Οἱ ἐκβιασμοὶ τῶν «φοιτητῶν»!

Θρᾶσος κι αὐτό! 

Δὲν συμφωνεῖς; Σὲ κτίζω!! 

Λέγαμε κάτι γιὰ δημοκρατία; Σιγὰ μὴν λέγαμε… 

Πάντως καλόπαιδα, τὸ παρατραβήξατε..

Ναί, στὸ σύνολό τους, μας φταῖνε τὰ κουδουνισμένα. 

Ἀλλὰ ἐσεῖς εἶστε οἱ πορδές τους. 

Νὰ περιμένετε ξέσπασμα τῆς μπόρας.. 

Κι αὐτὴ ἡ μπόρα, δυστυχῶς, θὰ σᾶς …βάλῃ στὴν θέσι σας, μὲ διόλου εὐγενή τρόπο. Ὄχι, δὲν ἔχω στὸ μυαλό μου κτισίματα. Αὐτὰ εἶναι δικές σας συμπεριφορές. 

Κάτι καλλίτερο… Ὅπως γιὰ παράδειγμα ἰσόβια ἐργασία ἐθελοντική… Δέσμευσις περιουσιακῶν στοιχείων σας γιὰ ἀποπληρωμὴ καταστροφῶν… Φυλάκισι σὲ κάποιες περιπτώσεις…

Ἔχουμε χρόνο.. Σκεφθεῖτε κι ἐσεῖς, ἐὰν φυσικὰ μπορεῖτε…

Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, σὲ λίγο δὲν θὰ ὑπάρχῃ διάλογος.

Φιλονόη.

Εκβίασαν και απείλησαν φοιτητές τον πρόεδρο του Χημικού

Θύμα εκβιασμών και απειλών έπεσε ο πρόεδρος του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ Ανδρέας Γιαννακουδάκης από ομάδα φοιτητών που ζητούσε την κανονική διεξαγωγή της εξεταστικής μετά τις καταλήψεις.Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς μέλη ΔΕΠ ο κ. Γιαννακουδάκης, μέλη συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης απαίτησαν από τον ίδιο να συγκαλέσει γενική συνέλευση τμήματος προκειμένου να επικυρώσει απόφαση της γενικής συνέλευσης των φοιτητών, δηλαδή εμβόλιμη εξεταστική, όταν τελειώσουν οι καταλήψεις, για όσους είναι στο πτυχίο, και διπλή εξεταστική τον Φεβρουάριο.

Οι φοιτητές μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο spnews.gr, απείλησαν τον κ. Γιαννακουδάκη ότι θα έχτιζαν την πόρτα του γραφείου του εάν δεν συμφωνούσε ενώ παρόμοιες απειλές δέχθηκε και ο καθηγητής Δημήτρης Μπικιάρης.

Ωστόσο, η σύγκληση συνέλευσης υπό τέτοιες συνθήκες θεωρείται παράνομη και έτσι είναι δυνατόν να ακυρωθεί.

Τη γενική συνέλευση μπορούν να αιτηθούν μέλη της (εάν συγκεντρωθούν 20 υπογραφές), ωστόσο για την τέλεσή της θα πρέπει να υπάρχει απαρτία (30 από τα 60 μέλη).

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα συγκληθεί την επόμενη Δευτέρα από την ημέρα που το τμήμα επανέλθει σε κανονική λειτουργία. (flashnews)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply