Πατριωτικὴ Ὀλυμπιακὴ Ἐπιτροπή.

epa03316380 The Olympic rings are seen at the Olympic village in London, Britain, 24 July 2012. London will host the 2012 Olympic Games from 27 July 2012 to 12 August 2012. EPA/Michael Kappeler

epa03316380 The Olympic rings are seen at the Olympic village in London, Britain, 24 July 2012. London will host the 2012 Olympic Games from 27 July 2012 to 12 August 2012. EPA/Michael Kappeler

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή και στην Γερμανική Ομοσπονδία Χόκεϊ, η οποίες έσπευσαν να «καλύψουν» την ανάρτηση στο  Tweeter της  σημαιοφόρου της Γερμανικής Ολυμπιακής Ομάδας, Natascha Keller. Με τον πολύ εύκολο και απλοϊκό ισχυρισμό, ότι δηλαδή κάποιοι έκλεψαν τους κωδικούς της και ανήρτησαν προσβλητικά σχόλια για την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα,έσπευσαν να κλείσουν το θέμα.

Αντίθετα, οι δικοί μας «πατριώτες» έσπευσαν να καταδικάσουν αναπολόγητη την δική μας  αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου και να την αποκλείσουν από τους αγώνες και μάλιστα για ανάρτηση ήσσονος σημασίας.

«Έλληνες», συνεχίζοντας το «πατριωτικό» έργο των Γ. Παπανδρέου και Πάγκαλου, έβγαλαν για ακόμη μία φορά τα μάτια της Ελλάδας, επιδεικνύοντας μία «ευαισθησία» η οποία προκαλεί ερωτηματικά ως προς την σκοπιμότητά της, όπως ερωτηματικά προκαλεί η παντελής απουσία ευαισθησίας που σημαδεύει την απόφαση της Ε.Ο.Ε. ,να αναθέσουν  την διάθεση των εισιτήριων των Ολυμπιακών Αγώνων που αναλογούν στην Ελλάδα, σε ξένη εταιρία η οποία συμπτωματικά (!) είναι χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Εξάλλου, είναι βέβαιο ότι ο «ευαίσθητος» κύριος Ισίδωρος Κούβελος, αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας  σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, θα έχει και την ευκαιρία να τσεκάρει και το ποσό του 1.000.000 ευρώ που, ως γνωστόν, απέσυρε από Ελληνική Τράπεζα και τα κατέθεσε σε Αγγλική.

Ιωάννης Δέμος

φωτογραφία

(Visited 17 times, 1 visits today)
One thought on “Πατριωτικὴ Ὀλυμπιακὴ Ἐπιτροπή.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πατριωτικὴ Ὀλυμπιακὴ Ἐπιτροπή. « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply