Ξέρετε γιατί δέν συλλαμβάνεται ὁ Ἀσλάμ;

Ξέρετε γιατί δέν συλλαμβάνεται ὁ Ἀσλάμ;Ποιοί τόν προστατεύουν; 
Τὰ γνωστὰ καὶ μὴ ἐξαιρετέα  νούμερα τοῦ τΣΥΡΙΖΑ καὶ τοῦ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ἀλήθεια, τί στά κομμάτια παρέες εἶναι αὐτές; Ὅλες οἱ κουρᾶδες παρεούλα;

Διότι αὐτὸς ὁ δουλέμπορος προστατεύεται ἀπὸ τὸν τΣΥΡΙΖΑ καὶ τὰ τσιράκια του. (Ἀφῆστε δὲ τὶς προμήθειες ποὺ πέφτουν ἀπὸ κάθε «φορτίο»… Εἶναι πολλὰ τὰ λεφτὰ …Πετράν… καὶ Βασιλικούλα… Ἔτσι;)

Κάτι τύπους δῆλα δὴ σὰν τὸ φασιστόμουτρο τὸν Π. Κωνσταντίνου, ποὺ ὠθεῖ ΛΑΘΡΟεποίκους πακιστανοὺς νὰ σπᾶνε κεφάλια περαστικῶν, διότι δὲν τοῦ ἀρέσουν. 
Κάτι τύπισσες σὰν τὴν Β. Κατριβάνου ποὺ κυκλοφορεῖ ἐλεύθερη, τὴν στιγμὴ ποὺ ὑποθάλπει διεθνὴ ἐγκληματία!
Ἀλήθεια, ἡ  Ῥάϊκου ποῦ βολοδέρνει πάλι; 
Σέ ἄλλην παραλία; Ἤ δέν εἶναι τῆς δικαιοδοσίας της ἡ ἐφαρμογή τοῦ νόμου καί ἡ τήρησις τοῦ Συντάγματος;
Ὁ Δένδιας ποῦ στά κομμάτια χάθηκε; Πάλι μετρᾶ τά κουκιά καί δέν τοῦ βγαίνουν;
Σώνει καλό μου…  2.026 τομάρια μάζεψες. Θὰ πάθῃς ὑπερκόπωσιν βρέεεεεεεε………
Πρόσεχε μὴν  στραμπουλίξῃς κάποιον ἀστράγαλον καὶ μετὰ πῶς θά τρέχῃς γιά νά μαζεύῃς ΛΑΘΡΟεποίκους;

Κοπρίτες… Ὅλοι σας… Τομάρια… Πουλημένοι….

Οὔσττττττττττττττττττ………….

Φιλονόη. 

Β.Κατριβάνου: Η Χ.Α. είναι απειλή για όλους

(Δὲν ξέρω μανδὰμ Κατριβάνου τὶ εἶναι γιὰ ἐσέναν ἡ Χ.Α. Ἐσὺ πάντως, μαζὺ μὲ τὰ κολλητάρια σου, παραμένεις ἀπειλὴ γιὰ τὴν Ἑλλάδα… Ἀλλὰ θὰ φροντίσουμε! Μὴ σκᾶς!)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου περιέγραψε τη στιγμή που δέχτηκε τη βίαιη επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση.

«Ήμασταν ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Πέτρος Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Άσλαν. Κατεβήκαμε τα σκαλοπάτια της Βουλής και βρισκόμασταν στο προαύλιο, όπου είδαμε έναν μαινόμενο άντρα ,που έμοιαζε με μπράβο, να κινείται κατά πάνω μας, μέσα στο προαύλιο της Βουλής, να πιάνει τον Πακιστανό πρόεδρο και να τον σπρώχνει.

Μπήκε ο κ. Κωνσταντίνου στη μέση, πήγε να τον χτυπήσει, μπαίνω εγώ στη μέση και την ώρα που με είχε αρπάξει και ετοιμαζόταν να μου ρίξει μπουνιά, προφανώς, παρενέβη και η φρουρά, που τον συγκράτησε. Τρεις άνθρωποι τον συγκράτησαν, διότι ήταν εξαιρετικά μεγαλόσωμος κύριος. Τότε μάθαμε ότι είναι ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης. Το γεγονός ήταν σοκαρίστηκε και από πλευράς μας δεν υπήρξε καμία πρόκληση».

Η κ. Κατριβάνου είπε επίσης ότι «Σήμερα θα κάνουμε διάβημα στον πρόεδρο της Βουλής για το περιστατικό . Αυτό που θέλω να πω επίσης είναι ότι το συμβάν καταδεικνύει ότι η βία της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν κανένα περιορισμό, ούτε καν στον περίβολο του κοινοβουλίου. Δηλαδή είναι μια απειλή για όλους μας, ένας Έλληνας βουλευτής να ετοιμάζεται να χτυπήσει μια Ελληνίδα βουλευτή». (πηγή)

Ὅσο γιὰ τὸν Κωνσταντίνου, μανδὰμ Κατριβάνου,  ξέρουμε πόσο ἄνδρας εἶναι.. Μὴν ἐπαναλαμβάνεσαι… Ἄσε δὲ τὸ ἄλλο ἐρώτημα… ΤΣΥΡΙΖΑῖα ἐσύ, ἀναρχοπληρωμένον τσιράκι τοῦ Σόρος αὐτός… Τί στά κομμάτια; Πάλι ΜΚΟ καί λοιπές ἐπιχειρήσεις κατά Ἑλλήνων ἐτοιμάζεται; Νά τό θεωρήσω δεδομένον; Ἤ μήπως συμφωνούσατε γιά τίς νέες προμήθειες πού θά σᾶς δώσῃ ὁ Ἀσλάμ; Διότι τὰ τομάρια μόνον μὲ τομάρια συναναστρέφονται…. 

Ποιός είναι ο Αslam που απειλεί με πόλεμο τους Ελληνες;

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο της Βουλής την Παρασκευή το απόγευμα σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης έκανε ότι θα έπρεπε να είχαν κάνει προ πολλού άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων. Πέταξε με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της “Μαρφιν” αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των “λαθροπακιστανών” και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση “λαθρομεταναστών” Αslam.
Ποιός είναι ο Αslam που απειλεί με πόλεμο τους Έλληνες; Ποιος είναι o Αslam που βάζει τους “λαθρομετανάστες” να βεβηλώνουν τον Άγνωστο Στρατιώτη; Από πότε η “λαθρομετανάστες” έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν κατά παράβαση του Συντάγματος και να φτιάχνουν συλλόγους ενώ δεν είναι νόμιμοι στη χώρα; Πώς πήρε ο Αslam κόκκινη κάρτα από το Αλλοδαπών ενώ ήταν καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα όχι για τις “ιδέες του” αλλά για διακίνηση “λαθρομεταναστών”;
Κύριε Δένδια ξέρετε τίποτα; Μάλλον όχι. Μάλλον να κάνουμε επερώτηση για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.
Όσο για την “καλή μας” συνάδελφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, της ευχόμαστε περαστικά. Όχι γιατί είναι άρρωστη αλλά γιατί έχει χάσει την επαφή με το πολιτικό περιβάλλον του σήμερα. Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν. Οι “Εθνικιστές” είναι και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο και θα παρεμβαίνουν παντού.
Εμπρός να πάρουμε την κατάσταση στα “χέρια μας” και να “καθαρίσουμε” τη χώρα από την “λαθρομετανάστευση”. Χρυσή Αυγή παντού να ξεβρομίσει ο τόπος. (πηγή)
Γιὰ νὰ σὲ δοῦμε κι ἐσένα κύριος. Ἄν τέ, γιατὶ μὲ τὴν ΑΤΕ πολὺ στὴν μούγκα τὸ ῥίξατε… 
Μόνον γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους μᾶς ἐνημερώνετε…
Ἐν τάξει… Σᾶς εὐχαριστοῦμε…
Ἀλλά μόνον αὐτό παίζει; Τά ἄλλα;
Υ.Γ.  Τώρα τελευταῖα κάπου διάβασα πὼς ὁ Ἀσλὰμ εἶναι πρώην καταζητούμενος τῆς ΙΝΤΕΡΠΟΛ. Τί ἄλλαξε; Τόν συνέλαβαν; Ἐξέτισε κάπου κάποιαν ποινή; Μήπως δικάστηκε; Ἤ μέ  συνοπτικές διαδικασίες τοῦ ἀπένειμαν …χάρι οἱ γνωστοί καί ή ἐξαιρετέοι ΛΑΘΡΟλᾶγνοι; Καί τί ἐμπλοκή ἔχει τό κατ’  ἐξοχήν κόμμα τοῦ δουλεμπορίου σέ ὅλο αὐτό; Ἀκόμη κερδοσκοπεῖ εἴς βάρος τῶν ἀναξιοπαθούντων τοῦ πλανήτου;
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply