Ἔ, ὄχι κι ἀπλῶς ἀτόπημα!!

Ἔ, ὄχι κι ἀπλῶς ἀτόπημα!!1Υποτίθεται, αυτό το ατέλειωτο εμπορικό πανηγύρι που παρακολουθούμε ανά τέσσερα χρόνια,είναι Ολυμπιακοί αγώνες!
Ή κάτι σαν τους Ολυμπιακούς αγώνες,μόνο που τότε έλειπε η ντόπα,το άκρατο marketing ,οι χορηγοί,οι φόβοι για τα τρομοκρατικά χτυπήματα,η ψευτογκλαμουριά ,η αμορφωσιά …και  πόσα φαιδρά ακόμα!
Αλλά τους ονόμασαν που τους ονόμασαν Ολυμπιακούς αγώνες,έρχονται που έρχονται στην Ελλάδα για την παραλαβή της φλόγας,τουλάχιστον ας πράξουν σύμφωνα με τους ”νόμους” τους δικούς μας,ως γενέτειρα χώρα των αγώνων,αντί να κάνουν ότι τους καπνίσει!!

Το λιγότερο που μας χρωστούν,είναι αυτό!! Ἔ, ὄχι κι ἀπλῶς ἀτόπημα!!2

 Λίγοι παρατήρησαν ότι στην τελετή έναρξης σημειώθηκε ένα ατόπημα χωρίς προηγούμενο. Ένα ατόπημα μεγαλύτερο και από την αδικία που διέπραξε ο Ζακ Ρογκ, χαρακτηρίζοντας το Λονδίνο «σπίτι» των Αγώνων. 

Στην τελετή έναρξης παραβιάστηκε το εθιμοτυπικό που προβλέπει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα δεν διίσταται. Δεν γίνεται να υπάρχουν πολλές φλόγες, ούτε μπορείς να μοιράσεις τη φλόγα σε πολλά τμήματα. Η φλόγα μεταδίδεται από δάδα σε δάδα και ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος ανάβει το βωμό. Στο Λονδίνο δεν υπήρξε τελευταίος λαμπαδηδρόμος, αλλά δεν υπήρξε και μία φλόγα

πηγη: 

(Visited 38 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ἔ, ὄχι κι ἀπλῶς ἀτόπημα!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἔ, ὄχι κι ἀπλῶς ἀτόπημα!! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Θές νά σοῦ πῶ ἐγώ τό τί εἶναι ἡ Βρεταννία μίστερ Κάμερον; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Θές νά σοῦ πῶ ἐγώ τό τί εἶναι ἡ Βρεταννία μίστερ Κάμερον; | Τόνοι καὶ Πνεύματα ….

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.