληνας!

Ότι δεν δέχεσαι ζυγό!

Ότι δεν δέχεσαι να σε αποκλείουν από τη γη σου!

Ότι αντιδράς σε κάθε αποικιοκράτη, κατακτητή και όσους τον στηρίζουν!

Ότι περιφρονείς, διασύρεις και εν πάση περιπτώσει τιμωρείς τους δοσίλογους είτε φορούν κουκούλα είτε κουστούμι με γραβάτα!

Πολύ δε περισσότερο αυτούς τους οποίους εναπόθεσες την εμπιστοσύνη σου και την τύχη του τόπου στα χέρια τους. Αυτό κατά τους νόμους  της Ελλάδος θεωρείται «κατάχρηση ιδιαίτερης εμπιστοσύνης»  και τιμωρείται ως κακούργημα. Όταν όμως πρόκειται για έγκλημα εναντίον της χώρας σου…

Έχουν μία μόνο ευκαιρία! Τώρα!

Να γκρεμίσουν το τείχος του αίσχους! Να αποσύρουν τις πραιτοριανές αστυνομικές δυνάμεις. Να παραδώσουν το έδαφος της Βουλής στους Έλληνες!

Να ανεξαρτητοποιηθούν! Όσοι διαθέτουν ακόμη κάποιο ίχνος αξιοπρέπειας…

Ιωάννης Δέμος 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply