«Δέν θέλουμε νά ζοῦμε μέ βρώμικα κτήνη σάν ἐσᾶς»

«Δέν θέλουμε νά ζοῦμε μέ βρώμικα κτήνη σάν ἐσᾶς»1

Τά τελευταῖα χρόνια μαθαίνουμε διάφορα γιά αὐτούς τούς ἀνθρώπους (τούς λαθρομετανάστες μουσουλμάνους ἀπό τήν Ἀσία καί τήν Ἀφρική),πού ἔχουν κατακλύσει καί τήν χώρα μας. Εἰσέβαλλαν στήν πατρίδα μας καί ὅλα δείχνουν ὅτι δέν πρόκειται νά τήν ἐγκαταλείψουν. Κάποιοι, γιά κάποιους λόγους τούς ἔφεραν γιά νά μείνουν καί θά μείνουν. Εἶναι προαποφασισμένο. Ἄλλωστε, βρῆκαν ἀμέσως ὑποστήριξι ἀπό τούς γνωστούς ἀνθέλληνες ἀναρχοαριστερούς καί ὄχι μόνο.

Ὅλα ὅσα μαθαίνουμε, ὅμως, δέν εἶναι καθόλου καλά. Τό κυριώτερο ἀπ΄ ὅλα εἶναι ὅτι ἔχουν εἰσβάλλει μέ ἄγριες διαθέσεις, δροῦν ὡς στρατός κατοχῆς καί προσπαθοῦν νά ἐπιβάλουν τά ἀνεκδιήγητα ἤθη καί ἔθιμά τους, τήν ἀνεκδιήγητη θρησκεία τους, τόν ἀνεκδιήγητο ἔως κτηνώδη τρόπο διαβιώσεως τους, τόν ἀνύπαρκτο πολιτισμό τους καί πάνω ἀπ΄ ὅλα τόν δικό τους τρόπο ἀποδόσεως δικαιοσύνης. Τόν νόμο τῆς σαρία.

 Μινώταυρος

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ισλαμική ομάδα απαιτεί συνοικία του Όσλο να αναγνωρισθεί ως «μουσουλμανικό έθνος», αλλιώς απειλεί ότι θα υπάρξει «νορβηγική 11η Σεπτεμβρίου»

“Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς …” γράφουν τα γεννημένα στη Νορβηγία μέλη της ομάδας, που προφανώς, δεν «ενσωματώθηκαν»…
 
Η νορβηγική ειδησεογραφική ιστοσελίδα VG Nett αναφέρει ότι μια μουσουλμανική τρομοκρατική ομάδα, με το όνομα ‘Ansar al-Sunna’, απειλεί ότι αν ένα τμήμα της πρωτεύουσας της χώρας δεν μετατραπεί σε μουσουλμανικό έθνος διοικούμενο από το νόμο της σαρία, θα υπάρξει τρομοκρατικό κτύπημα στην σκανδιναβική χώρα, όμοιο με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου.
 
Η VG Nett αναφέρει ότι η Νορβηγική Ασφάλεια (Politiets sikkerhetstjeneste – PST) γνωρίζει ήδη πολλά μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης.
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας γράφει:
 
“Αν οι Νορβηγοί στρατιώτες μπορούν να πάνε με αεροπλάνα στο Αφγανιστάν, τότε ο Οσάμα και ο Μοχάμεντ μπορούν να πάνε, επίσης, με αεροπλάνα στη Νορβηγία, inshaAllah (με το θέλημα του Αλλάχ).
 
Τώρα, η κυβέρνηση πρέπει να ξυπνήσει και να αναλάβει την ευθύνη της, πριν αυτός ο πόλεμος εξαπλωθεί στη Νορβηγία. Πριν υπάρξει αντίδραση. Πριν οι Μουσουλμάνοι λάβουν τα αναγκαία μέτρα.
 
Μην συγχέετε τη σιωπή των Μουσουλμάνων με αδυναμία. Μην επωφελείστε από την υπομονή των Μουσουλμάνων. Μην μας πιέζετε να κάνουμε κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό δεν είναι απειλή, μόνο τα λόγια της αλήθειας. Τα λόγια της δικαιοσύνης.
Μια προειδοποίηση ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι θανατηφόρες. Μια προειδοποίηση σχετικά με μια 9/11 σε νορβηγικό έδαφος, ή μεγαλύτερες επιθέσεις από αυτές που έγιναν στις 22 Ιουλίου. Αυτό είναι για το δικό σας καλό και το δικό σας συμφέρον. “
 
Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Και δεν θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να απομακρυνθούμε από τη Νορβηγία, γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Και γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους.
 
Αλλά αφήστε το Grønland να γίνει το δικό μας. Κλείστε αυτή την περιοχή της πόλης και αφήστε μας να την ελέγχουμε με τον τρόπο που θέλουμε να το κάνουμε. Αυτό είναι το καλύτερο για τα δύο μέρη.
 
Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν κι εσάς. “«Δέν θέλουμε νά ζοῦμε μέ βρώμικα κτήνη σάν ἐσᾶς»2

  

ΚΟ: Με την συνοικία Grønland του Όσλο, πρωτεύουσας της Νορβηγίας, όπου το 45% των κατοίκων είναι μετανάστες, (κυρίως μουσουλμάνοι), έχει ξανασχοληθεί ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. Το 2010 η εφημερίδα Aftenposten (που είναι υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας!) έγραφε ότι υπάρχουν «περιπολίες της σαρία» στην περιοχή και επιθέσεις σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. “Το Grønland είναι πιο μουσουλμανικό από το Μαρόκο” λέει η μετανάστρια Fatima Tetouani.
.
Υ.Γ. Σέ λίγο καί στήν γειτονιά μας.
Υ.Γ. Δέν θέλουν νά ζοῦν μέ βρώμικα κτήνη σάν ἐμᾶς! Ἐμᾶς, μᾶς ῥώτησαν ἄν θέλουμε νά ζοῦμε μέ βρώμικα κτήνη σάν αὐτούς; Ἄς πᾶνε νά βροῦν ἕνα μέρος πού νά τούς ἀρέσῃ. Ξέρουν αὐτοί τόν τρόπο. Τό ἔχουν ἐπιχειρήσει καί στό παρελθόν. 
Πάντως, ὁ μόνος τόπος πού ἐνδείκνυται γι΄αὐτούς εἶναι τά κράτη τῆς «μουσουλμανικῆς ἀνοίξεως».
.
.
.
.
.
(Visited 15 times, 1 visits today)
Leave a Reply