Τόσο πολύ φοβοῦνται τήν κοινωνική ἐξέγερσι;

Τόσο πολύ φοβοῦνται τήν κοινωνική ἐξέγερσι;1Μετά τά ὀνόματα τών 32 γυπῶν – πολιτικῶν πού ἐξετάζει ὁ εἰσαγγελέας, μᾶς σερβίρουν τώρα καί τά σκάνδαλα τῶν πρωτοκλασάτων στελεχῶν τῆς Ν-Δούλας.

Τόσο πολύ φοβοῦνται τήν κοινωνική ἐξέγερσι, οὕτως ὥστε νά θυσιάζουν τόσα μεγαλοστελέχη οἱ λακέδες τῆς Εὐρώπης καί τά κομματόσκυλα; Φανταστεῖτε τί μᾶς ἑτοιμάζουν.

Παρακάτω λεπτομέρειες γιά τό – ὑπαρκτό, βεβαίως – σκάνδαλο τῶν τριῶν ἐθνοκηφήνων. Οἱ δύο ἐξ αὐτῶν ἀνέφεραν ὅτι θά καταθέσουν μήνυσι στούς «συκοφάντες»(!). Πρός αὐτήν τήν κατεύθυνσι κινεῖται καί ὁ τρίτος.

Τά καϋμένα τά παιδιά, τά κατηγοροῦν ἀδίκως. Σιγά βρέ παῖδες. Σᾶς πιστέψαμε. Τό ἴδιο ἔκανε καί ὁ Ἄκης πρίν  τόν χώσουν μέσα. Αὐτόν καί τήν λεγάμενη.

Μινώταυρος

Σάλος από τις αποκαλύψεις της Realnews

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews αυτής της Κυριακής με τίτλο “Κατάθεση-φωτιά για 3 υπουργούς!”. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας, Μεϊμαράκης, Λιάπης και Βουλγαράκης κατονομάζονται εγγράφως, ύστερα από κατάθεση του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, πρώην συνεργάτη του Ι. Καρούζου, για συμμετοχή σε υπόθεση που εξετάζει το ΣΔΟΕ και αφορά σε μεγάλο κύκλωμα που ξέπλυνε μαύρο χρήμα αγοράζοντας ακίνητα αξίας 10,2 δισ. ευρώ.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφέρει: «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News.

Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Άμεση ήταν η αντίδραση και του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη. «Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου», ήταν το σχόλιο του κ. Λιάπη, ο οποίος πήγε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και υπέβαλε τη μήνυση.

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βουλγαράκης έδωσε τη δική του απάντηση για την κατάθεση που αποκαλύπτει η Realnews αυτής της Κυριακής.Τόσο πολύ φοβοῦνται τήν κοινωνική ἐξέγερσι;2

«Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα! Δεν γνωρίζω ούτε κατ όψη,απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορτάζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίον όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα».

Ο Γιώργος Βουλγαράκης δηλώνει στο Real.gr ότι τη Δευτέρα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον των προσώπων που εμπλέκουν με την κατάθεσή τους το όνομά του στην υπόθεση.Τόσο πολύ φοβοῦνται τήν κοινωνική ἐξέγερσι;3

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρθηκε με σχόλιό του στο twitter και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης. «Υπάρχει άραγε βουλευτής που θα δεχτεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα, αλλά θ’αρνηθεί την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, για τους τρεις πρώην υπουργούς,της ΝΔ;».

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ για το πρώτο θέμα της εφημερίδας.

 

 

(πηγή)

(Visited 26 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τόσο πολύ φοβοῦνται τήν κοινωνική ἐξέγερσι;

  1. Ὄχι, δὲν τὴν φοβοῦνται τὴν κοινωνικὴν ἐξέγερσιν Μινώταυρε, διότι οὐδέποτε θὰ συμβῆ. Δεκάραν τσακιστὴν δὲν δίνουν.

Leave a Reply