Κι ὅμως…κυκλοφοροῦν ἀνάμεσά μας…

Για την ανθελληνική αποβολή, ονόματι Κιτσιοπούλου,είχε αναφερθεί η Φιλονόη προ ημερών στο άρθρο της με τίτλο :

Ἐὰν τώρα τὰ βάζουν καὶ μὲ τὸν Ἀθανάσιο Διᾶκο…

Αυτή η  ολοσχερώς καμένη  περίπτωση, απασχολεί την επικαιρότητα δεύτερη φορά με τις σοφίες της.

Προφανώς, όπως κάθε γενιτσαριό που σέβεται τον εαυτό του,ανακάλυψε πως μόνο όταν εξαπολύει ύβρεις κατά της Ελλάδος,των Ελλήνων και των ηρώων της,αποκτά υπόσταση στην κοινωνία του αριστερού φασισμού που καρκινώνει την Ελλάδα.

Κι έτσι,αποφάσισε να μας βασανίσει με την ανελέητα αντιαισθητική  παρουσία της,  βάζοντάς τα  αυτή τη φορά με τον ήρωα του ’21, που για να φτάσει η συγκεκριμένη, μια τρίχα από τα …φρύδια του Διάκου,θα πρέπει να γεννηθεί 100 φορές ακόμα κι αν! 

Πρίν από αυτό,είχε ταλαιπωρήσει  ακόμα μια φορά τον ήδη ταλαίπωρο κόσμο μας,με μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (εννοείται) και μεταξύ άλλων είχε πει και τα ακόλουθα απείρων κάλων (σωστά το γράφω) άπαυγάσματα σοφίας :

[…] Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές.
Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δυο επι δυο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας ”μακάρι την κόρη μου να τη γ…σε ένας ωραίος μαύρος, να βγεί το εγγονάκι μου ωραίο.”

Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει την φάτσα, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει.
Στ’ αρ..ίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει.
Να πάρει και το όνομά του.
Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας.

Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται.[…] ……….

 

_______________________________________________

Ζαλιστήκατε;;

Γιατί εμένα, δεν μου έφτανε ο ίλιγγος που με ταλαιπωρεί 3η μέρα με σήμερα, είπα η γυνή να κάνω μια προσπάθεια να ασχοληθώ με το ιστολόγιο και με το που μπήκα έπεσα στην περίπτωση, που λέμε..
Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά το βλέπω … θα με ξαναρίξει  στα vomex !!

Οπότε, ένεκα ιλίγγου θα θέσω και …ιλιγγιώδη  ερωτήματα :

  • 1.Πότε θα επιληφθεί ψυχίατρος, να αποφανθεί για την περίπτωση της αριστεροδιανόησης των οπισθίων και  των άξιων  εκπροσώπων της;;
  • 2. Γιατί δεν υπάρχει μέριμνα ιατροφαρμακευτική, για τέτοιου είδους ανίατες καταστάσεις ;;
    Μια ένεση….ένα άσπρο πουκαμισάκι…ένα λευκό δωμάτιο τέλος πάντων,κάπου ήσυχα;;
  • 3.  Γιατί τους αφήνει η πολιτεία να βασανίζονται κατ’αυτόν τον τρόπο και δεν νομιμοποιεί κατ’εξαίρεση μόνο την ευθανασία γι’αυτούς ,ώστε  να δίνεται ένα τέλος στο βάσανό τους;
  • 4.  Κι αφού κράτος πρόνοιας δεν έχουμε, να προσφέρει ένα αξιοπρεπές τέλος στην περίπτωσή τους,γιατί δεν αποφασίζουν οικειοθελώς να ξεκουμπιστούν να φύγουν όλοι τους,να πάνε να μείνουν στις πατρίδες των αγαπημένων τους Πακιστανοαφγανών ,Αφρικανών και λοιπών ωραίων λαών και να αφήσουν εμάς εδώ που γεννηθήκαμε στην χώρα αυτή και είμαστε υπερήφανοι ως  Ελληνες,να διαιωνίζουμε αναμεταξύ μας την φυλή των  Ελλήνων του 1.5 μέτρου;;
  •  5.Στην εθνική μας ομάδα basket ,εκτός από τον  Σοφοκλή Σχορτσιανίτη που είναι μιγάς,πόσους άλλους Αφρικανούς έχουμε και είναι τόσο ψηλοί όλοι; Γιατί εκείνον τον Διαμαντίδη πολύ λευκό τον βλέπω για Αφρικανό!
  • 6. Όταν στο εξής θα λέμε  : ”ωραίος ως ‘Ελλην”,θα εννοούμε κάτι τέτοιο;;;
  • 7.Πότε θα λάβω ικανοποιητικές απαντήσεις για τα παραπάνω;;
  • Και τέλος, extra bonus τα όσα γράφει γι’αυτήν το ΒΗΜΑ …του  αριστεροκουλτουριάρη …(γιατί δεν μου κάνει εντύπωση καμμία;;)
  • ΥΓ.  Ψιτ …να σου  πω, ξεχωριστή γυναίκα της εποχής….;;


Σεμέλη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

7 thoughts on “Κι ὅμως…κυκλοφοροῦν ἀνάμεσά μας…

  1. Φιλονοη, θα προσπαθησω να αιτιολογησω την εν λογω -και παρομοιες- παρθενα, ετσι για προβληματισμο και συζητηση.
    Οι σχεσεις εχουν δυσκολεψει πολυ. Γνωστο. Η παντρεια ειναι σχεδον “απιαστο πουλι”. Απο την αλλη, η τεκνοποιηση ειναι “υπαρξιακή παραμετρος”, κυριως των γυκαικων.
    Σωστα ως εδω; Συνεχιζω …
    Το “εξωτικο” ηταν παντα ελκυστικο και ιδιως το life-style της Ελευθεροτυπιας κλπ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ καλιεργησε μεθοδικα, τ﨔ανεβασε” και το εκανε “MUST”…
    Aρα.. βαθυστοχαστο συμπερασμα :

    “Προκοπή δεν θα βρουμε στους καιρους μας… οικογενεια επισης… να μην εχουμε μια “ζωντανη κουκλα” να εχουμε να ασχολουμαστε στην ζωή μας;
    Παραλληλα, αφου παμε για μονογονεϊκη οικογενεια, δεν “πουλαμε εξωτικο εκκεντρισμο μετά προστυχιάς;; …μπορει να μας παει καλα, στο οικονομικο βεβαια… αφου “θα το φαμε ..να μην ειναι και “εξωτικος … τωρα που ειναι και ευκολος, …της πλαϊνης πορτας !! ”

    Αυτο… στην ΠΙΟ ΑΘΩΑ εκδοση … δικιας μου αντιληψης. Μπορει να πεφτω εξω.
    Οψομεθα

  2. ααα.. ξεχασα..!!
    και βεβαια Ο ΠΑΠΑΡΑΣ και η ΠΑΠΑΡΑΙΝΑ δεν πρεπει να διαιωνιστουν…

    ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ UGHA TSANGHA (ή οπως αλλιως μπορει να λεγεται αυτο το ΕΝΔΟΞΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ )

Leave a Reply