Ἡ ἀνακοίνωσις τῆς Θύρας «4»

Δὲν ξέρω ἐὰν ἀληθεύῃ τὸ παρακάτω. Τὸ ἔλαβα ἀπὸ τὴν καλή φίλη Λιάνα. 

Ἐὰν ἀληθεύῃ ὅμως, εἶναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακοίνωση της Θύρας 4 για τον Παπανδρέου!!! 

Ο σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. “Θύρα 4” μας κούφανε! Η πιο καυστική ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού που έχει βγει ποτέ από επίσημο φορέα, κίνημα, οργάνωση, σύνδεσμο κτλ.
Λίγες ώρες μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, η “Θύρα 4” έβγαλε την καθιερωμένη ανακοίνωση – κριτική του αγώνα. Το σημείο της ανακοίνωσης όμως που προκαλεί τεράστια εντύπωση και σοκάρει είναι το εξής:

“Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία, γίνονταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν. Με τα οποία βέβαια δεν συμφωνούμε. Δεν θέλουμε η μάννα του πρωθυπουργού να εξομοιώνεται με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικό τους”!

(Πηγή: μήνυμα καὶ φιλόλογος )

Τίς ἔχετε διαβάσει τὶς ἀπόψεις μας… Ὁ GAP εἶναι GAP… Δὲν ἀλλάζει…

Ἀλλὰ καὶ  τὸ μούλικο… Δὲν θὰ τὸ σκεπτόμουν ποτέ… Ἄλλης νοοτροπίας βλέπετε…  

Πολὺ γελάσαμε καὶ σήμερα…

Ἂααα… Τὰ συγχαρητήρια μας στοὺς ἐκφωνητές! Μᾶς ἄφησαν ὅλους ἀφώνους! Τοὺς εὐχαριστοῦμε!

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ ἀνακοίνωσις τῆς Θύρας «4»

Leave a Reply