Πόσα χρήματα χρειάζεται ἕνας πρόεδρος τόν μήνα;

Χμμμ….
Ἐξαρτᾶται ἀπὸ τὴν χώρα στὴν ὁποίαν εἶναι πρόεδρος.
Ἐὰν γιὰ παράδειγμα εἶναι στὴν Ἑλλάδα, τότε μᾶλλον δὲν τοῦ ἀρκοῦν οὔτε 300.000 τὸν μήνα.
Ἐὰν ὅμως εἶναι στὴν  Οὐρουγουάη, τότε τὰ καταφέρνει μὲ μόλις 1250 δολλάρια, κατὰ πῶς ἰσχυρίζονται τὰ διάφορα παγκόσμια Μέσα Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως.

 Ο κύριος που βλέπετε να βγαίνει με δυσκολία από τον παλιό «Σκαραβαίο» είναι ο πρόεδρος της Ουραγουάης, Χοσέ Μουχίκα.
Και το παλιό αυτό σκαρί της Volkswagen, που η αξία του είναι, μόλις, 1.945 δολλάρια, είναι η μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.
Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!
Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός τους είναι 12.500 δολλάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολλάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει στο κράτος προκείμενου να ενισχυθούν τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.
Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «El Mundo», με τα 1.250 δολλάρια το μήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Και μπορεί γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι της Ουρουγουάης ζουν με πολύ λιγότερα.

πηγή

Βέβαια, καλὰ τὰ ὅσα ἰσχυρίζονται τὰ παγκόσμια Μέσα Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως…
….ἀλλὰ καλλιτέρα ὅλων ἡ ἀλήθεια. Καί, τελικῶς, ὅπως μαθαίνουμε, δὲν εἶναι ἀκριβῶς ἔτσι. Καὶ δὲν εἶναι ἔτσι, διότι ἄλλα αὐτὰ ποὺ …ἐπισήμως διαδίδονται, μὰ ἄλλα αὐτὰ ποὺ πράγματι συμβαίνουν!!!

Ὁ …«ἅγιος» πρόεδρος τῆς Οὐρουγουάης καὶ ἄλλες προπαγανδιστικὲς παραμυθολογίες.

Ξεχάσαμε ὅμως τὸν …«ἀγαθιάρη» πρόεδρο τῆς Οὐρουγουάης!!!

Εἴπατε κάτι;
Μπᾶ…
Τί νά πεῖτε;
Στὸν πλανήτη τῶν τοκογλύφων λεφτὰ ὑπάρχουν!

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply