Ἔρχεται ἡ πέμπτη φάλαγγα

Μόλις εἰσβάλλουν κι αὐτοί ὅλα θά εἶναι ἕτοιμα γιά τήν ὑποδούλωσιν τῆς Ἑλλάδος. Κατά τά ἄλλα ὁ ἠλίθιος νούμερο 2 ἀσχολεῖται μέ τό πῶς δέν θά φύγουμε ἀπό τήν εὐρωπαϊκή ἔνωσι καί ἀπό τό εὐρώ. Μά αὐτοί μᾶς ἔδεσαν «χειροπόδαρα» καί μᾶς παραδίδουν στούς ὑποψηφίους κατακτητές ὡς πρόβατα ἐπί σφαγήν. Γι΄ αὐτούς εἴμεθα ἀναλώσιμοι γιά νά σώσουν τό δικό τους τό σαρκίον.

Οἱ ἀναρχο-μουσουλμάνοι θά εἶναι ἡ πέμτη φάλαγγα πού θά ἐνεργοποιηθῇ ὅταν θά θελήσῃ ὁ ὁποιοσδήποτε εἰσβολέας νά σφετερισθῇ τήν πατρίδα μας.

Τά πουλημένα τομάρια τῆς ἑκάστοτε πολιτικῆς ἡγεσίας τοῦ τόπου θά ἐγκαταλείψουν τήν χώρα σάν τά ποντίκια τό πλοῖο πού βυθίζεται.

Μινώταυρος

Χιλιάδες λαθρο περιμένουν να περάσουν τον Έβρο – Αιγαίο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται οι ελληνικές συνοριακές αρχές στον Έβρο αλλά και το ΛΣ και η Αστυνομία σε όλα τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου καθώς δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες είναι ήδη διεκπεραιωμένοι στις ακτές και στην αντίπερα όχθη του Έβρου αναμένοντας το πράσινο «φως» από τις τουρκικές αρχές για την είσοδό τους.

Οι διακινητές –παλιά ονομάζονταν από τα ΜΜΕ δουλέμποροι- σε στενή συνεργασία  με τις τουρκικές αρχές ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο στο να στείλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα παρά μόνο τις καιρικές συνθήκες –όταν πρόκειται να τους αποβιβάσουν σε κάποιο από τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου-  και όποτε αυτές τους δημιουργούν προβλήματα στον Έβρο ιδίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα λόγω βροχοπτώσεων.

Το ελληνικό «κράτος» πλήρως ανήμπορο να πράξει το οτιδήποτε έχει στην ουσία παραδοθεί σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση, αφήνοντας το καρκίνωμα της λαθρομετανάστευσης να τρώει στα σωθικά της ελληνικής κοινωνίας.

Μόλις εχθές ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι πρακτικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα αναφορικά με τη νέα που προετοιμάζεται «Δουβλίνο ΙΙΙ» ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κατάσταση στον Έβρο ως απελπιστική, με τις εισόδους των λαθρομεταναστών να έχουν «απογειωθεί» και να βρίσκονται σε τριπλάσιο επίπεδο από το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Όλα αυτά συνθέτουν μια έκρυθμη κατάσταση για την οποία ακόμη ο πολίτης αυτής της χώρας, αφενός δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα και αφετέρου νομίζει ότι θα λυθεί ως δια μαγείας.
Οι Τούρκοι αποθρασυνόμενοι εντελώς έχουν ως βασικό τους σχέδιο ναμην αφήσουν ούτε ένα λαθρομετανάστη στο έδαφός τους. Μόλις στις 25 Αυγούστου περίπου 40 λαθρο είχαν αποβιβαστεί στη Σύμη και το θράσος τους ήταν τέτοιο ώστε τρεις μόλις ημέρες αργότερα στις 28 να αποβιβάσουν άλλους 40, στο ίδιο νησί.

20 υπηκόους Αφγανιστάν από τους οποίους 17 άνδρες, 2 γυναίκες και 1 παιδί
8 υπηκόους Παλαιστίνης από τους οποίους 2 άνδρες, 4 γυναίκες και 2 παιδιά
5 υπηκόους Συρίας από τους οποίους 2 άνδρες, 1 γυναίκα και 2 παιδιά
4 υπηκόους Ερυθραίας από τους οποίους 2 άνδρες, 1 γυναίκα και 1 παιδί.
3 υπηκόους Πακιστάν από τους οποίους 2 άνδρες και 1 παιδί.

Το ίδιο συνέβη και στη Σάμο στις 27 Αυγούστου με την αποβίβαση 20 λαθρο.

Και το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; Η Ελλάδα θα υποδουλωθεί τελικά στους ξένους και οι σημερινοί παράνομοι εισβολείς θα γίνουν οι αυριανοί «νόμιμοι» μετανάστες και για να βγαίνουν συγκεκριμένα εθνοπροδοτικά ΜΜΕ και να ζητούν τζαμιά για τους Αθηναίους, ή τους Καλαματιανούς ή τους Καρδιτσιώτες μουσουλμάνους; Αυτή είναι η μελλοντική μοίρα των Ελλήνων; Η υποδούλωση; (πηγή)

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Leave a Reply