Νέο κόμμα; Ζήτωωωω!! «Σωθήκαμε»!

Δὲν ἀντέχεται τέτοια κατάντια!! Μὲ τίποτα! Οἱ ἐχθεσινοί μας δήμιοι κατέφθασανγιὰ νὰ μᾶς σώσουν!!! Εἶναι ποτέ δυνατόν; 

Νὰ ξεκινήσουμε νὰ βρίζουμε ἢ ὄχι ἀκόμη; Νὰ τοὺς ἀφήσουμε πρῶτα νὰ βριστοῦν μόνοι τους; Ἢ νὰ πάρουμε τὶς καρεκλίτσες μας καὶ νὰ περιμένουμε τὸ τέλος τῆς παραστάσεως, μασσουλῶντας πατατάκια; 

Εἰλικρινῶς, δὲν ξέρω τί νὰ πῶ μὲ τὸ θρᾶσος κάποιων. 

Ὁ Μίκης διεκδικεῖ 250.000, ἀναδρομικὰ γιὰ τὴν βουλευτική του σύνταξι ἐνᾦ κατὰ τὰ ἄλλα θέλει νὰ μᾶς σώσῃ.

Δημαρᾶς, Σακοράφα, Παπαχρῆστος, Κουρουμπλῆς ἐφήφιζαν τὸν λαθρονόμο καὶ τώρα ἐπίσης θέλουν νὰ μᾶς σώσουν!!! Κουρουμπλῆς καὶ Παπαχρῆστος ἐψήφισαν καὶ τὸ μνημόνιον. Ξαφνικὰ μᾶς ξημέρωσαν πατριῶτες…. 

Γιὰ τοὺς ἄλλους δὲν λέγω τίποτα… 

Νὰ εἶναι πάντως καλά!!! Γελάσαμε καὶ σήμερα. 

Φιλονόη.

Υ.Γ.1. ‘Ἐγὼ πάντως παίρνω τὴν καρεκλίτσα μου, τὰ πατατάκια μου καὶ περιμένω τὴν αὐλαία. Δὲν γίνεται, κάποια στιγμὴ θὰ πέσῃ καὶ θὰ ἡσυχάσουμε γιὰ πάντα ἀπὸ τὰ κουδούνια τους.

Υ.Γ.2. Μπούχαχαχαχαχαχά…. Ποὺ γράφει κι ὁ φίλος Ζήσης… 

Υ.Γ.3. Μόνον ἡ Ντορίτσα λείπει. Ἀλλὰ αὐτὴ πάει γιὰ πρωθυπουργός, ξέχασα…

Υ.Γ.4. Στὸ θέατρο δὲν τρῶμε πατατάκια. Στὸ θέατρο τοῦ παραλόγου ὅμως τρῶμε καὶ πατατάκια καὶ σουβλάκια καὶ ξύλο!

φωτογραφία ἀπὸ ἐδῶ

Νέο κόμμα με Μίκη και πρώην βουλευτές ΠΑΣΟΚ

Ένα νέο κόμμα, με τη συμμετοχή του Μίκη Θεοδωράκη, βρίσκεται στα σκαριά  και η δημιουργία του θα ανακοινωθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες  που έχει το ΠΟΝΤΙΚΙ την Πέμπτη πρόκειται να γίνει η συνάντηση των 8 που θα πρωτοστατήσουν στη δημιουργία του νέου κομματικού φορέα. Ο πρώην πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ  και πρώην συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου Ν. Κοτζιάς, ο πανεπιστημιακός Ν. Μαριάς , ο εργατολόγος Α. Μητρόπουλος η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα, ο πρώην σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Β. Παπαχρήστος , ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παν. Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σ. Παπασπύρος αλλα και ο συνταγματολόγος  και στέλεχος του ΣΠΙΘΑ Γ. Κασσιμάτης θα συναντηθούν προκειμένου να προχωρήσουν στη σύνταξη μίας διακήρυξης μέσα στην οποία θα αναφέρεται ότι είναι αναγκαία η δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα που στόχο θα έχει την απήχηση των προβλημάτων της κοινωνίας στη μετά μνημονιακή περίοδο.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα στελέχη αυτά βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με το ιστορικό στέλεχος της αριστερές Μανώλη Γλέζο, αλλά και με τον Γιάννη Δημαρά ο οποίος όμως συνομιλεί και με τον Φώτη Κουβέλη.

Όπως γίνεται αντιληπτό μέσα από την δημιουργία αυτού του φορέα θα εκφραστεί το κομμάτι εκείνο των πολιτών που συμφωνούν με τις διαπιστώσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης  Θεοδωράκης (αφού ο Γ. Κασσιμάτης είναι στενός συνεργάτης του και στέλεχος του ΣΠΙΘΑ) αλλά και ένα κομμάτι των αγανακτισμένων του Συντάγματος. Κάλλας

*Πάντως η βουλευτής Σ. Σακοράφα με τηλεφώνημά της στο «Π» τόνισε ότι δεν μετέχει σε μία τέτοια πολιτική κίνηση. (ἀπὸ τὸ ποντίκι)

Κι ἕνα μήνυμα-σχόλιο ἀπὸ τὸν Στέφανο Ληναῖο:

( Για το μελαγχολικό Ιστορικό του μέλλοντος…)

””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’

1  Δεκέμβρη  2010

””””””””””””””””””””””

ΚΙΝΗΜΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ

             ( ΟΜΙΛΙΑ  =  ΙΔΡΥΜΑ  ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  –  1.12.10  )

                                  =================================

                                           Σ  Π  Ι  Θ  Α

(Εισαγωγή)

            Αγαπητοί φίλοι,

            Με την εξαγγελία για την δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία. Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικο-κομματικό κατεστημένο…………………………………………… .

””””””””””””””””””””””””””””””””””””

……………………………………………

14 Ιουλίου 2011

”””””””’

Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών – Επίσημη ιστοσελίδα.

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 14.07.2011

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Επανέρχεται με μια περίεργη εμμονή γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα –

με παλιές περγαμηνές εγκυρότητας δυστυχώς- ότι ο Μίκης Θεοδωράκης

ή και ολόκληρη η Κ.Α.Π. θα συμμετέχει σε νέο κόμμα η δημιουργία

του οποίου «θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα» -δεν μας

διευκρινίζει ποια 24ωρα αφού την «είδηση» την είχε δημοσιεύσει ξανά πριν από μια εβδομάδα.

Ίσως δεν θα έπρεπε να επανέλθουμε, όμως θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση προς τα μέλη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών να το κάνουμε.

Γι’ αυτό επικοινωνήσαμε με τον Μίκη Θεοδωράκη, που όπως είναι γνωστό είναι σε ανάρρωση στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά όλα τα παραπάνω σενάρια.

Με την ευκαιρία αυτή μάλιστα διεμήνυσε μια για πάντα πως για ό,τι αφορά τέτοιου είδους θέματα, όπως τη δημιουργία κόμματος, τη συμμετοχή της Κ.Α.Π. σε Μέτωπο κ.λπ., την απόφαση θα την πάρουν όλα τα μέλη των Σπιθών, δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί μόνο από τον ίδιο.

 Ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε ότι αυτό είναι περισσότερο από αυτονόητο, όμως μετά από τον ορυμαγδό παρόμοιων «ειδήσεων» που έχουν κατακλύσει τελευταία ιδίως το Διαδίκτυο και που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν σύγχυση και ψευδείς εντυπώσεις,θεώρησε απαραίτητο να κάνει τη διευκρίνιση αυτή και βεβαίως δεν πρόκειται να επανέλθει.

Ιωάννα Κολοβού – Γραφείο Τύπου Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply