Τέλος στὴν φοροδιαφυγὴ τῆς …τυρόπιτας!!!

Τέλος στὴν φοροδιαφυγὴ τῆς ...τυρόπιτας!!!Σχόλιον τῆς Ἐλένης στὴν παραπάνω ἀνάρτησιν:

«Ἔ μά ! πιά !»

Καὶ μόνον  αὐτό…
Ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε βλέπουμε τὸ δένδρο καὶ χάνουμε τὸ δάσος…|
Καὶ εἶναι τὸ ἄτιμο μεγάλο…  
Καὶ μεταξύ μας…
Αὐτὸ εἰδικῶς τὸ δάσος θέλει κάψιμο γιὰ κάψιμο….

Φιλονόη.

 

Μετά την απόβαση στην Ύδρα, έτοιμα τα ΜΑΤ, τα ΟΥΚ και οι Νίντζα Γκοου για έφοδο στο αεροδρόμιο των Σπατων.

Αποκάλυψη από την Τρολυμπία.

Η μια μεγάλη πληγή της φοροδιαφυγής, έκλεισε. Πάνω από 45 μελιτζανοσαλάτες, 27 αθερίνες και 30 μπαρμπουνάκια που διακινήθηκαν λαθραία προκαλώντας τριγμούς στην εθνική οικονομία, φορολογήθηκαν αναδρομικά με παχυλά πρόστιμα.
Επόμενος στόχος των ηνωμένων δυνάμεων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, είναι ο αμέσως επόμενος σε μέγεθος εισφοροδιαφυγοφυγάς. Η εταιρεία Hoechtief που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο των Αθηνών.
Τα πλέον πρόσφατα δημοσιεύματα μιλούν για φοροδιαφυγή που είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή της Ύδρας, αφού ανέρχεται σε 400 εκ. μερίδες αφορολόγητου μουσακά και 2 δις

τυρόπιτες κουρού. Με μία διαφορά.
Ότι οι απαίσιοι φοροφυγάδες της Ύδρας διακινούσαν τα μαύρα λεφτά τους στην μανάβισα, στον φούρναρη και τον αντιπαραγωγικό τύπο με το γαϊδουράκι, ενώ αυτοί του “Ελ. Βενιζέλος” τα στέλνουν πακέτο στην φίλη και σύμμαχο Γερμανία. Που ως γνωστόν μας βοηθά μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου να βγούμε από την κρίση.
Επιπλέον οι αρχές θα πρέπει να συνυπολογίσουν την συμβολή της εταιρείας στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού, αφού το κόστος για τις αεροπορικές εταιρείες τείνει σε αυτό της πρόσδεσης του Columbia στον Sputnik, ανάγοντας τα Σεπόλια σε έναν από τους πολυτελέστερους προορισμούς του γαλαξία. (ὀλυμπία)

(Visited 18 times, 1 visits today)
One thought on “Τέλος στὴν φοροδιαφυγὴ τῆς …τυρόπιτας!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τέλος στὴν φοροδιαφυγὴ τῆς …τυρόπιτας!!! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply