Προσηλυτισμός Ἑλλήνων στό Ἰσλάμ μέ 500 εὐρώ μηνιαίως

Προσηλυτισμός Ἑλλήνων στό Ἰσλάμ μέ 500 εὐρώ μηνιαίωςΟἱ τοῦρκοι τίποτα δέν κάνουν χωρίς πρώτα νά τό ἔχουν μελετήσει. Χρόνια πασχίζουν γιά νά ἐπιβάλλουν τίς ἰδέες τους καί τήν πολιτική τους. Σέ ὅλα τά μέτωπα. 

Πόσα χρόνια ἔχουν στήσει τήν ἐπιχείρησι – μετά τῶν ἑλλήνων, βεβαίως, δουλεμπόρων – γιά τήν εἰσαγωγή στήν χώρα μας ὅλων τῶν μουσουλμάνων τοῦ πλανήτου; 

Ἄλλη μία καινούργια μἐθοδος τῶν τουρκαλάδων γιά νά προσηλυτίζουν τούς ὁμοθρήσκους τους:

Μινώταυρος

Μηνιαίο επίδομα 500 ευρώ για να αφήσουν τα ελληνικά σχολεία οι Έλληνες μουσουλμάνοι!

Τη δημιουργία ενός κρυφού Ισλάμ στη Θράκη επιθυμεί η Αγκυρα, στέλνοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για οργανώσει το σχέδιο για το κρυφό σχολείο του παρα-Ισλάμ. Ο Μ.Μποζντάγ ήρθε στη χώρα μας με βασική αποστολή την πλήρη ανάπτυξη ενός μυστικού παραθρησκευτικού δικτύου προσηλυτισμού σε σπίτια και κτίρια του προξενείου, με στόχο την κατήχηση και μύηση χιλιάδων νέων της μειονότητας σε μία αίρεση του Ισλάμ. 

Μετά το τελευταίο πάντως ταξίδι του κ. Μποζντάγ στη χώρα μας, σημειώθηκαν δύο σημαντικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, η τούρκικη κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το παραδίκτυο του κρυφού Ισλάμ και γι’ αυτόν τον σκοπό κάθε παιδί που εγκαταλείπει το αντίστοιχο σχολείο της ελληνικής πολιτείας για να σπουδάσει στο κρυφό σχολειό του παρα-Ισλάμ που στήνει ο ψευτομουφτής Μετέ επιδοτείται με 500 ευρώ μηνιαίως.

Και δευτερευόντως, με «μπροστάρη» τον επιχειρηματία Ομάρ Μπαμπά, όπως γράφει και η καλή εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αγόρασε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ξάνθη, ένα νέο κτίριο, το οποίο σχεδιάζει να λειτουργήσει ως οικοτροφείο, προκειμένου να μεταφέρει εκεί τα Πομακόπουλα, για να τα στεγάζει, να τους δίνει τροφή και να τα προσηλυτίζει στην αίρεση των «σουλεϊμαντζήδων».

Το μυστικό αυτό δίκτυο, που οι Τούρκοι αρέσκονται να ονομάζουν «new born turkish-islam» («αναγεννημένοι τουρκο-ισλαμιστές»), απλώνει ραγδαία τα δίκτυά του σε όλα τα Βαλκάνια και στόχος του είναι η πλήρης θρησκευτική και γλωσσική ομογενοποίηση της μειονότητας, ούτως ώστε να εξαφανιστούν πλήρως οι εθνοτικές ομάδες των Πομάκων και των Τσιγγάνων.

Το συγκεκριμένο κίνημα φέρεται να οργανώνεται από τρία πρόσωπα: τον αντιπρόεδρο Μποσντάγ, η αρμοδιότητα του οποίου είναι τα θέματα του απόδημου τουρκο-ισλαμισμού, τον εθνικιστή επιχειρηματία Ομέρ Μπαμπά, ο οποίος επισκέπτεται μυστικά χώρες των Βαλκανίων και αγοράζει κτίρια, τα οποία μετατρέπονται σε μυστικά θρησκευτικά σχολεία, όπου η Τουρκία μέσω της θρησκείας και της γλώσσας περνά την πολιτική της στις μειονότητες.

Και τέλος τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Μετέ, ο οποίος διδάσκει μέσω των χοτζάδων σε δεκάδες οικίες των μουσουλμάνων την αίρεση του Ισλάμ που έχει ασπαστεί η ηγεσία του κόμματος Ερντογάν. (πηγή)

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Προσηλυτισμός Ἑλλήνων στό Ἰσλάμ μέ 500 εὐρώ μηνιαίως

  1. Ὅλα σωστὰ Μινώταυρε ἀλλὰ ἡ κρίσις σου διὰ τοὺς Τούρκους, ὅτι τάχα ὅλα τὰ μελετᾶνε καὶ τὰ τοιαῦτα, εἶναι πέρα ὡς πέρα λανθασμένη. Ἁπλῶς βλέπουν ἔνα δρόμον τὸν ὁποῖον ἄλλοι τοὺς τὸν ἀνοίγουν καὶ τὸ μόνο τὸ ὁποῖον ἔχουν νὰ κάμουν εἶναι νὰ τὸν περπατήσουν. Ἐὰν ὁ δρόμος παύει νὰ ὑφίσταται θὰ παύσουν καὶ νὰ τὸν περιπατοῦν.

    • Εἶναι πολύ καλλλίτεροι ἀπό μᾶς στά ἐθνικά θέματα. Ἤδη κατέχουν τήν μισή, σχεδόν Κύπρο καί ἀμφισβητοῦν τά κυριαρχικά μας δικαιώματα στό Αἰγαῖο καί τήν Θράκη……καί ἕπεται συνέχεια. Ἐμεῖς – κυρίως ἀπό τό 74 καί μετά – ἔχουμε πάθει ὀσφυαλγία ἀπό τό πολύ σκύψιμο!

Leave a Reply