Ὑποστηρίζοντας τὸν Χάῤῥυ Κλύνν.

χω κι γκνευρισθε μ τ νούμερα το μουροβιβλίου. ναρτ τ παρακάτω κα φροντίζω ν τος φτύσω κ νέου!
λλως τε δν εναι πρώτη φορά…

Φιλονόη.

Σόρυ που σας ταλαιπωρώ με δεύτερη απάντηση επί του θέματος, αλλά μου την βάρεσε στο κρανίο.

Έτσι δημοσίευσα στο δικό μου φέσιμπουκ την φωτο που σας επισυνάπτω. Όποιος «θέλει» ας την κάνει κόπια από την επισύναψη κι ας την δημοσιεύσει και στο δικό του. Άλλωστε, άχρηστο μας είναι, ούτε για πλάκα δεν είναι να ασχολείται κανείς με αυτό.

Κάτω από την φωτογραφία έχω τα λόγια σε επεξεργάσιμη μορφή.

Όπως βλέπετε εδώ αφού διαβάσατε παραπάνω, κάποιος ΚΑΡΙΟΛΗΣ παραπονέθηκε στο Φέσιμπουκ για την φωτο της λεσβίας Μέρκελ επειδή ο Χάρυ Κλύνν την ανέβασε στις φωτογραφίες του παρουσιάζοντάς την με τον αγκυλωτό σταυρό. Κι έτσι το Φέσιμπουκ έκλεισε τον λογαριασμό του Χάρυ Κλυνν άνευ ειδοποιήσεως ή έστω παρατηρήσεως να βγάλει την επίμαχη φωτο. Η οποία (διατί να το ξανακρύψωμεν άλλωστε) αποτελεί την «πραγματική» πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας αυτό τον καιρό. Το όνομα αυτού του κυρίου ή κυρίας που έκανε την καταγγελία δεν δόθηκε στον Χάρυ Κλυνν, ενώ ΕΧΕΙ το δικαίωμα να γνωρίζει ποιός μαλακισμένος φασίστας που του προσέβαλλαν τους ομοίους του έκανε την καταγγελία αυτή. Όποιος έχει αρχίδια, ας τους πολεμήσει με τα ίδια τους τα όπλα. Κάντε κόπια την φωτο εδώ όπως είναι και ανεβάστε την όλοι σας στο δικό σας Φέσιμπουκ. Να μας καταγγείλουν και να κλείσουν τους λογαριασμούς όλων μας. Θέλω να την δω αναρτημένη σε όλους. Σαν μικρή υποστήριξη στον φίλο μας τον Χάρυ Κλυνν που χωρίς αυτόν την δεκαετία του ‘70-’80 θα είχαμε πεθάνει από το άγχος αν δεν ήταν αυτός να μας χαρίσει το γέλιο με κίνδυνο της ζωής του. Εμένα μου έχουν μπλοκάρει ένα βίντεό μου στο youtube, MONO από την Γερμανία. ΜΟΝΟ εκεί δεν μπορούν να το δουν.

Γιάννης Φραγκούλης.

Συγγραφέας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ. ΤΩΡΑ !!! ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΕΣΙΜΠΟΥΚ !!! Να δούμε ποιούς και πόσους λογαριασμούς θα κλείσουν. Εκτός κι αν ΚΡΕΜΕΣΤΕ πια από το Φέσιμπουκ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply