Ἡ δανειακή σύμβασις δέν ἔχει δοθεῖ γιά ἀνάγνωσιν στούς βουλευτές;

Κι ἐάν ὄχι, τότε τί θά ψηφίσουν; Γιατί θά πᾷν στήν βο(υ)λή σήμερα; Γιά καφέ; Γιά κουτσομπολιό; Γιά τάβλι;
Ἤ μήπως γιά νά καταγγείλλουν τούς συν-κουδουνισμένους τους;

Φιλονόη.

Σύμφωνα με την απάντηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρη Αυγενάκη, η κυβέρνηση Παπαδήμου και οι  συνεργάτες της, σε μία κίνηση τακτικής δεν έχουν παραδώσει ακόμη το κείμενο της δανειακής σύμβασης στα κόμματα και εκείνα στους βουλευτές.
Οι αντιπρόσωποί μας, θα κληθούν ως πρόβατα επί σφαγή, για ακόμη μία φορά για να δώσουν τυφλή ψήφο, σκλαβώνοντας γενιές Ελλήνωνκαι παραδίδοντας την χώρα στις ορέξεις των δανειστών.
Ιωάννης Δέμος

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!
Η ΠΑΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ  ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ  ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ!!! (ΑΠΌ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ)
Σίμων
 
Έλαβα το μήνυμα αγωνίας σου και σ΄ ευχαριστώ.

Οι ίδιες σκέψεις είναι στο μυαλό όλων μας. Το ζήτημα είναι πολυσύνθετο και οι ώρες κρίσιμες, όπως και οι αποφάσεις που θα ληφθούν είναι το ίδιο κρίσιμες για όλους μας. Το πιο τραγικό βέβαια είναι ότι το τελικό κείμενο συμφωνίας ακόμα δε το έχουμε στα χέρια μας!! 

Το επίσης βέβαιο είναι ότι το πολιτικό σύστημα έχει αποδειχτεί πέρα για πέρα αναξιόπιστο και ανίκανο.

Το ΠΑΣΟΚ έκανε εγκληματικά λάθη, φοβούμενο το πολιτικό κόστος, απαξίωσε τη διαπραγματευτική ικανότητα της Ελλάδας. Η Κυβέρνηση Παπαδήμου και οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση αυτή, Παπανδρέου, Καρατζαφέρης Σαμαράς, ολιγώρησαν και με συνεχείς παλινωδίες μας έφεραν και πάλι προ τετελεσμένων. Η πολιτική ευθύνη είναι τεράστια και σύντομα θα τεθούν στη κρίση του ελληνικού λαού.
 
Τώρα όμως που τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και απαιτούνται κρίσιμες αποφάσεις, το βέβαιο είναι ότι αν δεν υπάρξει σοβαρότητα θα ακολουθήσουν και άλλα  μνημόνια..

Την τελική μου απόφαση θα την αναρτήσω τις επόμενες ώρες μέσω του site μου (www.avgenakis.gr).
 
Με εκτίμηση,
 
 Λευτέρης Κ. Αυγενάκης                ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
 Βουλευτής Ηρακλείου

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply