ΑΓΑΡΗΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!!


Αγαρηνά σκυλιά…Τίποτε άλλο δεν είστε!!
Ή μάλλον είστε, προσκυνημένα ανθρωποειδή, εσαεί γιουσουφάκια.. προδότες των θυσιών του Ελληνισμού, Εφιάλτες από γεννησιμιού σας κι αυτοί που σας ψηφίζουν και σας διατηρούν ΑΚΟΜΑ και τώρα στην θέση σας,τρις χειρότεροι από εσάς,γιατί αυτοί είναι οι πραγματικά υπεύθυνοι για τον δικό σας γενιτσαρισμό!!
Οχι μόνο αφήσατε να περάσει τα σύνορα και να πατήσει στα ιερά χώματα της Ελλάδας, ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ των Ισαάκ και Σολωμού,ο Τούρκος αρχιφασίστας Μπαχτσελή,να κάνει περιοδεία (που και σε ποιούς;;) αλλά στείλατε  και διμοιρίες των ΜΑΤ να τον προστατεψουν απο την οργή των Ελληνόψυχων που αντιστάθηκαν,στον απόλυτο δοσιλογισμό σας!
Δώσατε εντολή για ξύλο και χημικά εναντίον των Ελλήνων που αντιστέκονται,που είναι όρθιοι,που αντιδρούν και λένε ΟΧΙ στο απόλυτο ξεπούλημα της Ελληνικής γης στους δολοφόνους των Ελλήνων…!!
Τουρκόσπορα γιουσουφάκια,παραδώσατε την Θράκη στα Τουρκικά σκυλιά…η Νέμεσις δεν θα αργήσει…και τότε…!!

Μαρία Τριανταφύλλου.

«Η καρδιά, η ψυχή σας είναι τουρκική αυτό δεν αλλάζει με την μη αναγνώριση των συλλόγων σας» είπε Ντεβλέτ Μπαχτσελί και πρόσθεσε: «Είμαστε δίπλα σας, σας ακολουθούμε έτοιμοι να κάνουμε το καθήκον που μας καλεί…»

Τιμήθηκε με πλακέτα από τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραχήμ Σερήφ, ενώ τον υποδέχθηκαν με λουλούδια και σεβασμό πρωτοκλασσάτα στελέχη της μειονότητας και αυτοδιοικητικοί 

Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου

 

Περίπου 150 νεολαίοι τον ανέμεναν με καύσωνα στην αυλή της καταργημένης τουρκικής νεολαίας ενώ ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων συνοδευόταν από τον πρόεδρο του ανθελληνικού συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Κων/πολη Χακ. Γκιουτέρ που ήταν σε όλες τις συναντήσεις μαζί με βουλευτές του κόμματός του και δημοσιογράφους τουρκικών καναλιών που συνθέτουν την 22μελή αποστολή του.

 

Μιλώντας μόνο τουρκικά δίχως την παραμικρή επίσημη διερμηνεία ακόμη και όταν γινόταν δεκτός στο δημαρχείο Αρριανών από τον μειονοτικό δήμαρχο Ιμπραήμ Σερήφ ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελή, ξεπέρασε κάθε όριο σε σύγκριση με επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων επιδιώκοντας να  ενεργοποιήσει το εθνικιστικό φρόνημα του ακροατηρίου του. Είμαστε από πίσω σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε γνωρίζω τα προβλήματα της μειονότητας, τα θέματα των βακουφίων, τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την εφαρμογή της συνθήκης της Λωζάννης. Σας αγκαλιάζουμε γιατί η καρδιά και η ψυχή σας είναι τουρκική» είπε ο  Ντεβλέτ Μπαχτσελή που είδε παντού να υπάρχον υποδοχές από άνδρες και γυναίκες  της μειονότητας που περίμεναν μέσα στο λιοπύρι τον ξένο επισκέπτη. 

 

Στο δημαρχείο Αρριανών τους προσφέρθηκαν τσάγια στα ειδικά ποτηράκια ακριβώς όπως στην Τουρκία και όταν υπήρξε διαμαρτυρία  δημοσιογράφου γιατί σε δημαρχείο της  ελληνικής επικράτειας δεν χρησιμοποιείται η γλώσσα του κράτους, ένας βουλευτής των Γκρίζων Λύκων απάντησε ότι όφειλε να ξέρει τουρκικά!

Βεβαίως δεν έγινε η παραμικρή διόρθωση και όλα κινήθηκαν στην σφαίρα της τουρκικής γλώσσας. Νυν αυτοδιοικητικοί και πρώην, δημοτικοί σύμβουλοι της μειονότητας, περιφερειακοί σύμβουλοι έσπευσαν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στον Μπαχτσελή που καμάρωνε με το επίπεδο της υποδοχής και των συναντήσεων. 

 

Ο δήμαρχος του πρόσφερε τιμητική πλακέτα που επισκέφθηκε το δημαρχείο ενώ ακολούθησε μεβλήτ στον τάφο του εκλιπόντα πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή όπου κι εκεί υπήρξε κινητοποίηση και παρουσία κόσμου. 

 

Τον ανέμενε ο επιχειρηματίας για του Λεβέντ Αχμέτ και τελέσθηκε η θρησκευτική τελετή ενώ ο ίδιος ο Μπαχτσελή σε δηλώσεις του αμφισβήτησε το τροχαίο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο Σώστη Κομοτηνής που στοίχησε την ζωή του Σαδίκ Αχμέτ κάτι που έχει λυθεί εδώ και μια δεκαετία με πραγματογνωμοσύνες δίκες κλπ και δεν τέθηκε ποτέ εν αμφιβόλω. 

 

Στην συνέχεια μετέβη στην καταργημένη «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής όπου υπήρχαν πρώην βουλευτές και 150 νεολαίοι και συζήτησε μαζί τους για να αποσυρθεί μετά για ξεκούραση και να δειπνήσει σε ταβέρνα του χωριού Θάμνα.

 

Σήμερα το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στην Καβάλα όπου σύμφωνα με πληροφορίες τον αναμένουν πυρήνες της Χρυσής Αυγής για να τον αποδοκιμάσουν. 

 

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΟΦ Θεσσαλονίκης

 

Κατά την άφιξη του Γκρίζου Λύκου, ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του. Αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταγμένες απέναντι από τους διαδηλωτές και η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική.

 

Ένταση επικράτησε γύρω στις 12 το μεσημέρι, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αναρχικών έξω από το τουρκικό προξενείο.

 

Νωρίτερα γύρω στις 10:30 έγινε περιορισμένη χρήση χημικών, όταν 20 με 30 περίπου Κύπριοι διαδηλωτές προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Τουρκικό Προξενείο, όπου θα πραγματοποιείτο επίσκεψη του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προέδρου του Εθνικιστικού Κόμματος της Τουρκίας. Οι φοιτητές, που φώναζαν συνθήματα και κρατούσαν πανό και ελληνικές σημαίες, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το προξενείο και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, που έκαναν χρήση των γκλομπ, όπως και χημικών.

 

 

πηγή:

πηγη:

(Visited 115 times, 1 visits today)
One thought on “ΑΓΑΡΗΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!!

Leave a Reply