Ξεκουμπίζονται;

Ξεκουμπίζονται;Μπά!
Ἀκόμη ἔχουμε δρόμο!
Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ἔςτὧ κι ἔνας πολίτης δηλώνει τὴν προτίμησίν του γιὰ κάποιο ἀπὸ τὰ κόμματα (τὰ τεμάχια δῆλα δή) ὄχι μόνον δὲν ξεκουμπίζονται, ἀλλὰ θὰ τοὺς ἔχουμε γιὰ καιρὸ νὰ μᾶς ζαλίζουν!

Σφυγμομέτρηση-σοκ!
Πέφτει 3 μονάδες η ΝΔ. Εξατμίζονται ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ, μπαίνει στη βουλή το κόμμα του Καμμένου

Βουλή 9 κομμάτων, χωρίς ωστόσο αυτοδυναμία, περαιτέρω φθορά των μνημονικών κομμάτων και υψηλά ποσοστά για την αριστερά προκύπτουν από το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής.

Πρώτη στις προτιμήσεις παραμένει η ΝΔ με ποσοστό 28% αν και χάνει τρεις μονάδες.
Ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 16%, ΣΥΡΙΖΑ με 12%, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ με 11%, ΛΑΟΣ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Οικολόγοι με 4%, και Χρυσή Αυγή με 3,5%. Εκτός Βουλής μένει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η αποχή φτάνει το 27,5%.

Το 52% των πολιτών διαφωνεί με την υπερψήφιση του νέου μνημονίου, ενώ το 38% συμφωνεί. Πιθανό θεωρούν το ενδεχόμενο τυπικής χρεοκοπίας της Ελλάδας το 46% των ερωτηθέντων αν και το 10% θεωρεί ότι η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει. 

Ακόμα, η δυσαρέσκεια έναντι της κυβέρνησης συνεργασίας φτάνει το 87%. Δημοφιλέστερος αρχηγός είναι ο Φώτης Κυβέλης. Ακολουθούν ο Γιάννης Δημαράς, αν και το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνει μόνο 1%, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Αντώνης Σαμαράς, η Αλέκα Παπαρήγα, η Ντόρα Μπακογιαννη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τελευταίος ο Γιώργος Παπανδρέου. Θετική γνώμη για τον Λούκα Παπαδήμου εκφράζει το 45% των ερωτηθέντων. (πηγή)

Στὸ μεταξὺ ἀποδομοῦνται! Ξεφλουδίζονται! Καταρρέουν!
Λίγο λίγο καὶ κλείνουν μόνοι τους τοὺς κύκλους ποὺ ἄνοιξαν!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Κουβέλης πρῶτος σέ προτιμήσεις; Ἀγκαλιά μέ Ῥεπούση καί Δραγώνα; Κάτι δὲν πάει καλὰ μὲ αὐτοὺς τοὺς ψηφοφόρους! Μᾶλλον τὸν θέλουν τὸν ὀθωμανό τους! 

(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “Ξεκουμπίζονται;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ξεκουμπίζονται; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply