Νέα ἐπίθεσις λαθρομεταναστῶν στήν ἀστυνομία

Νέα ἐπίθεσις λαθρομεταναστῶν στήν ἀστυνομίαΘυμόσαστε τί εἶχε γίνει στίς ἀρχές Δεκεμβρίου, ὅταν ἀστυνομικοί προσεπάθησαν νά ἐκδιώξουν λαθρομετανάστες οἱ ὁποῖοι ἐπώλουν παρανόμως τά προϊόντα τους στό χῶρο ἔξω ἀπό τό Οἰκονομικό Πανεπιστήμιο; Ἡ ἱστορία ἐπαναλαμβάνεται!

Επίθεση με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα δέχτηκε μικτή ομάδα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που έκανε έλεγχο για το παραεμπόριο που καταστρέφει τον εμπορικό κόσμο της Αθήνας και όχι μόνο.  Οι δράστες βγήκαν από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) όπου υπάρχει μόνιμη κατάληψη αντιεξουσιαστών και στην συμβολή των Πατησίων και Χέυδεν ξαι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και στα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου.

Από την επίθεση των 30 ατόμων προκλήθηκαν ζημιές στις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ δεν υπήρξαν  
τραυματισμοί. Στην περιοχή επικράτησε ένταση για λίγη ώρα, ενώ οι δράστες, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία, κατέφυγαν και πάλι στο κτίριο του πανεπιστημίου.

Στις αρχές Δεκεμβρίου σε ανάλογη επιχείρηση υπήρξε ξανά επίθεση των γνωστών αγνώστων εναντίον των ομάδων που πραγματοποιούν ελέγχους στα στέκια των αλλοδαπών που πωλούν παράνομα προϊόντα. Αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής ήταν η αποστολή μίας διμοιρίας των ΥΜΕΤ η οποία με την σειρά της δέχτηκε και αυτή επίθεση από τους αλλοδαπούς παράνομους πωλητές και από τους αντιεξουσιαστές που με την ανοχή του Πανεπιστημίου έχουν μετατρέψει το ΟΠΑ σε άντρο παρανομίας. 

Αξίζει να επισημανθεί η βιαιότητα της αντίδρασης των αλλοδαπών παράνομων πωλητών σε συνεργασία με τους προστάτες τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι δεν δίστασαν να κλείσουν την οδό Πατησίων θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή ανυποψίαστων πολιτών και όλα αυτά στο βωμό του παράνομου, αδήλωτου και φυσικά αφορολόγητου κέρδους σε βάρος των υπολοίπων νόμιμων εμπόρων που αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα σε αυτή την καταιγίδα φορολογικών μέτρων. 

πηγή

(Visited 8 times, 1 visits today)
One thought on “Νέα ἐπίθεσις λαθρομεταναστῶν στήν ἀστυνομία

Leave a Reply