Γιὰ πὲς μας Γαρυφαλλιά.. Τοῖς ποίων ῥήμασι, εἶσαι ἐσύ πειθομένη λοιπόν;;

Τελικά έχουν ξεφύγει εντελώς!
Ο μόνος τους καϋμός και η μόνη τους έγνοια, τούτες εδώ τις ώρες της εσχατιάς του κόσμου, είναι οι λαθρομετανάστες!
Δεν υπάρχει πέραν τούτου ουδέν!

Τέτοια προσπάθεια μαζικής χειραγώγισης,μόνο ο Γκέμπελς θα ζήλευε!!

Μέχρι κι εγώ όταν το διάβασα, φοβήθηκα προς στιγμήν μην και μας φύγουν ξαφνικά και τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους…;; Καταστραφήκαμε… Αρμαγεδδών…!!

 

Μέχρι και αρχαία ποιήματα, γραμμένα για στιγμές απείρως και αμειγώς Ελληνικές επιστρατεύουν, για να ευαισθητοποιήσουν προς τα εκεί που θέλουν την κοινή γνὠμη που δοκιμάζεται όσο ποτέ εξαιτίας ΚΑΙ των λαθρομεταναστών και των προβλημάτων που δημιουργούν στην κοινωνία μας!

Λες και οι Ελληνες, ξυπνήσαμε μια μέρα και ξαφνικά γίναμε όλοι ξενοφοβικοί και ρατσιστές!

Δεν υπάρχει γι΄αυτούς κανείς λόγος, τουλάχιστον σοβαρός, που  να κάνει τον Ἒλληνα να μην θέλει άλλο, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ τους ξένους στην πατρίδα του!

Κι όμως,  κανείς δεν έχει, τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους  και εννοώ φυσικά με τους φιλήσυχους!
Ὲχουμε με τον σκοπό που  τους φέρνει εδώ κι αυτούς που αμείβονται με πάσης φύσεως αμοιβές για τον λόγο αυτό. 

Ὂποιος είναι νοήμων έστω και με δυό δράμια μυαλό, αντιλαμβάνεται ποιός φταίει γι΄ αυτό το τεράστιο πρόβλημα και δεν είναι άλλος από όλους εσάς, που καταντήσατε την χώρα μας έναν απέραντο σκουπιδοντενεκέ ψυχὠν!!

Με εσάς και με την προκλητική συμπεριφορά σας, που  εξακολουθείτε να πυροδοτείτε με τέτοιου είδους ενέργειες και δηλώσεις δημόσιες,  τέτοια συναισθήματα, αφού  βιώνουμε ως Ἒλληνες έναν ρατσισμό, πέρα από κάθε λογική, μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!

Κυρά Γαρυφαλλιά μου;;…έχεις κάθε δικαίωμα να εξακολουθείς να τρέφεις εχθρικά προς τους Ἒλληνες συναισθήματα… Άλλωστε,το κόμμα που υπηρετείς, έχει παράδοση δεκαετιών επί του θέματος.

ΔΕΝ έχεις όμως κανένα απολὐτως δικαίωμα,να πιάνεις στο ανθελληνικό σου στόμα,λόγια από χρυσές στιγμές που χαράχτηκαν στον χρόνο από κάποιους ΕΛΛΗΝΕΣ που έριξαν το κορμάκι τους στο χώμα,για να συνεχίσει τούτη εδώ η πατρίδα να είναι λἐφτερη κι όχι ελεύθερη πολιορκημένη όπως την καταντήσατε ΟΛΟΙ σας,μηδενός εξαιρουμένου!

 Γιατί Εκείνοι,που τους έπιασες στο στόμα σου,ήταν ελεύθεροι Ελληνες κι όχι λοβοτομημένα κομματικά όργανα σαν του λόγου σου και σαν ελεύθεροι Ελληνες έζησαν την ζωή τους και διάλεξαν τον θάνατό τους!!

Ασε λοιπόν ησύχους,αυτούς που θυσιάστηκαν πειθόμενοι σε κάποιες αξίες και  ιδανικά, που εσύ και οι σύντροφοί σου, δεν μπορείτε να τις αντιληφθείτε καν σαν έννοιες!!!

Ὂτι είναι να γίνει, θα γίνει…μόνο εύχομαι να γίνει πια σύντομα!
Δεν αντέχει άλλους Εφιάλτες αυτή η πατρίδα… Πρέπει να τελειώσει με τα σκουπίδια, ώστε να ανασάνει ξανά ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!

Σεμέλη Διονύσου.

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

(ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ…)

Τοις ποίων ρήμασι πειθόμενοι μωρέ;

Δεν σε αναγνωρίζω ρε φίλε. Δεν σε αναγνωρίζω ρε άνθρωπε Ελληνα του διαβόητου 21ου αιώνα. Ούτε συμπολίτη θέλω να σε πω, ποτέ σύντροφος άλλωστε δεν ήσουν, εκείνο δε το συνάνθρωπε, εκείνο το ρε πατριώτη, κάπου κάπου σου κόλλαγε και δεν μετάνιωνα την καλημέρα που αντάλλασσα μαζί σου.

  • Ησουνα περήφανος για την προσφυγική καταγωγή σου. Κι ο διπλανός μας ακόμη περισσότερο, εκείνος που ανδρώθηκε στις γερμανικές αλυσίδες παραγωγής αλλά έμεινε λεύτερος, έλεγε, στο πνεύμα.Αμ εκείνη την άλλη τη φιλενάδα μας, την κοσμοπολίτισσα, που της άρεσε η έθνικ μουσική κι έκλαιγε με τα παιδάκια στα φανάρια και για τη δυστυχισμένη καντηλανάφτισσα, τη Ρουμάνα χήρα που δεν είχε στον ήλιο μοίρα, όχι μόνο δεν την αναγνωρίζω, αλλά δεν θέλω να την ξέρω.Σας κοιτάω και βλέπω φάτσες τραβηγμένες απ΄ το μίσος. Μια φανατίλα, καλά κρυμμένη πίσω απ΄ το μικροαστισμό σας, έχει ποτίσει ακόμα και τις ρυτίδες των βλεφάρων σας. Το μάτι σας γέμισε απ΄ εκείνους τους κόκκους σκιάς που σπάνε το φως της καλοσύνης, και το δείχνουν όπως είναι, μάτι θεριού πεινασμένου και ματαιόδοξου, μάτι απαίδευτο στο κάλλος.Μόλις δείτε ή ακούσετε πως κάποιος άθλιος ψωροκασίδης, ντυμένος στα μαύρα Ελληναράς, χτύπησε, έσφαξε, έλιωσε έναν όποιον αλλοεθνή, αλλόθρησκο, αλλόδοξο, αλλόχρωμο, μετανάστη, που όμως να μην είναι ματσωμένος τουρίστας που αφήνει γερό πουρμπουάρ, λάμπετε.Γυαλίζει εκείνο το φοβισμένο σκατόψυχο, που έλεγε κι η γιαγιά μου, εγώ σας. Θεριεύει σα μουσολίνικο λοφίο φτιαγμένο από χιτλερικό μουστάκι και στολίζει το καθαρό σας κούτελο σαν κέρατο βερνικωμένο.Θυμώνετε με κάθε ψίθυρο ότι το θύμα ήταν άνθρωπος και δη απόκληρος και δυστυχισμένος, ξωπεταμένος από θεούς κι ανθρώπους, κι είχε κι αυτός κάπου μια μάνα ή ένα παιδί που τον κλαίνε.

Στ΄ αρχ… σας, μολογάτε. Να μην ερχότανε. Να μην περιέφερε το σκούρο δέρμα του, ο λιγδιάρης, ο διαφορετικός, ο οπωσδήποτε γι’ αυτό το λόγο κλέφτης, φονιάς, απατεώνας.Σας ξεσκάτισε τη μάνα. Σας μάζεψε τον κήπο. Εφτυνε το γυαλισμένο αυτοκίνητο να μην σας το ματιάσουνε έτσι που το είχε γλείψει κι άστραφτε το χρήμα σας. Κράτησε τα χωράφια και την επιδότησή σας ζωντανά. Χρόνια τώρα, πάνω από δυο δεκαετίες. Εκανε πόρτα στο μαγαζί. Επλυνε γονατιστός και σκάλες και βρωμιές. Σας έβαψε το σπίτι. Κάθε μπουκιά λαδιού και κάθε κόκκος φράουλας έχει μια σταγόνα απ΄ τον ιδρώτα του. Τον ιδρώτα του μετανάστη.

Το ακαθάριστο εθνικό σας προϊόν έχει ένα μεγάλο ποσοστό τοις εκατό απ΄ το αίμα του. Εσείς οι Νεοέλληνες, οι φωναχτεροί. Οχι όλοι. Οι μπουρδελοκάφτες, τα πρωταθλητάκια του πισώπλατου μαχαιρώματος, οι κουραδόμαγκες του μόχθου του άλλου, τα φασισταριά της διπλανής πόρτας, εσείς δεν ήσασταν που γινόσασταν έξαλλοι όταν σας έλεγαν τον πατέρα τουρκόσπορο και τη μάνα παστρικιά;

Εχει και αλήτες και φονιάδες ανάμεσό τους, λέτε. Σίγουρα έχει. Οπως έχει κι ανάμεσό μας. Παιδεραστές, λαμόγια, βιαστές, φονιάδες. Ράτσα καθαρή από έγκλημα πού θα την βρείτε ωρέ ρατσιστές, φυλή ανώτερη της τάξης των τιμολογημένων ηλιθίων από επιλογή;Εσείς που δεν μπορείτε να καταλάβετε μήτε γράμμα απ΄ την προτροπή του ποιητή: «Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις…νά τη πετιέται από ‘ξαρχής. Αντριεύει και θεριεύει. Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου…».

Καβαλάτε μια μηχανή, με μαύρο μπλουζί φτιαγμένο από παιδιά δούλους στο Μπαγκλαντές, ένα λοστάρι, μια κάμα μαχαιριού δουλεμένη από μετανάστες πάλι, κάπου στην κεντρική Ευρώπη των δανειστών και κυνηγάτε ως δράκους κάτι αφύλαχτα αδύναμα ανθρωπάκια του θεού χωρίς στον ήλιο μοίρα.

Κι ύστερα πάτε στη μάνα ή την γκόμενα να σας πλύνει τη ρατσιστική αδρεναλίνη απ΄ τα σώβρακα που βρέχονται γιατί δεν βρήκατε αντίσταση κι ήταν εύκολο το φονικό… Σιγά ρε πατριδοκάπηλοι και πατριδοκλέφτες.

Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, λέει ο εθνικός Σολωμός, που δεν ήξερε και καλά τα ελληνικά, είναι η ελευθερία.

Οχι από τα σπαρμένα πτώματα Ιρακινών, Πακιστανών, Πολωνών, Αλβανών, των εξαθλιωμένων θυμάτων των καπιταλιστών χορηγών σας…
Μάσκες Ελλήνων γεμίσαμε κι η χώρα αιματηρός καρνάβαλος κατάντησε. Τοις ποίων ρήμασι πειθόμενοι μωρέ;

* Ω! ξειν αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.

Της
Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ

ΠΗΓΗ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply