Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!

 

Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!11

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ :ΑΝ έχετε ένα ….«ΘΕΜΑΤΑΚΙ», όπως έχω εγώ, με το θέμα του πολυπολιτισμού, του Ισλαμισμού και κυρίως με τους Ισλαμολάγνους…΄ή αν τα νεύρα σας κτυπούν κόκκινο στην θέα τέτοιων καταστάσεων.. ΜΗΝ διαβάσετε το παρακάτω θέμα!!

Σεμέλη Διονύσου.

__________________________________________________________________________________________________

Οι βρετανοί μαθητές όχι μόνο δεν μαθαίνουν πλέον για τις σταυροφορίες, αλλά και τιμωρούνται εάν αρνηθούν να προσευχηθούν στον Αλλάχ !

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπισθεί η «Ισλαμοφοβια» γίνεται στα παιδιά των βρετανικών σχολείων, « πλύση εγκέφαλου για το Ισλάμ» και επίσης  τιμωρούν εκείνους τους μαθητές που αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ.Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!2

How Political Correctness Is Transforming British Education

Πρόσφατα στο ίδρυμα GATESTONE στην Σκωτία, απαιτήθηκε από 30 παιδιά μη-μουσουλμανάκια , του σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως Parkview, να επισκεφθούν το μουσουλμανικό τέμενος Rehman  Ahmadiyya στην περιοχή Yorkhill της Γλασκώβης.
Στο μουσουλμανικό τέμενος, τα παιδιά διατάθηκαν να απαγγείλουν την shahada, την μουσουλμανική δήλωση της πίστεω που δηλώνει: «Δεν υπάρχει κανένας Θεός αλλά ο Αλλάχ και ο Mohammed είναι ο αγγελιοφόρος του.»Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!3
 Οι Μουσουλμάνοι του Ην. Βασιλείου απαιτούν επίσης , να σταλούν ισλαμιστές ιεροκήρυκες σε κάθε σχολείο της Σκωτίας , ώστε να διδάξουν τα παιδιά για το Ισλάμ , υποτίθεται …. για να τελειώσουν οι αρνητικές προδιαθέσεις προς τους μουσουλμάνους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ….. ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!4
 Σε μια προσπάθεια «αντί – Ισλαμοφοβιας», τώρα οι δάσκαλοι στα βρετανικά σχολεία πρέπει να διδάξουν τις «κομβικες μουσουλμανικές συνεισφορές όπως η άλγεβρα και ο αριθμός μηδέν» στις σειρές μαθημάτων των μαθηματικών και της  επιστήμης , « ακόμα κι αν η έννοια μηδενός δημιουργήθηκε στην Ινδία ». 

Οι Βρετανοί δάσκαλοι είναι επίσης απρόθυμοι να συζητήσουν για τις μεσαιωνικές σταυροφορίες , στις οποίες οι Χριστιανοί πάλεψαν με τους μουσουλμάνους για τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ , διότι τα μαθήματα αυτά έρχονται …. συχνά σε αντίθεση με το τι διδάσκεται στα τοπικά μουσουλμανικά τεμένη.

Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!5
Στο Cheshire, δύο σπουδαστές στο Alsager High School τιμωρήθηκαν από τον δάσκαλό τους επειδή αρνήθηκαν να προσευχηθούν στον Αλλάχ , ως τμήμα της θρησκευτικής εκπαιδεύσεώς τους.
Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!6

 

Τα σχολεία σε ολόκληρη  την Μεγάλη Βρετανία,  απαγορεύουν όλο και περισσότερο το χοιρινό κρέας ως επιλογές μεσημεριανού γεύματος για να αποφύγουν να προσβάλουν τους μουσουλμάνους σπουδαστές. 
 
Εκατοντάδες των σχολείων έχουν υιοθετήσει μια πολιτική “κανένα είδος χοιρινού κρέατος”, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Λονδίνο-βασισμένη στην Daily Telegraph.
 
Οι εδεσματολόγιου περιορισμοί, αποτελούν έναν μακρύ κατάλογο πολιτικά σωστών αλλαγών που φέρνουν βαθμιαία την βρετανική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να συμμορφώνεται με τον ισλαμικό νόμο Sharia.
Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!7
Ο δήμος του Borough of Harrow στο βορειοδυτικό  Λονδίνο   ήταν μεταξύ των πρώτων στην Μεγάλη Βρετανία που ενεθάρρυνε τις επιλογές halal.
(halal : σφαγή ζώων σύμφωνα με την σαρία )
Το 2010,  το Συμβούλιο του Harrow  ανήγγειλε τα σχέδια του να απαγορεύσει το χοιρινό κρέας στα 52 κρατικά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως του δήμου, για να προσφέρει μόνο τις επιλογές χαλαλ (halal).
 
Οι επιλογές μεσημεριανού γεύματος δεν είναι ο μόνος χώρος στον οποίο κλιμακώνεται  η «πολιτιστική ευαισθησία» στα βρετανικά σχολεία. 
Στο δυτικό Yorkshire, ο νηπιακός σταθμός  Park Road Junior Infant και το νηπιαγωγείο στο Batley  έχουν απαγορεύσει τις ιστορίες που πρωταγωνιστούν οι χοίροι, συμπεριλαμβανομένου και του παραμυθιού «τα τρία γουρουνάκια»,  επειδή προσβάλλουν τα παιδιά των μουσουλμάνων.
 
Επίσης, στο Cheshire, ένα 14-χρονο Ρωμαιοκαθολικό κορίτσι που παρακολουθεί το καθολικό γυμνάσιο στο Ellesmere Port, χαρακτηρίστηκε από τους εκπαιδευτικούς ως φυγόπονο, επειδή αρνήθηκε να ντυθεί σαν Μουσουλμάνα και να επισκεφτεί ένα μουσουλμανικό τέμενος. 
Στο Nottingham, το σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως Greenwood Primary School ακύρωσε ένα παιχνίδι των Χριστουγέννων, ανακατεύοντάς το με την μουσουλμανική γιορτή Eid Al- adha. 
Στο Scarborough, το κολλέγιο Yorkshire Coast College αφαίρεσε τις λέξεις  Χριστούγεννα και Πάσχα από το ημερολόγιό του για να μην προσβάλει τους μουσουλμάνους.
Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!8
Εν τω μεταξύ, η πολιτικά ορθή απαγόρευση των χοίρων στην Βρετανία επεκτείνεται και στα παιχνίδια για τα παιδιά.
Ένα παιχνίδι με ένα αγρόκτημα που ονομάζεται Happy Land Goosefeather Farm  αφαίρεσε πρόσφατα τους χοίρους …. προκειμένου να αποφευχθεί η προσβολή προς τους μουσουλμάνους.
Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!9
Η απομάκρυνση των χοίρων έγινε αντιληπτή στο ευρύ κοινό,  από μια Βρετάνη μητέρα που αγόρασε το παιχνίδι ως δώρο για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της.
Αν και το παιχνίδι περιείχε το ομοίωμα μιας αγελάδας, του προβάτου, το κοτόπουλο, το άλογο και το σκυλί, δεν υπήρχε το γουρουνάκι, παρά την ύπαρξη χοιροστάσιο και ενός κουμπιού το οποίο παρήγαγε έναν ήχο «γουρουνιού».Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!10
Μόλις η μητέρα διαμαρτυρήθηκε, η Early Learning Centre (ELC), η οποία κατασκευάζει το παιχνίδι, απήντησε: «Στο παρελθόν, το γουρουνάκι υπήρχε στην συσκευασία του Goosefeather Farm. Ωστόσο, λόγω των παραπόνων των πελατών και για θρησκευτικούς λόγους, αυτό δεν είναι πλέον μέρος του παιχνιδιού».
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ.1
Ερώτηση : Εάν θέλουν να αποβάλουν την «Islamophobia», γιατί άραγε δεν ξεφορτώνονται την αιτία;    Τους μουσουλμάνους !
Ας απαγορεύσουν την μουσουλμανική μετανάστευση και ας αρχίσουν να απελαύνουν τους παρανόμους μουσουλμάνους και «μη-πολίτες» … και ας ξεχάσουν όλες τις παραπάνω ανοησίες !

Υ.Γ.2
Και κάτι άλλο :  Γιατί όλοι οι Βρετανοί γονείς δεν παίρνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία;
Γιατί όλοι οι γονείς δεν ενώνονται κατά της κυβερνήσεως και κατά των ενώσεων των ρουφι@νων δασκάλων και καθηγητών ;
Τι απέγιναν οι Βρετανοί γονείς ; Είναι όλοι κοιμισμένοι ;

Υ.Γ.3
Οι Βρετανοί βέβαια …. έπρεπε να είχαν δώσει εδώ και χρόνια πολύ μεγαλύτερη προσοχή  …  Τώρα ,  μάλλον … θα πρέπει να φύγουν από το νησί τους για να σωθούν και να ζήσουν χωρίς την τυραννία του Ισλάμ …. διαφορετικά … θα εξισλαμισθούν!

Υ.Γ.4
Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί μουσουλμάνοι οι οποίοι αντιλαμβάνονται την ελευθερία που τους παρέχεται και σέβονται την κουλτούρα των χώρων που τους φιλοξενούν, κατανοώντας ότι αυτές δεν είναι ένα ισλαμικό έθνος , αλλά ….. υπάρχουν και οι υπόλοιποι …. και το χειρότερο … υπάρχουν και όλα εκείνα …. τα δικά μας νεοταξικά κ@λοπαιδα !

HEIL GAP ( or mind the GAP )

πηγη: 

(Visited 39 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!

  1. Καὶ αὐτὰ εἰς τὴν χώραν ὅπου θρησκεία (ἡ Ἀγγλικανικὴ) καὶ πολιτεία εἶναι ἀρρήκτως συνδεδεμέναι καθ’ ὅσον ὁ βασιλεὺς εἶναι καὶ ὁ ἀρχιεπίσκοπος.. Φαντασθεῖτε τὶ ἔεχει νὰ γἰνῃ ὁπουδήποτε ἀλλοῦ!!

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μαθητής ἐγκατέλειψε τήν χορωδία τοῦ σχολείου του, γιατί ἔπρεπε νά τραγουδήσῃ: «Δέν ὑπάρχει ἄλλη ἀλήθεια ἐκτός ἀπό τόν Ἀλλάχ» » Φιλο

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἐάν τό Ἰσλάμ κινεῖται ἔτσι στήν Γαλλία τῶν 50.000.000, ΕΔΩ τί θά γίνῃ; » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply