Ὑπερθέρμανσις: τὸ μεγάλο παραμύθι!

Μεγάλη ὑπόθεσις νὰ ἔχῃς πείσει ἕναν ὁλόκληρο πλανήτη γιὰ τὴν συνενοχή του καὶ τὴν συνυπευθυνότητα σὲ κάτι ἀνύπαρκτον! Πολὺ μεγάλη ὑπόθεσις.

Τὸν κρατᾶς δέσμιο τοῦ τρόμου, τῆς ἐνοχῆς καὶ τῆς ἀβεβαιότητος.

Ὅσα κι ἐὰν τοῦ φορτώσῃς θὰ τὰ δεκτῇ.

Ἀλλά, εἴμαστε κι ἐμεῖς ἐδῶ! 

Ἂς τὸ θυμοῦνται κάποιοι.

Φιλονόη.

Υπερθέρμανση του πλανήτη: Η πιό κερδοφόρα κομπίνα

Περιβαλλοντικός Σύμβουλος του Cameron αμφιβάλλει ανοιχτά για τη δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη Και ο σύμβουλος για τα περιβαλλοντικά θέματα του Βρετανού πρωθυπουργού Cameron αμφιβάλλει για τη δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη σύμφωνα με την εφημερίδα DAILY MAIL . Ας ελπίσουμε ότι θα προστεθούν κι άλλες φωνές ενάντια στην απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη από την ανθρώπινη δραστηριότητα που οδήγησε στην επιβολή ενός παγκοσμιοποιημένου φόρου για τους ρύπους ο οποίος μάλιστα μπήκε προς διαπραγμάτευση στα διεθνή χρηματιστήρια. Οι ψεύτικες θεωρίες για την «υπερθέρμανση» που διαψεύστηκαν από το ίδιο το κλίμα φρόντισαν να προωθήσουν τον κλιματικό τρόμο μιλώντας πλέον για κλιματική αλλαγή.Έτσι αν ξαφνικά χιονίσει στη Αίγυπτο,… θα αποτελεί κι αυτό δήθεν αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και άρα μια καλή δικαιολογία για νέους φόρους.Φυσικά θα πρέπει να ξεχάσουμε μέσα από ατελείωτη τηλεοπτική προπαγάνδα ότι το κλίμα στη γη πάντα άλλαζε και πάντα θα αλλάζει είτε υπάρχουν άνθρωποι επάνω της είτε όχι μιας και ο βασικός παράγοντας αλλαγής του κλίματος επάνω στη γη… είναι ο ήλιος.Όμως οι επικυρίαρχοι του πλανήτη υποχρέωσαν τον Bill Gates να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητά του για να μας πει ότι ο μόνος τρόπος να μειωθούν οι εκπομπές άνθρακα… είναι αυτός της δραστικής μείωσης του πληθυσμού!

Όμορφες δουλειές (μπίζνες στην πατρίδα του ΓΑΠ) , σατανικά σχεδιασμένες… με αμύθητα κέρδη και… χωρίς κεφάλαιο. Κάτι σαν την “πράσινη ενέργεια”

Βισάλτης

φωτογραφία

Leave a Reply