Ἡ νέα συλλογὴ τῆς Γαρυφαλλιᾶς.

15 λεπτὰ διάλειμμα γιὰ διαφημίσεις εἶναι ὑπὲρ ἀρκετὸς χρόνος γιὰ νὰ ἐμφανίσῃς κάποιον ἀκόμη κι ὤς πεθαμένο.. Λέτε;

Νομιζω πς λοι τν ξέρουμε ατν τν συλλογή.
Εναι ο μηνύσεις!
Δν ξέρω τκριβς συμβαίνει, λλ στ πρόσωπό της πλέον βλέπουν πολλοναν καθεστωτικν κπρόσωπο, πο τελικς θέλουν ν τν κατεβάσουν π τ καλάμι ποχει καβαλήσει.
Κα μάλιστα, τώρα πο ο μηνύσεις κοστίζουν, θεωρητικς θπρεπε κάποιοι ν τ σκέπτονται διπλά…
Κι μως… ν τ ν τος σταματκρίβεια, ατο προχωρον κάθεκτοι.

Ξεκίνησε λοιπν Γαρυφαλλι ν συλλέγ μηνύσεις δ κα καιρό….
Βέβαια κάποιες τς χει γλυτώσει πρς ρας, λλχουμε μπρός μας καιρ ν καταγράφουμε τ ετράπελα πο θ δομε…

Πρ μηνν λοιπν γλύτωσε π  μήνυσι Κανέλλη, ν κα χρωστοσε δώδεκα νοίκια στν δοκτήτη τοκινήτου, πο στέγαζε τ ΝΕΜΕΣΙΣ. Κα δν φθάνει ατό… εντίκολο τν κανε διοκτήτης, λλ ατ τπαιξε …δικαιοσύνη! (λλα λόγια γι νγαπιόμαστε να πργμα…) σχυρίστηκε πς διοκτήτης χρωστοσε στ δημόσιον κα πς δια νέλαβε όλο ποκαταστάτου τς τάξεως… Πισε τ αγ κα κούρεψέ το να πργμα…

Μετ Κασιδιάρης… κε βέβαια θ πέσ γέλιο… (Ν δ τ θ γίν μ τς συλίες τους… Διότι Λιάνα χει κακομάθει…)

Τέλος οστυνομικο τς Κοζάνης δν ντεξαν κα προχώρησαν σ μήνυσι κατ τς Γαρυφαλλις.

Τί νά π
Νομίζω πς πδ κα πέρα μόνον ν γελμε μπορομε…
Κα Κανέλλη φροντίζει θαυμάσια γι ατό…

Φιλονόη.

 

ΚΚΕ: Η μήνυση της Ένωση Αστυνομικών Κοζάνης εναντίον της Λ. Κανέλλη έχει στόχο το ΚΚΕ

Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια που στόχο έχει το ίδιο το ΚΚΕ χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά του βουλευτού του Κόμματος Λιάνας Κανέλλη.  Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.

Αφορμή για την μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στάθηκε ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε η βουλευτής για τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Η. Κασίδιαρη. 

«Δεν δεχόμαστε να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλουν. Δεν είμαστε ούτε “φασίστες” ούτε “τσόγλανοι”» τόνιας μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας. Ο ίδιος  επιφυλάχθηκε να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια σε βάρος της κα. Κανέλλη. Η Ένωση στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι  «Σεβόμαστε και δεχόμαστε κάθε άποψη. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη φράση μας προσβάλλει ως άτομα, ως Έλληνες Αστυνομικούς και ως εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κατά κρατικών λειτουργών – ένστολων εργαζομένων. Επισημαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας και η μήνυσή μας αφορά μία συγκεκριμένη πράξη ενός συγκεκριμένου προσώπου και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε λάθος βάση» (πηγήφωτογραφία)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply