Νά φοβόμαστε τήν βιοτρομοκρατία;

Νά φοβόμαστε τήν βιοτρομοκρατία;Ἤ μήπως νά ἀναρωτιόμαστε γιά τό ἐάν γιά ἀκόμη μίαν φορά μᾶς δουλεύουν;
Νέες ἀνακοινώσεις τῶν βιοερευνητῶν, γιὰ τὰ νέα τους ἐπιτεύγματα, γύρω ἀπὸ τὶς μεταλλάξεις τοῦ Η1Ν1.
Πειράματα ποὺ ἔγιναν σὲ κουνάβια, σὲ σκύλους, σὲ ποντίκια, σὲ ἀνθρώπους…
Ναί, σὲ ἀνθρώπους… Διότι ἕνα ἀπὸ τὰ καλλίτερα πειράματά τους συνέβῃ στὴν Γερμανία, μὲ τὰ ἀγγουράκια.
Τό θυμᾶστε;
Βιολογικὸν ὅπλον, δῆλα δὴ βακτήριον ποὺ ἐσυμπεριφέρετο ὥς ἰός, καὶ μάλιστα μέσα στὴν καρδιὰ τῆς Εὐρώπης!
Ὤ τὶ σύμπτωσις παρακαλῶ!
Ποῦ θά γίνονταν οἱ περισσότερες μετρήσεις καί μελέτες γιά ἕνα πρόβλημα βιολογίας;
Σέ κάποιαν σπηλιά ἤ σέ ἄρτια ἐξοπλισμένα ἐργαστήρια;

Ἔτσι κι ἔγινε.. Ἡ Γερμανία ἦταν ἕνα πείραμα!
Καὶ τὶ πείραμα! Ἀπὸ τὰ πλέον ἐπιτυχημένα! 
Καὶ φυσικὰ ἀπὸ τότε καὶ μετὰ δὲν ξανακούσαμε κάτι..
Τί ἀπέγινε αὐτό τό τόσο ἐπικίνδυνον βακτήριον πού μᾶς ξημέρωσε ἰός;
Πάει… Τελείωσε… Διότι ἀπλούστατα τελείωσε τὸ πείραμα….

Νέες μελέτες, νέες μετρήσεις, νέες μεταλλάξεις…
Σὲ λίγο κάπου ἀλλοῦ… .Ἴσως στὴν Ἀμερική… Ἴσως στὴν Ἰαπωνία… Ἴσως πάλι στὴν Εὐρώπη….
Θὰ μάθουμε.

Στὸ μεταξὺ ἄλλο παρακλάδι ἐρευνᾶ ἀκόμη τὸν Η1Ν1. Ἐκεῖ κι ἐὰν γίνεται τῆς μεταλλάξεως.
Ἀλήθεια, γιατί χρηματοδοτεῖται ἕνας παρανοϊκός ἐπιστήμων πρό κειμένου νά μεταλλάσσῃ διαρκῶς τόν Η1Ν1; Δέν εἶναι καλό πού ἐπισήμως τοὐλάχιστον, ἡ ἀνθρωπότης ἀπηλάγῃ ἀπό αὐτό τό τόσο ἐπικίνδυνον δημιούργημα;
Ἤ ὄχι;

Μᾶλλον ὄχι φίλοι μου…
Καὶ θὰ τὸ διαπιστώσουμε συντόμως!

Φιλονόη.

Με πειράματα σε κουνάβια Δημιούργησαν ΦΟΝΙΚΟ ιό ικανό να ΑΦΑΝΙΣΕΙ το ανθρώπινο είδος!

Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!  Η πρώτη επιστημονική ομάδα, από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε… ενδιαφερόμενο!

Παρόμοια αποτελέσματα είχε και μια δεύτερη μελέτη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!

Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

To στέλεχος της πρώτης ομάδας, ανακαλύφθηκε από τον ιολόγο Ρον Φουσιέ, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus, ο οποίος ουσιαστικά κατέληξε στο συμπέρασαμ ότι 5 μεταλλάξεις στο στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, είναι αρκετές ώστε να κάνουν την γρίπη τόσο επικίνδυνη και μεταδοτική που να μπορεί να πάρει διαστάσεις φονικής πανδημίας σε χρόνο ρεκόρ!

Ο δρ Φουσιέ και η ομάδα του διεξήγαγαν τα πειράματά τους σε κουνάβια – ένα είδος που έχει παρόμοιο αναπνευστικό σύστημα με αυτό του ανθρώπου-  και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις την επιστημονική κοινότητα.

Το βασικό ζήτημα που θέτουν οι συνάδελφοί τους είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθούν και πάντως σίγουρα όχι να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες, που στα χέριαβιοτρομοκρατών θα μπορούσαν να αποτελέσουν το «απόλυτο όπλο» καταστροφής της ανθρωπότητας!

Θέμα ασφάλειας σε πιθανή επίθεση βιοτρομοκρατών!

Η ομάδα του δρος Φουσιέ, απαντά στους επικριτές της ότι «διεξάγει τις συγκεκριμένες μελέτες στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας για την καλύτερη κατανόηση του Η5Ν1» !

Ο ίδιος ο Φουσιέ πάντως – ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει προσλάβει ειδικό σύμβουλο επικοινωνίας για να τον βοηθήσει να σχεδιάσει την επικοινωνιακή στρατηγική του- παραδέχτηκε ότι το στέλεχος που δημιούργησε στο εργαστήριο είναι «ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τεχνητούς τρόπους» !

Και οι δύο παραπάνω μελέτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια των ΗΠΑ, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο να αποτρέψει τη δημοσίευση οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας, αλλά ελπίζει πως αν ζητήσει από τα επιστημονικά περιοδικά να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση, εκείνα θα συμορφωθούν!

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου, αναφερόμενος στους νέους φονικούς ιούς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παθογόνο οργανισμό που να είναι τόσο τρομακτικός όσο ο συγκεκριμένος. Μπροστά του ο άνθρακας μοιάζει «αθώος».

Ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο στα χέρια των ΗΠΑ!

Δεν λείπουν πάντως και εκείνοι που διατυπώνουν πιο ακραίες και «καταστροφολογικές» απόψεις. Σύμφωνα με αυτούς, είτε δημοσιευτούν, είτε όχι τα αποτελέσματα των ερευνών ήδη οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους ένα ακόμη «βιλογικό όπλο», το οποίο μπορεί να «αξιοποιηθεί» αναλόγως της περίστασης: είτε για να δημιουργηθεί η «ανάγκη» παραγωγής εμβολίων που θα αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, είτε για την προώθηση κονδυλίων που θα παρέχουν «βιοασφάλεια», είτε ακόμη και για τον «αποπληθυσμό» του πλανήτη που ήδη ασφυκτιά από την διαρκώς αυξανόμενη ανθρώπινη παρουσία! (πηγή)

One thought on “Νά φοβόμαστε τήν βιοτρομοκρατία;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γρίπη θά μᾶς ἀποτελειώση; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply