Σήμερα νὰ ξεχωρίσῃ στὴν βουλὴ ἡ ἥρα ἀπὸ τὸ στάρι.

Κυρίες και κύριοι Βουλευταί,

Έχετε κηρυχτεί ένοχοι στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ως προδότες της εντολής του για την διαφύλαξη της Εθνικής Κυριαρχίας, του Συντάγματος, του Γένους, της Ελληνικής Παιδείας, της Κοινωνικής Γαλήνης και της Ευημερίας των Πολιτών και των γενεών που θα έλθουν.

Αυτό το οποίο μένει να αναδειχθεί είναι ο βαθμός ενοχής του κάθε ενός από εσάς. Είναι παρήγορο ότι σε μερικούς από εσάς υπερίσχυσε το Εθνικό Συμφέρον έναντι του Κομματικού και του προσωπικού και όρθωσαν το παράστημά τους απέναντι στις εντολές των δανειστών-κατακτητών της χώρας.

Δυστυχώς σας βαρύνουν και θάνατοι Ελλήνων λόγω των αλόγιστων και εχθρικών για τους πολίτες, αποφάσεών σας.

Ως οικονομολόγος αντιλαμβάνομαι πλήρως και είμαι βέβαιος ότι και εσείς αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του εγκλήματος που καλείστε να επικυρώσετε σήμερα με την ψήφο σας.

Σήμερα να ξεχωρίσει στην Βουλή ή ήρα από το στάρι!

Για τελευταία φορά διά λόγων, σας καλώ ενώπιον της Πατρίδος να μην ενδώσετε στις πιέσεις αυτών που κερδίζουν από την καταστροφή της χώρας και που οδηγούν τους υπερήφανους Έλληνες στην δουλεία, στην οικονομική καταστροφή και ενίοτε στον θάνατο.

Απεύχομαι οποιαδήποτε μορφή βίας, ωστόσο η προκλητικά υποτελής στάση σας, προκαλεί τους πολίτες και μοιραία θα ενεργοποιήσει την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος.

Με ευθύνη σας!

Ιωάννης Δέμος

Υ.Σ. Παρακαλώ τους Εθνικά αφυπνισμένους-ες της Βουλής οι οποίοι είχαν και ελπίζω να το έχουν και σήμερα το σθένος να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ, να μην λάβουν υπʼ όψιν την παρούσα.

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply