Πλήρης στήριξις τῶν ἀρχηγῶν στόν Παπαδήμ(ι)ο

Δέν εἴχαμε καμμία ἀμφιβολία περί αὐτοῦ. Ὅλοι οἱ πολιτικοί ἀρχηγοί, Πα-σοκ, ΝΔούλας καί ΛΑ.ΟΣ. στηρίζουν τόν Παπαδήμ(ι)ο εἰς τό «θεάρεστον» ἔργο του. Κυρίως γιά τήν ὁλοκλήρωσι τοῦ PSI. Τοῦ ξεπουλήματος, στήν οὐσία τῆς δημοσίας περιουσίας τῆς Ἑλλάδος.

Ἀκούγεται ὅτι εἶναι ἐξωφρενικές οἱ ἐγγυήσεις πού ζητοῦν οἱ δανειστές γιά νά ἀποδεχθοῦν τό «κούρεμα».Τήν δουλειά τους κάνουν, βεβαίως, κι αὐτοί…..

Οἱ πολιτικάντηδες, οἱ δικοί μας, μόνον συνεχῶς, σκύβουν καί γεμίζουν μέ ψεύδη τούς ἀνεγκεφάλους πού νομίζουν πώς, ὅταν καί ἄν γίνουν ἐκλογές τόν Ἀπρίλιο θά πάρουμε τήν πατρίδα μας πίσω, μέ τόν Ἀντωνάκη πρωθυπουργό. Τόν ἀντιμνημονιακό, παρεμπιπτόντως.

Οἱ ἐποχές πού ζήσαμε στήν Ἑλλάδα ἔχουν περάσει, ἀνεπιστρεπτί. Τώρα, τό μόνο πού μποροῦμε νά κάνουμε εἶναι νά ξεφορτωθοῦμε ὅλη αὐτή τήν σαπίλα πού ἔχει βρωμίσει τόν τόπο.

Μινώταυρος

Λ. Παπαδήμος: Πλήρης η στήριξη των αρχηγών στην κυβέρνηση

Την πλήρη στήριξή τους στις διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή ομολόγων, το PSI εξέφρασαν οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση, όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Στη τηλεοπτική του δήλωση, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου και λίγο πριν από τη συνάντηση με τον επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Τραπεζών, IIF ο κ. Παπαδήμος εμφανίστηκε ολιγόλογος και χωρίς ουσιαστικά να δώσει καμία πληροφορία για το αντικείμενο, τόσο της συζήτησης με τους πολιτικούς αρχηγούς, όσο και την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI

Ο κ. Παπαδήμος τόνισε ότι το κλίμα της συνάντησης με τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν «πολύ καλό» και ότι επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά τη στήριξή τους στην κυβέρνηση

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι οποίες πάντως δίνονται με το σταγονόμετρο από τα κόμματα, στη συνάντηση τέθηκαν τόσο οι όροι για το PSI όσο και οι όροι για τη νέα δανειακή σύμβαση και την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 130 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών σε μείζονα θέματα, όπως είναι οι εγγυήσεις, που ζητούν οι δανειστές, τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο.

Όλες οι πληροφορίες θέλουν να τέθηκε για μία ακόμα φορά στη σύσκεψη το θέμα του χρόνου των εκλογών, με τον Αντώνη Σαμαρά να επιμένει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν το αργότερο στις αρχές Απριλίου.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού: 

«Η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν σημαντική και ουσιαστική. Συζητήσαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τις τρέχουσες εξελίξεις, ειδικότερα τις διαβουλεύσεις με την τρόικα και τη διαδικασία του PSI. Η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα και οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου της».

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply