Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σῶῤῥα;

φωτογραφία

Τὸ παρακάτω ἔλαβα  ἐχθές, ἀπὸ ἀποστολέα ποὺ δὲν γνωρίζω, καὶ μὲ ἔχει προβληματίσει βαθύτατα. 
Δὲν μπορῶ νὰ γνωρίζω ἐὰν εἶναι ἀληθές, ἀλλὰ φαίνονται ἀληθεῖς ὅλες οἱ καταγγελίες ποὺ καταγράφονται. 
Θὰ μᾶς παρακαλέσω, (κι ἐμοῦ συμπεριλαμβανομένης)  ἐὰν φυσικὰ  μποροῦμε, νὰ παραμείνουμε ὅσο τὸ δυνατὸν  ψύχραιμοι, νὰ μελετήσουμε μὲ προσοχὴ τὰ ὅσα γράφει καὶ νὰ προσπαθήσουμε νὰ σταματήσουμε αὐτὸ ποὺ μᾶς πλησιάζει. Εἶναι σοβαρότατες οἱ καταγγελίες ποὺ γίνονται! Κι ἐμεῖς πρέπει νὰ τὶς ἀντιμετωπίσουμε σοβαρότατα! Ὄχι μὲ τὴν ἐπῖδερμικότητα καὶ τὴν προχειρότητα τοῦ ξεβολέματός μας!
Πρὶν ἀποφασίσουμε νὰ κρατήσουμε ἤ ὄχι τὶς πληροφορίες  ποὺ μᾶς μεταφέρει, ἄς κάνουμε τὶς προσθέσεις.
Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη….  Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!
Μία ἀπάτη ποὺ θὰ μᾶς καταστήσῃ σκλάβους γιὰ τὰ ἐπόμενα 100 χρόνια!

Φιλονόη.

Λοιπόν.

Εδώ είναι η εκπομπή  της 9-10-2011 του Channel 9 «Μυστικά περάσματα,» με τον Σώρρα.

https://www.youtube.com/watch?v=TmQAANsi_og

Μερικές σκέψεις τώρα, από σημεία που θα παρατηρήσετε να λέγονται στο βίντεο αρκετές φορές, αλλά όχι η φράση μου περί αγγλικού δικαίου που θα εξηγήσω παρακάτω.

 

Βάσει του «Αγγλικού Δικαίου» στο οποίο δυστυχώς υπαγόμεθα και το οποίο αν δεν απατώμαι λέει (ή κάπως έτσι) ότι η μέγιστη σε χρονικό διάστημα εκμετάλλευση/ενοικίαση γης μαζί με τους κατοίκους της, ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, (δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία) που γίνονται υποχείρια των διαχειριστών τους καθώς και η όποια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τους, ανήκει αποκλειστικά στους ενοικιαστές/διαχειριστές, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ για 99 χρόνια. Μετά παύει η ενοικίαση/διαχείρηση/εκμετάλλευση. Θυμάστε το Χονγκ Κονγκ πόσο καιρό τόχανε οι Άγγλοι; Κι όμως, εκεί είναι Κίνα, δεν είναι Αγγλία. Και περνάω στα του βίντεο.

 

Ο Σώρρας έπεσε μόνος του σε παγίδα που δεν τούβαλε κανείς. Είπε ότι έχει καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες Ελλάδας και Κύπρου. Ότι αν ΔΕΝ τα δεχτεί η τράπεζα θα πρέπει να τα επιστρέψει, και μάλιστα με αιτιολογία του «γιατί δεν τα δέχεται». Αυτό δείχνει πρόθεση για ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ή δημιουργία χρήματος εκ του μηδενός, ότι ίσως τα λεφτά να μην υπάρχουν αλλά μονάχα χαρτιά. Αν η τράπεζα τα επιστρέψει, με αιτιολογία, αυτόματα αποκτά οντότητα κάτι το μη υπάρχον. Κι εγεννήθη νομίμως παράνομο και ανύπαρκτο χρήμα, εκ του πουθενά. Αυτοί το παίρνουν, κάνουν την ζωούλα τους και μας γράφουν στα παπάρια τους. Ή…. παίζεται το πιο βρώμικο παιχνίδι των αιώνων πίσω από αυτό κι αν ο Έλληνας το πάρει χαμπάρι, δεν θα δουν τις κρεμάλες μόνο οι σημερινοί κυβερνώντες. (Και ΠΑΙΖΕΤΑΙ αυτό το παιχνίδι. Θα το δούμε παρακάτω.)

Πριν από αυτό, είπε ο νομικός τους σύμβουλος ότι ο Σώρρας είναι επενδυτής. Αν θυμάστε, κάποτε είπανε ότι τα λεφτά για την εξαγορά του χρέους πρέπει να είναι μόνο από Έλληνα, έτσι λέει είναι ο νόμος. Τί εξαγορά; με τί χρήματα; Ποιές είναι οι παλιότερες επενδύσεις του Σώρρα; Πώς μπορεί να εξαγοράσει τα χρέη άλλων χωρών όπως είπε, αφού οι εξαγορές χρεών των χωρών πρέπει να γίνονται μόνο από πολίτες της ίδιας χώρας;

Κι εδώ έρχομαι να φέρω στο προαύλιο της σκέψης σας, την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ των αιώνων !!!!!

 

Γιατί δεν τον ενοχλεί κανείς μα κανείς; Επειδή είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Αμερικάνων. ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΥΤΟ!!! Όλοι τους. (Τί χρειάζεται ένας κατάσκοπος για να είναι άψογος σε όλα του; Να φαίνεται «καθαρός» στα χαρτιά του.) Ούτως ή άλλως, στις Η.Π.Α. πηγαινο-έρχεται συνέχεια, όχι στην Τζαμάικα. Και ποιός ο ρόλος του; Ας το δούμε παρακάτω αφού αφήσουμε το νήμα να κυλήσει. Μην ξεχάσετε στο βίντεο που θα δείτε, να παρατηρήσετε και τις φωτογραφίες με τις ΕΠΑΦΕΣ που έχουν αυτά τα άτομα για να καταλάβετε ποιοι είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ, δώστε ΒΑΣΗ, μην αφήσετε λέξη ή φράση να σας ξεφύγει. Και να ετοιμάζετε και το σκοινί. Όσο έχετε ακόμη χρήματα, προλαβαίνετε να αγοράσετε 2-3 μέτρα. Είναι αρκετό για πολλά κεφάλια.

 

Λέει ότι το δάνειο των χρημάτων που θα μας δώσει, θα ξεπληρωθεί από την Ελλάδα σε 100 χρόνια, με ένα ελάχιστο επιτόκιο των 0,5% αν θυμάμαι καλά. (Ξέρετε πόσο θα είναι το ποσόν που θα συσσωρευτεί από τα επιτόκια 100 χρονών; Άσε μην το αναφέρω γιατί υπάρχουν και τα καρδιακά επεισόδια) – (Θυμάστε που μας έλεγαν ότι η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε μέχρι κάποια ημερομηνία του Οκτωβρίου 2012 να πληρώσει ένα χρέος σε κάποιον φορέα ή ιδιώτη, ύψους 31 δις ευρώ; Απέφυγαν επανειλημμένως να μας αναφέρουν το όνομα του ιδιώτη. Καιρός να μάθετε επιτέλους το όνομα αυτού του ΙΔΙΩΤΗ, για να μη σας πιάνουν κορόιδα άλλη φορά. Επειδή η κάθε φορά διαρκεί μονάχα…. 99 χρόνια.

Και το όνομα αυτού: Rothschild.

H αγία οικογένεια των τραπεζιτών που μας δάνεισαν τα προηγούμενα 99Χ2=198 χρόνια. Τα παλιά επιτόκια των δανείων;;;;)

Ρίξτε μια ματιά στο αγγλικό δίκαιο που γράφω παραπάνω και θα κάνετε την διαπίστωση:

«τί 99 χρόνια, τί 100». Σκεφτείτε και τους Ρότσιλντ (Rothschild) που το 1843 με την πτώχευση της Ελλάδας μας δάνεισαν χρήματα κι από τότε είμαστε υποχείρια και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Έλληνα αποτελεί «ΑΔΙΚΗΜΑ» και τιμωρείται από τον νόμο κρυφά, επειδή ο Έλληνας είναι και πάλι κρυφά, ΔΟΥΛΟΣ του διαχειριστή κι ότι ιδέα έχει, ανήκει στον διαχειριστή. Αφού ακόμη κι ο νόμος ανήκει στον διαχειριστή του κράτους μας, που ΣΙΓΟΥΡΑ διαχειριστής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά αυτός που προανέφερα.

Επειδή το χρέος τελείωνε, έπρεπε να βρουν ένα άλλο για να συνεχίσουν, φτιαχτό, ανύπαρκτο για να μην μπορέσει ο Έλληνας ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Έναν ροζ ελέφαντα ή μία ζέβρα με βούλες. Και τον έφεραν τον ανύπαρκτο ροζ ελέφαντα, με τον θρυλικό πράσινο κλόουν «ΓΑΠ» της γνωστής οικογενείας των αμερικανολάγνων, που είπε το ανεπανάληπτο: «Λεφτά Υπάρχουν» που μετά δεν υπήρχαν. Σε λίγες μέρες τα πράγματα πήραν την σειρά τους. Δάνεια επί δανείων, δήθεν αρνήσεις από τους δανειστές, μετά παρακλήσεις από τους δανειστές για να μας δανείσουν, κι άλλα πολλά ευτράπελα. Σκέτο Θέατρο του παραλόγου. Το είδε αυτό το σκηνικό η Αμερική και είπε να φάει την πίτα μόνη της και να εξαφανίσει τον σκύλο. Δεν ήθελε την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ήθελε την εξόντωση του σκύλου που αν και χορτάτος ίσως σκεφτόταν να τσιμπήσει και ένα μικρό κομματάκι πίτας.

Έτσι, στήθηκε μία ολόκληρη οργάνωση βασισμένη εκεί πάνω που πονάει ο Έλληνας. Στον…. Χμμμμ….. Ελληνισμό του και στον Ελληναραδισμό του. Μέχρι και σαν οι 12 θεοί του Ολύμπου που ήρθαν να σώσουν τον Ελληνισμό παρουσιάστηκαν. (12μελής είναι η…. σπείρα)

Αλλά δεν το είπαν με λόγια, το άφησαν να εννοηθεί. Μέχρι και σαν Προμηθείς Λυόμενοι ήρθαν. Και τί δεν άκουσαν τα αυτιά μας, μέχρι και αρχαία τεχνολογία λένε πούλησαν για νάχουν αυτά τα λεφτά. Τα μάτια μας όμως;;;; Τα μάτια μας δεν είδαν τίποτα. Μόνο κακά καλοστημένες θεατρικές παραστάσεις σε στυλ συνέντευξης, να μας λένε αμέτρητες φορές: «Ροζ ελέφαντες υπάρχουν, Ροζ Ελέφαντες υπάρχουν, περιμένετε λίγο, έχουν πάει για κατούρημα κι επιστρέφουν». (μαζί με την Πουά Ζέβρα ή άνευ αυτής;;;)

Τα ΟΜΟΛΟΓΑ που λένε ότι κατέχουν, ή έστω ότι τα κατέχει μόνο ο ένας, ο γνωστός, είναι…. λέει…. Αμερικάνικου δημοσίου. ΠΡΟΣΟΧΗ, λέξεις κλειδιά: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».

Ας γελάσω Αμερικάνικα !!! Yeh Hohohoho Vaaaaahhhhh !!!!!!

Ξεκαθαρίζουμε, μια για πάντα. Λεφτά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, Αμερικάνικου Δημοσίου, που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους επειδή ούτε αυτή είχε γεννηθεί. Απλά χαρτάκια που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο επειδή γρατζουνάνε, χαρτάκια με υπογραφές μεν, αλλά με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αντίκρισμα. Ακόμη και με δήθεν χρυσόβουλη σφραγίδα, ΨΕΥΤΙΚΑ είναι. Αρκεί να έχει στηθεί από κρατικούς παράγοντες και όλα θα σας λένε πως είναι αληθινά επειδή έχουν κρατική σφραγίδα.

 

Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.

Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους, αλλά ας μην σταθούμε εδώ και χάσουμε μέρος του νοήματος. Συνεχίζω.

 

Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.

Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)

Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ήταν τότε που όλα άρχισαν να παίρνουν την ΠΑΝΩ βόλτα, και μιλάω αντικειμενικά, ποτέ δεν κομματίστηκα, αλλά επειδή δεν με γνωρίζετε για να έχετε άποψη περί εμού, δεν με ενδιαφέρει κι αν με κατονομάσετε ακόμη και κομματόσκυλο. ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! Αγανακτισμένοι, που μας αποδείξατε εμπράκτως πως αγανακτήσατε επειδή σας γαμούσε την ζωή μόνο ΕΝΑΣ και γουστάρατε να σας την γαμούν ΤΡΕΙΣ !!!

 

Τα πράγματα λοιπόν επί ΝΔ (δηλαδή επί Κώστα Καραμανλή) πήγαιναν προς τα πάνω, οι δουλειές άνοιξαν, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αποτελούσε πια κρυφό παράπτωμα και δεν επέκειτο καμία τιμωρία στον δημιουργό όταν δημιουργούσε κάτι για να βγάλει ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρήματα. Χρήματα που δεν θα είχαν ξένο διαχειριστή, αλλά μονάχα τον ίδιο. Η οικονομία άρχισε να ανεβαίνει αργά αλλά σταδιακά, η χώρα άρχιζε να ανήκει και πάλι στους Έλληνες, η Ελληνική οικογένεια άρχισε να αναπνέει. Αυτή την φορά, οι εμπορικές συμφωνίες που κλείνονταν, ήταν ΟΧΙ με τις χώρες που συμμετείχαν στην κρυφή σκλαβιά της χώρας μας και το ξεπούλημά της σε διαχειριστές. Το είδαν αυτό οι παλιοί μας διαχειριστές, είδαν τα κέρδη τους να χάνονται μέσα από τα χέρια τους και απείλησαν τον πρωθυπουργό με δολοφονία του και κακοποίηση της οικογενείας του εάν δεν συμμορφωνόταν. Το 2007 επειδή ο πρωθυπουργός δεν δήλωνε παραίτηση, ξεκίνησε η προπαγάνδα και συκοφαντία για ανικανότητα της κυβέρνησης, βάζοντας φωτιές σε όλη την Ελλάδα (Τούρκοι και Αλβανοί ήταν οι εμπρηστές όπως αποκαλύφτηκε αργότερα) και ρίχνοντας το φταίξιμο στην κυβέρνηση.

Το 2008 έγινε πάλι το ίδιο. Και μόλις η κυβέρνηση το 2009 μετά από τόση συκοφαντία από όλα τα μέτωπα έχασε τις εκλογές από έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πράσινο Κλόουν, ξαφνικά ως δια θαύματος…. οι φωτιές σταμάτησαν. Ο στόχος είχε επιτευχθεί. «Τέλος στις φωτιές των Ελληνικών δασών, ας βάλουμε φωτιά και στις Ελληνικές τσέπες».

 

Φτάνουμε λοιπόν αισίως στο επίμαχο θέμα.

Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη. Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END. Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!

Και λέω «χώρα ΣΑΣ» και όχι «χώρα ΜΟΥ», επειδή εμένα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι «χώρα ΜΟΥ». Να σκοτωθώ όμως έχοντας μαζί μου συμπατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι λοβοτομημένους που απλά φωνάζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ότι είναι Ελληναράδες. Αν πάω σκοτωθώ γνωρίζοντας ότι αξίζετε, να είστε σίγουροι ότι θα…. ζήσω για πάντα κι εσείς μαζί μου.

Κι εδώ δεν μιλάμε για εμφύλιο, μιλάμε για Έλληνες εναντίον εθνοπροδοτών.

Κι όποιος αστυνομικός με κράνος και ασπίδα τους υποστηρίξει, θα είναι απέναντί μας. Αυτή την φορά ή θα πρέπει να δώσει αξία στην μάνα που τον γέννησε, ή αυτή να του καταριέται την στιγμή που τον γέννησε επειδή χτυπάει και πυροβολάει ΕΛΛΗΝΕΣ που πονάνε για την πατρίδα τους και μάχονται και για τους ίδιους που τους πυροβολούν.

 

Αυτή την στιγμή, η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μη σας φαίνεται αστείο και μην γελάτε. Είμαστε ελεύθεροι. Δεν την ξανασκλάβωσαν ακόμη, απλά είναι στην προετοιμασία των αλυσίδων που θα μας φορέσουν επειδή η νέα κρυφή 99χρονη σκλαβιά είναι ήδη στις υπογραφές. Μην βάλετε την δική σας. Τώρα ΔΕΝ έχετε δικαιολογία, επειδή τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Βρείτε τρόπο, κάντε κάτι, αλλά ΜΗΝ δεχτείτε άλλα δάνεια από κανέναν, ακόμη κι αν σας πει ότι είναι ο θεός επί γης και με χαρτιά ληξιαρχείου του παραδείσου.

Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ που τρώτε ότι σκατό σας σερβίρουν τα ΜΜΕ για μελομακάρονο. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πάρει φράγκο από την END κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έλαβαν, δεν έχουν λάβει τίποτα, είναι πληρωμένοι συνεργάτες. Είναι ηθοποιοί σε ένα καλά μελετημένο θεατρικό έργο. Είναι συμμορία, είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. Αφήστε τις θρησκειολαγνείες και τους κομματισμούς κι επιτέλους ενωθείτε μια φορά μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια.

Υπάρχει Δούρειος Ίππος. Δεν τον βλέπετε; Στημένος έξω και μέσα στο σπίτι σας κι εσείς συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε; Ψεύτικος είναι, ξύλινος. Δεν χλιμιντρίζει για να σας δείξει την ύπαρξή του. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε την ματιά αλλού και θα τον δείτε μπροστά σας. Δούρειος Ίππος είναι, μας μελέτησαν καλά. Θυμηθείτε και την φράση του βασιλιά των Περσών μετά από την πανωλεθρία που τους έκαναν οι Έλληνες όταν τόλμησαν να πάρουν την χώρα μας: «Δέσποτα, μέμνησο τους Αθηναίους» ήταν η φράση που διέταξε ο βασιλιάς τον υπηρέτη του να του θυμίζει καθημερινά. Και η ώρα έφτασε. Αυτή την φορά κατέλαβαν την χώρα μας χωρίς πόλεμο, χωρίς να ανοίξει μύτη. Το έκαναν αυτό με τα εκατομμύρια εξ επίτηδες φερμένων (από το κρυφό κράτος) λαθρομεταναστών που δήθεν τους ξερνούσαν τα πέλαγα, σώνοντάς τους, για να μας αποδυναμώσουν οικονομικά και ψυχολογικά, ώστε ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΛΛΩΝ για να ζήσουμε. Στείλτε τους όλους πίσω στην θάλασσα. Αν έχουν το όπλο, μην τους χαρίζετε τις σφαίρες. Χωρίς αυτές, το όπλο τους είναι άχρηστο. ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ !!! Για πρώτη φορά στα χρονικά, (μετά από τον πόλεμο με τους Πέρσες στον Μαραθώνα και Θερμοπύλες) ο κόσμος ολόκληρος, η Ευρώπη ολόκληρη περιμένει από ΕΜΑΣ να κάνουμε το βήμα. ΕΜΕΙΣ κρατάμε στα χέρια μας την οικονομία της Ευρώπης. Με μία αποχώρησή μας από το ευρώ, καταρρέει ολόκληρο το ψεύτικο οικοδόμημα που κατασκεύασαν οι απανταχού τραπεζίτες. Με την δραχμή δεν πείνασε και δεν θα πεινάσει ποτέ κανείς μας. Την ζήσαμε τόσα χρόνια, είναι δοκιμασμένη. Αλλά και με το ευρώ δεν έχουμε πρόβλημα, ΔΕΝ θα μας αφήσουν να βγούμε από το ευρώ, ΔΕΝ τους συμφέρει. Θα μας τα χαρίσουν ΟΛΑ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το χρέος μας το πληρώσαμε, την σκλαβιά μας την πληρώσαμε, η κρυφή 99χρονη σκλαβιά μας ήταν το χρέος μας κι αυτό έχει ήδη ΛΗΞΕΙ. Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Δεν το βλέπετε;;; ΜΑΛΑΚΕΣ !!! Δεν το βλέπετε;;; Αφήστε για λίγο τον φραπέ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ΙΣΤΟΡΙΑ των τελευταίων 200 ετών !!!

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ με κάθε τρόπο όποιον κυβερνητικό τολμήσει να δεχτεί ή να ζητήσει δάνειο από την ΕΟΚ. Η χώρα μας ΑΝΗΚΕΙ και κανείς δεν μπορεί να δανειστεί χωρίς την έγκρισή μας. Είμαστε τα αφεντικά κι ο κάθε εκλεγμένος είναι ο εργάτης μας εφόσον ΕΜΕΙΣ τον πληρώνουμε. Χωρίς πληθυσμό, ποιός θα τον πληρώσει; Άρα είμαστε αναγκαίοι για εκείνον. Εκτός κι αν αυταπατάστε, ότι ο ρόλος του αφεντικού είναι να σκύψει το κεφάλι και να κάνει ότι του πει ο εργάτης. Κι εμείς σαν αφεντικά που θέλουμε το μαγαζί μας να πάει μπροστά, δεν χρειαζόμαστε έναν απλό εργάτη, αλλά έναν ΕΞΥΠΝΟ εργάτη. Αυτούς που ήδη έχουμε είναι ΚΑΙ αυθάδεις Και βλάκες ΚΑΙ κηφήνες.

 

Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.

Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.

Σε ποιά γλώσσα θέλετε να σας το πούμε για να το νοιώσετε στο πετσί σας; Μην αυταπατάστε, μην πιάνεστε κορόιδα, μην πιστεύετε αυτά που βλέπουν τα μάτια σας σε στημένες εκπομπές των ΜΜΕ. Όλοι τους θέλουν να σας αυθυποβάλλουν, να σας υπνωτίσουν να κάνετε αυτό που σας πασάρουν εκείνοι για σωστό. Ναι μεν «Ηθοποιός σημαίνει Φως,» αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του χαρακτήρα του ηθοποιού. Ο ίδιος που δημιουργεί το φως μπορεί να δημιουργήσει και το ΣΚΟΤΟΣ. Βγείτε αμέσως από αυτό το MATRIX που σας ανάγκασαν και φτιάξατε μόνοι σας.

ΚΟΠΑΝΟΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!! Και ΜΗΝ δανείζεστε από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Έχουμε δικό μας νόμισμα και δικά μας ΑΡΧΙΔΙΑ για να ξαναφτιάξουμε την «χώρα» μας που την κατάντησαν ερείπιο από την υπερβολική κι ασύστολη χωρίς σεβασμό χρήση. Δεν ήταν βλέπετε η δική τους χώρα, γι’ αυτό και την ξεζούμισαν και μετά την έκαναν ερείπιο.

Τέρμα. Οι πληρωμένοι και προδότες, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ. Μαζί τους και οι νεο-Εθνοσωτήρες.

Αυτοί μαζί με τους άλλους, απλώς μιλούν Ελληνικά, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν στην ψυχή τους Έλληνες.

 

Ότι είναι να κάνετε, να το κάνετε γρήγορα γιατί οι αλυσίδες είναι έτοιμες. Οι εθνικοί μας προδότες που για θεό έχουν μόνο το χρήμα, ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους για την επαναπώλησή σας.

ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Τότε, θα μας βρείτε κι εμάς δίπλα σας.

ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

 

Επισκεφτείτε κι αυτόν τον σύνδεσμο, θα δείτε κι άλλα περί δανείων για να φρίξετε:

Ὅλα τὰ δάνεια τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ 1821!

 

(Visited 581 times, 11 visits today)
36 thoughts on “Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σῶῤῥα;

  • Αὐτὸ ποὺ ὑποψιάζομαι ἀπὸ καιρό.
   Ἡ END, μαζὺ μὲ τὸν Σώρρα, θὰ χρησιμοποιηθοῦν γιὰ μεταβίβασιν καὶ ἀναγνώρισιν τοῦ χρέους τῶν τριακοσίων τόσων δίς. Δὲν ἔχει σημασία ἐὰν τὸ πραγματικὸ χρέος δὲν ὑπερβαίνει τὰ 80-90 δίς. Ἐμεῖς θὰ πᾶμε πρὸς σφαγή. Θὰ ἀναγνωρίσουμε τὰ 300 τόσα.
   Συζυτοῦν γιὰ ἐπανελέγχους καὶ πράσινα ἄλογα. Ἐκτιμῶ πὼς σχεδιάζουν ἐλέγχους μὲ δικά τους μέσα, πρόσωπα καὶ τσιράκια, πρὸ κειμένου τὰ 300 τόσα δίς, νὰ κατεβοῦν στὰ 299 τόσα δίς κι ἐμεῖς νὰ σκλαβωθοῦμε γιὰ τοὐλάχιστον ἀκόμη ἔναν αἰώνα.
   Βλέπεις νά γίνεται κάτι ἄλλο;
   Γιατί τώρα τελευταῖα ὅλο καί συχνότερα ἀκούγονται φωνές γιά διαγραφή τοῦ χρέους μας; Τόσο μαλάκες εἶναι αὐτοί, οἱ οἰκονομικοί παράγοντες, πού τό θέτουν καί τό ξαναθέτουν; Δέν βλέπουν τό ποῦ μᾶς πᾶνε;
   Εἶναι προτιμότερον νὰ διαγράψουν χρέος παρὰ νὰ τὸ μεταβιβάσουν. Ἐὰν τὸ μεταβιβάσουν μᾶς ἔχασαν οἱ μὲν καὶ περνᾶμε στὸν ἔλεγχο τῶν δέ. Ἐὰν τὸ διαγράψουν θὰ μᾶς ἔχουν διαρκῶς ὑπὸ τὸν ἔλεγχό τους καὶ θὰ τὸ ξαναπιάσουμε ἀπὸ τὴν ἀρχή, μὲ τοὺς μέν. Σιγὰ σιγά…
   Ἐμπρὸς γκρεμὸς καὶ πίσω ῥέμα. Πάντως τελικῶς προτιμῶ τὴν διαγραφὴ τοῦ χρέους, διότι ἔχουμε κάποιες πιθανότητες νὰ ἀλλάξουμε δεδομένα. Μὲ τὴν βεταβίβασιν ἔχω θέμα….

 1. Ἡ πρώτη ἀνοησία τοῦ ἀρθρογράφου εἶναι ὅτι ὑπαγόμεθα εἰς τὸ ἀγγλικὸν δίκαιον. Εἰς τοῦτο ὑπάγεται – καὶ κατ’ ἀπαίτησιν ἰδικήν μας παρακαλῶ – μόνον ἡ κατάπτυστος αὐτὴ σύμβασις ἡ γνωστὴ καὶ ὡς Μνημόνιον. Εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὸ ὑπόλοιπον παραλήρημα δὲν ἀσχολοῦμαι διότι πρόκειται περὶ ἐνὸς χειμάρου ἀνοησιῶν ὅπου ἡ φαντασία ὀργιάζει. Εἴπαμε: τὸ κατάντημα τῆς Ἑλλάδος οὔτε τυχαῖον εἶναι οὔτε συμπτωματικόν.

   • Βεβαίως καὶ δὲν τὰ γνωρίζω ὅλα, ἀλλὰ βρὲ ἀδελφὴ ἔχω καὶ τὴ ἱκανότητα καὶ τὰς γνώσεις νὰ ἀντιλαμβάνομαι ἔνα συγκροτημένον κείμενον ἀπὸ τὰ φληναφήματα.

 2. Εγω θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια στον αρθρογραφο.
  1. Ειναι γνωστο, οτι η Τροικα, και τα αλλα αφεντικα(ΡΟΘΣΙΛΝΤ),μας δανειζουν με 21%.
  2. Ειναι γνωστο οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.
  3. εΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
  4. Ειναι γνωστο, οτι πισω απο αυτα τα μεγαλα καθαρματα, ειναι οι μεγαλοτραπεζιτες(ΡΟΘΣΙΛΝΤ), και επισης γνωστο, οτι ο εν λογω κυριος, μας εχει δανεισει με επιτοκιο 90%, και κρατησε το 90% του ποσου προκαταβολικα, και μετα πληρωναμε αποπληρωμη του κεφαλαιου, για πολλες δεκαετιες.
  5. Ειναι γνωστο, οτι οι Τραπεζες ΕΘΝΙΚΗ, και ΕΛΛΑΔΟΣ, ανηκουν στον ΡΟΘΣΙΛΝΤ
  6. Ειναι επισης γνωστο οτι ο ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ(κατα κοσμον Βενιζελος), περσι σαν Υπουργος οικονομικων της Ελλαδος, σε επισκεψη του στην Αμερικη, ελαβε απο τον Προεδρο της END, Λαμπρακη, επιστολη, που του κοινοποιουσε, την προθεση της οργανωσης, και του ΣΩΡΑ, για την εξαγορα του χρεους(τοτε δεν ειχε ακομη γινει λογος για τα Αμερικανικα ομολογα), και το μονο σχολιο που εκανε(ο Τουργκουτ), στον ανθρωπο του Λαμπρακη, που του παρεδωσε την επιστολη, ηταν: ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΣΑΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ;
  Κυκλοφορει ευρεως, και δεν απεχει απο την αληθεια, οτι αν οχι ΟΛΟΙ, οι περισσοτεροι Εθνοπατερες, εχουν παιξει υπερ της πτωχευσης της Ελλαδος, οπως και ολοι οι μεγαλοδημοσιοκαφροι, που τρωνε απο το ιδιο πιατο, με τους κυβερνωντες, και γι αυτο λυσσαξαν τωρα, εναντιον του ΣΩΡΑ(εχασαν και τα κερδη, και το κεφαλαιο).
  Ας μας πει λοιπον, ο Κος/Κα, τι πιστευει για ολα τα παραπανω, και ας μας πει αν για τις υποτιθεμενες καταγγελιες/υπονοιες, εχει στοιχεια, η απλα καθοδηγηθηκε να γραψει αυτα τα πραγματα, για να διαβαλει τον ΣΩΡΑ, και την END. Διοτι οταν γραφουμε τοσο χοντρες κατηγοριες, το κανουμε ΕΠΩΝΥΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, γιατι αλλοιως, μπαινουμε στην κατηγορια των αρουραιων του ΡΟΘΣΙΛΝΤ, που σχολιαζουν σε διαφορα σαιτ, και αφηνουν μονο αιχμες, χωρις στοιχεια, δηλαδη ενεργουν σαν ΝΕΟΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.
  Με τιμη και εκτιμηση ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

 3. Διάβασα αρκετές φορές το κείμενο πριν εκφέρω άποψη. Αρχικά εστίασα πάνω σε ορισμένα μέρη που ο συντάξας μιλάει χυδαία και είπα πως δεν πρόκειται για σοβαρό άτομο μα για κάποιον εκνευρισμένο. Μετά, συνειδητοποίησα ότι εάν στ’ αλήθεια συμβαίνουν αυτά, κι εγώ κάπως έτσι θα εκφραζόμουν. Είναι τραγικά αυτά που γράφει και αρχικά τον παρεξήγησα βλέποντας μόνο το δάχτυλο και όχι αυτό που το δάχτυλο πήγαινε να μας δείξει. Έτσι το βρίσκω σωστό που δεν βάζει όνομα και προτιμά να μείνει ανώνυμος, γιατί αυτές οι οργανώσεις έχουν τον τρόπο να σε ξεπαστρέψουν. Μα ακόμη κι αν έβαζε ψεύτικο όνομα, το μόνο που δεν θα είχε να πει κανείς θα ήταν το ότι δεν έχει βάλει όνομα. Θα τον ήξεραν όλοι σαν «Κάποιος Καποιόπουλος». Ας μην ξεχνάμε και τους “Anonymous” που είχαν βγει προ ολίγων μηνών στο Youtube. Μήπως μας έλεγαν ψέματα; Από όσα ζήσαμε, μόνο ψέματα δεν μας έλεγαν, το βιώσαμε και το βιώνουμε ακόμη το κυβερνητικό παλούκι.
  Τώρα εδώ ο Νικόλαος λέει ότι το αγγλικό δίκαιο ισχύει μόνο στην φάση των μνημονίων. Το έψαξα και βρήκα ότι ισχύει στην Ελλάδα από την εποχή της επανάστασης που ήρθαν εδώ και μας δάνεισαν οι ξένοι. Αφορά εμπορικές συμφωνίες και διαφωνίες και όλα τα σχετικά περί γης. Δώστε βάση στα μνημόνια. Για την εκμετάλλευση της χώρας μας και ορυκτού πλούτου δεν λένε; Γη δεν είναι η χώρα μας ή μήπως αιωρούμεθα; Αυτή η γη μπορεί να ενοικιαστεί για 99 χρόνια ή κάπου τόσο όπως λέει και το επίμαχο κείμενο. Μάλλον ο γράφων ξέρει τί γράφει, ας μην βιαζόμαστε να τον κατηγορήσουμε πριν δούμε πρώτα τί μας δείχνει το δάχτυλο.
  Όπως είπε και στην εκπομπή του βίντεο ο Σώρρας, εάν υπάρχουν στα τραπεζικά μας ταμεία έστω και 1 εκατομμύριο ευρώ, δεν μπορεί να κηρυχτεί η οποιαδήποτε χώρα σε πτώχευση. Άποψή μου είναι ότι αυθαιρέτησε βάζοντας τα λεφτά μέσα, αν όντως τα έβαλε όπως λέει, και μάλιστα πρέπει να του καταλογιστεί και ΔΟΛΟΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ίσως, επειδή με μία πτώχευση ο μόνος χαμένος είναι η ευρωπαϊκή ένωση που θα καταρρεύσει και δεν θα πάρει φράγκο, ενώ η Ελλάδα έχοντας εθνικό νόμισμα θα ορθοποδήσει σε καθαρό ελεύθερο πεδίο με καθαρό αέρα.
  Δεχόμενοι τα χρήματα εμείς, είναι σαν να «αποδεχόμαστε την ύπαρξη χρέους» που στην ουσία χρέος δεν υπάρχει, δεν χρωστάμε πια. Κάντε τις προσθαφαιρέσεις που έχει μέσα το κείμενο και ρίξτε μια ματιά πόσα χρόνια πέρασαν από την πρώτη χρέωση της Ελλάδας. Κάπου εκεί μέσα πέφτει στα νούμερα. Δεχόμενοι το χρήμα φεύγουμε από την Σκύλα και πέφτουμε στην Χάρυβδη, ενώ μπορούμε κάλλιστα να περάσουμε από πάνω τους κι όχι ανάμεσα. Αυτός ο Σώρρας τί θα έχει να κερδίσει; Μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν ανήκει στους παίκτες, ούτε στον προπονητή. Ανήκει στον ιδιοκτήτη. Κερδίζει ο ιδιοκτήτης. Αν ο Σώρρας είναι απλός παίκτης και αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα θα πρέπει να παίξει το παιχνίδι του κάθε φορά καλά. Την ομάδα την ξέρουμε όλοι μας, οι διεθνείς τραπεζίτες, οι ίδιοι που μας είχαν τόσα χρόνια.
  Σαν δίλλημα μεταξύ του τί θα προτιμούσα, να πάρω τα δάνεια του ΔΝΤ ή του Σώρρα, μοιάζει σαν να διαλέγω μεγάλο ή μικρό μαστίγιο. Εγώ θα διάλεγα μηδέν από τα 2. Επειδή υπάρχει και η Ελλάδα μου, δηλαδή οι Έλληνες, δηλαδή εμείς. Κι άμα θέλουμε να μαστιγωθούμε το κάνουμε και μόνοι μας, δεν χρειαζόμαστε άλλους. Εμείς και μόνο εμείς μπορούμε να μας σώσουμε. Με το δικό μας νόμισμα και με την δουλειά μας. Τώρα αν ο καθένας γράφει αυτά που γράφει κι όπως τα γράφει, εμείς ή μπορούμε να τα πάρουμε ως συνομωσιολογίες ή να τα σκεφτούμε μήπως εκεί μέσα κρύβεται κάποιο νόημα, μήπως ξέρει κάτι και δεν μπορεί να μας το δώσει ευθέως, δεν μπορούμε να απορρίψουμε κανέναν, καλό είναι να τον έχουμε στην άκρη του μυαλού. Ίσως μια μέρα να μας χρειαστεί. Να σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα για να κλείσω τον σχολιασμό.
  Στην πρώτη ορκωμοσία του Παπούλια βγήκε η Μπενάκη και του είπε μπροστά στις κάμερες και στα μάτια κι αυτιά ολόκληρου του Ελληνικού λαού ότι:
  —Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να «παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων» και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.
  Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς: Στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και τον κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει «αναπροσανατολισμούς» στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία.—

  Διαβάστε το δύο τρεις φορές και ίσως δείτε τα λόγια της Μπενάκη με τα δικά μου μάτια. Εάν ήμουν ο δήμιος κι έπρεπε να κρεμάσω προδότες, θα τους κρέμαγα όλους εκτός από αυτούς τους δύο. Μόνο και μόνο από αμφιβολία, μήπως με τον δικό τους τρόπο βρήκαν την τρύπα να μας αποκαλύψουν σε εμάς τους Έλληνες το βρώμικο παιχνίδι για να μπορέσουμε να δράσουμε αντίθετα και να μην αφήσουμε να γίνουν όλα αυτά που κάποιοι εξωγενείς παράγοντες εκβιάζουν τους πολιτικούς μας. Μας έδειξε σε ανοιχτό παράθυρο ότι το παιχνίδι είναι στημένο. Ποιός άλλος θα το έκανε αυτό; Σαν να μας προειδοποιούσε για την δολοφονία μας για να προσέχουμε.
  Καλό σας βράδυ και μην κατακρίνετε κανέναν.

 4. Αδερφε ANATHEMA, πολυ μακρυα το πηγες. Δηλαδη, οι Εβραιομογγολοι, πρωην συζυγοι, ΜΠΕΝΑΚΗ(ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ), ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, προσπαθουν να μας ανοιξουν τα ματια. Λοιπον, απο την ωρα που ιδρυθηκε, το Εβραιομογγολικο κρατος των Αθηνων, και βαλανε ΦΥΤΕΥΤΟ ΤΟΝ (Κ)ΟΘΩΝΑ, βασιλια των Ελληνων(Αληθεια, κανενας Ελληνας, δεν ηταν αξιος, να ορκιστει σαν Βασιλιας, και επρεπε να ερθει ενας Εβραιομογγολος της φυλης ΔΑΝ;;;), προσπαθουν να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Υπαρχει πετρελαιο στην Ζακυνθο, που αναβλυζει(το αντλουσαν οι Γερμανοι, στην κατοχη, και το εκλεισαν οι γαμημενοι οι Εγγλεζοι, και το ξανανοιξε ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, και το ξαναεκλεισε ο καταγαμημενος ο ΕΒΕΡΤ), και το κρυβουν. Υπαρχουν χρυσωρυχεια, και πουληθηκαν στον ΣΟΡΟΣ(ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ), και δεν τα εκμεταλευτηκε το κρατος!!!!!!!! Για να μη φαμε καμμια δεκαρια τομους, θα αναφερω το τελευταιο εγκλημα που ετοιμαζουν. ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. Σαν πολυ φιλελληνας ειναι ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, τελικα. Εγω θα σου πω μονο ετουτο. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΑ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΤΟΧΗ “ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” στα διεθνη χρηματιστηρια. Επαθαν χοντρη ζημια ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ. Αυτους τους καταλαβαινω, εχουν εννομο συμφερον. Τον απλο Ελληνα δεν καταλαβαινω, και οταν διαβαζω τετοια σχολια, παει το μυαλο μου, σε αλλες ιστοριες………………………

 5. Ὡραῖο σενάριο γιὰ “πολιτικὸ θρίλερ”!
  Ἔχει ἀπ’ ὅλα! Δὲν ἔχει δρᾶκο, ἀλλὰ ἔχει ρόζ ἐλέφαντα! Καὶ μάλιστα πολλοὺς ρὸς ἐλἐφαντες!
  Πολλὲς ὑποθέσεις, καὶ ἀρκετὲς ἀνακρίβειες, ἀντιφᾶσεις, λάθη!
  Θυμίζει λίγο τὶς μακροσκελέστατες ἀναλύσεις τοῦ ΕΑΜ β’ (Τραϊανοῦ). Ἀρκετὰ μακροσκελὲς (τὸ ἄρθρο) μὲ πολλές ὑποθέσεις καὶ συνομωσιολογία!
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΕΞΕΛΕΞΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!
  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙ “ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ”

  ΚΑΙ ΒEΒΑΙΩΣ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ (ΑΝΕΥΘΥΝΟ) ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΙΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ! ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!

  Βασικὰ συμπερἀσματα καὶ σημαντικὲς παρατηρήσεις:
  – ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (τα ὁποῖα μετατρέπονται ἀμέσως σὲ χρήματα, ὅπως καὶ αὐτὰ μὲ τὰ ὁποῖα ἔχει χρεωθεῖ ἡ Ἑλλὰς) ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Μέχρις πρὸ μερικῶς ἑβδομάδων ὑπῆρχε σοβαρὴ διαφωνία περί τοῦτου!
  – Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ” ΤΗΣ (Πῆτερ Μπράουν, Ρἀλφ Μαρράνκα, ….) ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΧΡΗΜΑΤΩΝ). ΑΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
  – Η ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ (ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣ ΑΤΟΠΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ!) ΕΞΕΛΕΙΠΕΝ! ΑΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ
  ………………..
  Τώρα ἦλθεν ἡ ὥρα γιὰ τὴν … νὲα ἐπίθεσιν ἀμφισβητήσεως τῆς END καὶ τοῦ Σῶρρα!!! ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!!!!

  Θἁ ζηλώσω (ζηλέψω) τὸ συνομωσιολογικὸν πνεῦμα τοῦ ἀνωνύμου συντἀκτου (.. μήπως εἶναι πράκτορας τοῦ Ρότσιλντ;;) καὶ θὰ ὑποθέσω (καὶ ἐγὼ) ὅτι:
  ἐνῶ ὕπάρχει μᾶλλον μία σοβαρὴ πρότασις
  γιὰ νὰ ἀπαλλαγοῦμε ἀπὸ τὰ δεινὰ καὶ νὰ λήξουν τὰ μνημόνια
  καὶ νὰ σταματήσουν οἱ αὐτοκτονίες
  καὶ ἡ φυγὴ τῶν νέων Ἔλλήνων
  καὶ τῶν ἐπιστημόνων εις τὸ ἐξωτερικὸ
  καὶ νὰ περισώσωμε τὴν δημοσία περιουσία,
  καὶ νὰ πάρη “ἐμπρὸς”ἡ χῶρα (μὲ μηδενικὸ χρέος καὶ κεφάλαιο κινήσεως 300, 400, 500 δὶς δολάρια, ὅταν ὅλοι θὰ χρωστοῦν, ἄρα νὰ γίνη πρώτη δύναμις στὸν πλανήτη!)
  καὶ νὰ τιμωρηθοῦν ὅλοι οἱ ἐπίορκοι πολιτικοὶ καὶ οἱ συνεργᾶτες των, (θυμηθῆτε τὀν ὅρον τῆς END:Διαφάνεια, Λογιστικὸς ἔλεγχος τοῦ χρέους. ΠΟΙΟΣ δὲν τὸ ἐπιθυμεῖ ;;;;)

  ἐμφανίζονται κάποιιοι, μὲ διάφορες θεωρίες, οἱ ὁποῖες συκοφαντοῦν τὴν END, μειώνουν τὴν ἀξιοπιστία της, κατηγοροῦν ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ τὰ μἐλη της, ἀποπροσανατολίζουν (ΑΥΤΟΙ) τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ, ὥστε νὰ παραμείνη στὴν τρέχουσα κατάστασι: Υπεταγμένος στὰ μνημόνια!

  Ἐπανάστασι ΜΗΝ περιμένετε! Δὲν θὰ γίνη!
  Ἐπειδὴ ἐὰν θὰ γίνη, ἡ Ἐλλάς θὰ μετατραπῆ σὲ Λιβύη (μὲ τόσους ξένους, τόσα ὅπλα ποὺ κυκλοφοροῦν, τόση ἀπάθεια ἀπὸ πολλοὺς ….) καὶ θὰ χυθῆ πολύ αἷμα! Οἱ μαθητὲς τῆς Δραγώνα, τῆς Ρεπούση, τοῦ ΕΛΜΙΑΜΕΠ, ….. τὰ μέλη καὶ οἱ φίλοι τῶν Μ.Κ.Ο., οἱ ὑποστηρικτὲς τοῦ συνθήματος “Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”, οἱ Ἐθνοαποδομητὲς, … δὲν θὰ κουνηθοῦν!

  Ἄρα ἴσως τὴν μοναδικη εύκαιρία ἡ ὁποῖα μᾶς δίδεται γιὰ νὰ ἀλλάξωμε τὸ καθεστῶς μὲ ἕναν γεναῖο τραπεζικὸ λογ/σμὸ, προσπαθοῦν κάποιοι νὰ τὴν ἀπομακρύνουν!
  Τελικῶς μήπως εἶναι αὺτοι οἱ πράκτορες τῶν παγκοσμιοποιητῶν;;;;

  Νὰ σᾶς γνωστοποιήσω ὅτι ἐχω ἀκούσει καὶ ἄλλη συνωμοσιολογικη θεωρία! Παρεμφερῆ μὲ τὴν ἐν λόγω περί “Ἀμερικανοῦ πράκτορος”.
  “Ὁ Σῶρρας ΔΕΝ ἔχει χρήματα! Τοῦ ἔδωσε ὁ Ρότσιλντ κάποια “χαρτιὰ”(ὅμόλογα) γιὰ νὰ μᾶς ὑποδουλώση αὐτὸς (ὁ Σῶρρας) γιὰ λογ/σμὸ τοῦ Ρότσιλντ! (Παγκοσμιοποίησις). !!!!!!!!

  ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ;;;
  ΕΧΟΜΕ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΩΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ “ΜΝΗΜΟΝΙΑ” (ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ !!!), ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, …… ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, Η ΧΩΡΑ ΞΕΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, Ο ΛΑΟΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙ!

  ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ (ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ);;;
  “ΟΜΟΛΟΓΑ” ΑΥΤΟΙ; “ΟΜΟΛΟΓΑ” ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
  “ΣΟΡΟ” ΑΥΤΟΙ;; “ΣΩΡΡΑ” ΕΜΕΙΣ!

  Γιατὶ δὲν πᾶνε οἱ ἀρχηγοὶ τῶν κομμάτων (ἔστω ὄχι αὐτοὶ τῆς συγκυβερνήσεως) σὲ μία συνάντησι μὲ τὸν Σῶρρα;;;; Μὲ τὸν νομικὸ του σύμβουλο;;
  Νὰ δοῦν τὰ πρωτότυπα τῶν ἐγγράφων. Νὰ πεισθοῦν γιὰ τὴν ἀλήθεια τῆς προτάσεως;; Νὰ τὴν ἐλέγξουν;;;;
  Νὰ διαφωτίσουν τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ;;
  Ὥστε νὰ σιγήσουν τὰ παπαγαλάκια (δὲν ἀκούγονται τελευταίως) καὶ νὰ ἡρεμήσουν οἱ συνωμοσιολόγοι (οἱ ὁποῖο ἀντικαθιστοῦν τὰ παπαγαλάκια μὲ ὑπουλώτερο τρόπο;)

  ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;
  ΓΙΑΤΙ … “ΜΙΣΟΥΝ” ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΙΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!)

  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
  – Ἐὰν τὴν πρότασι τῆς END τὴν ἀπηύθυνε ἕνας Ἀμερκανὸς. ἕνας Ρῶσσος, ἕνας Κινέζος, ἕνας Σουηδὸς, ἕνας Ἄραβας, θὰ ὑπῆρχαν ἀντίστοιχες ἐνστᾶσεις;;;;;( Θυμηθῆτε τὸ ἀνέκδοτο :”Νὰ ψοφήση ἡ κατσίκα τοῦ γείτονα”!)
  – Ὅσοι ἰσχυρίζονται ὅτι ὁ Σῶρρας εἶναι πράκτορας τῶν Ἀμερικανων ἤ τοῦ Ρὀτσιλντ, .. ἔχουν στοιχεῖα νὰ τὸ ἀποδείξουν;;; Μποροῦν νὰ τὸ ἰσχυρισθοῦν ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ καὶ ΓΡΑΠΤΩΣ;;;;
  – Γιατὶ ὁ Ρὀτσιλντ νὰ χρειάζεται ἕναν Σῶρρα ὠς πράκτορα γιὰ νὰ σκλαβώση τὴν Ἑλλάδα, ὅταν ἔχη σκλαβωμένη, χρόνια τώρα, ὅχι μόνον αὐτὴν, ἀλλὰ καὶ ἄλλες χῶρες;;;;
  – Στὴν προχθεσινὴ ἐκπομπὴ (9-11-12) ὁ Σῶρρας πρότεινε τὴν κυβέρνησι νὰ τοῦ ζητήση καὶ “ἄμεσα μετρητὰ” : 1,2, 3 Δὶς! Ὥς ἐνδειξιν ὑπαρκτότητας τῶν χρημάτων. (Ὄχι βεβαίως ἀνεξάρτητα ὰπὸ τὰ 600 δὶς). Γιατὶ ἠ κυβέρνησις κωφεύει ὲνῶ ἐκλιπαρεῖ τὴν Ε.Κ.Τ. γιὰ μὲρος τῆς δόσεως (ὠς οἱ ναρκομανεῖς ἠ οἱ ἀλκοολικοὶ );;;;

  Τὰ λάθη τοῦ ἀνωνύμου συντάκτου:
  (Θὰ περιορισθῶ σὲ μερικὰ σημεῖα, λόγω ἐλείψεως χρόνου, τὰ ὁποῖα ἀπαντῶνται εύκόλως καὶ δὲν χρὴζουν ἀποδείξεων).
  Γράφει:
  “…Λέει ότι το δάνειο των χρημάτων που θα μας δώσει, θα ξεπληρωθεί από την Ελλάδα σε 100 χρόνια, με ένα ελάχιστο επιτόκιο των 0,5% αν θυμάμαι καλά. (Ξέρετε πόσο θα είναι το ποσόν που θα συσσωρευτεί από τα επιτόκια 100 χρονών; Άσε μην το αναφέρω γιατί υπάρχουν και τα καρδιακά επεισόδια)….”

  Πόσον εἶναι τὸ ἐτήσιο ἐπιτόκιο τοῦ 0,5% ἐπὶ τῶν 600 δὶς;;; 3 δὶς! Πόσα μᾶς λένε (καὶ τὰ άριστερὰ κόμματα) ὅτι πληρώνομε ἐτησίως σήμερα γιὰ τὸ “ὑπάρχον χρέος” ;; 15-17 δὶς ΕΤΗΣΙΩΣ! Καὶ ὄχι γιὰ 600 δὶς, ἀλλὰ γὰ περἰπου τα μισὰ!!!! Τὶ εἶναι προτιμώτερο νὰ πληρώνης: 3 για τὰ 600 ἠ 15-17 για 350 ;;;; Κρίνει ὅτι οἱ ὅροιτῶνσημερινῶν δανειστῶν εἶναι εὐνοϊκώτεροι ἀπὸ αὐτοὺς τῆς END ;;; Ἑσεῖς τὶ γνώμη ἔχετε;;

  Γράφει:
  “Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.”

  Ἀλλἀ σὲ ἄλλο σημεῖο ἀναφέρει:
  “….. επειδή ο Έλληνας είναι και πάλι κρυφά, ΔΟΥΛΟΣ του διαχειριστή κι ότι ιδέα έχει, ανήκει στον διαχειριστή.”
  “…..Αυτή την στιγμή, η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μη σας φαίνεται αστείο και μην γελάτε. Είμαστε ελεύθεροι. ……………”

  ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ Ή ΕΙΜΕΘΑ ΔΟΥΛΟΙ;; ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;;

  Γράφει:
  ” …. Πώς μπορεί να εξαγοράσει τα χρέη άλλων χωρών όπως είπε, αφού οι εξαγορές χρεών των χωρών πρέπει να γίνονται μόνο από πολίτες της ίδιας χώρας; ….”

  Πῶς γνωρίζει ὅτι οἱ ὅποιες ὑπάρχουσες συμβάσεις τῶν ἀλλων χωρῶνεἶναι παρομίου τύπου;; Τὶς ἔχει διαβάσει ;;;;;; Πῶς ἀπέκτησε πρόσβασι σὲ αὐτὲς ;; Ποῦ ἄκουσε, ἔμαθε ὅτι καὶ τὰ δἀνεια τῶν ἄλλωνχωρῶνἔχουν τὸν ὅρο ὅτι μόνον πολίτες τῆς ἰδίας χῶρας δύνανται νὰ τὰ ἐξαγοράζουν ;;;;

  Γράφει “Τα πράγματα λοιπόν επί ΝΔ (δηλαδή επί Κώστα Καραμανλή) πήγαιναν προς τα πάνω, οι δουλειές άνοιξαν, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αποτελούσε πια κρυφό παράπτωμα και δεν επέκειτο καμία τιμωρία στον δημιουργό όταν δημιουργούσε κάτι για να βγάλει ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρήματα. Χρήματα που δεν θα είχαν ξένο διαχειριστή, αλλά μονάχα τον ίδιο. Η οικονομία άρχισε να ανεβαίνει αργά αλλά σταδιακά, η χώρα άρχιζε να ανήκει και πάλι στους Έλληνες, η Ελληνική οικογένεια άρχισε να αναπνέει …………….”

  ΚρυφοΝεοδημοκράτης ;;;;;Πήγιανε καλὰ ἡ οικονομία τῆς Ελλάδος ἐπὶ Ν.Δ. ;;;; !!!!!!! Μήπως ἦταν τὰ δανεικὰ τὰ ὁποῖα συντηροῦσαν τὸ ἀδηφάγο Δημόσιο καὶ τοὺς κρατικοδίαιτους ;;;;

  Αναφέρει ὅτι τὰ χρήματα τοῦ Σῶρρα ἔχουν κατατεθεῖ σὲ τράπεζες τῆς Ἑλλάδος καὶ τῆς Κύπρου!
  “Ο Σώρρας έπεσε μόνος του σε παγίδα που δεν τούβαλε κανείς. Είπε ότι έχει καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες Ελλάδας και Κύπρου………………”

  Μὰ μέχρις προχθὲς ἐγίνετο χαμὸς μὲ τὴν δῆθεν ἀνύπαρκτη τράπεζα τοῦ Καναδὰ ὅπου εἶχαν “κατατεθεῖ τὰ ὁμόλογα”!! Πότε καὶ ποῦ ἄκουσε ὅτι ἔχουν κατατεθεῖ χρήματα σὲ τράπεζες τῆς Ἑλλάδος καὶ τῆς Κύπρου;;;;;;;;;

  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ!

  ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!!
  “…. αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!! ”

  ΑΝΩΜΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ , ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!

  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕ ΛΙΒΥΗ (ΤΥΝΗΣΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΣΥΡΙΑ ….);;
  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΙΣ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ!!!!!!

  “Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη…. Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!”
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ! “Ἴσως” !!!! Εἰκάζει, ὑποθέτει! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΗ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΕΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ! ΚΑΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΩΤΕΡΑ!! (ΘΥΜΗΘΗΤΕ: ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ (ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΧΗ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!)

  “Νᾶφε καὶ μέμνησ’ ἀπιστεῖν” (Νὰ μένης νηφάλιος καὶ νὰ θυμᾶσαι νὰ δυσπιστῆς). Ἐπίχαρμος, -500 , θεωρεῖται καὶ εἷς ἐκ τῶν 7 σοφῶν τῆς ἀρχαίας Ἑλλάδος.

  ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΤΟΥ!

  Στέφανος Βαβούρας
  (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!)

  • Ἐπίσης, γιὰ ὅλα ὅσα ἀναφέρεις, ἔχω τοποθετηθεῖ σὲ δικά μου ἄρθρα κι ὄχι σὲ ἀναδημοσιεύσεις καὶ δημοσιεύσεις ἄλλων. Ὁ δικός μου σχολιασμὸς παρέμεινε στὸ ὅ,τι ἔκρινα σοβαρὴ τὴν καταγγελία. Ὁ δικός σου ἑστιάζει στὸ ἐὰν χρειαζόμαστε ἤ ὄχι σωτῆρες.
   Πᾶμε ὅμως καὶ στὸν Σῶρρα.
   Δὲν μοῦ ἀρέσει. Τέλος. Ἀλλὰ πέραν τούτου, ἀρχικῶς ὑπεστήριξα τὴν κίνησιν. Σαφῶς καὶ θέλω νὰ τελειώνουμε μὲ τοὺς λεχρίτες. Ἀλλά πῶς; Μέ νέον δανεισμό ἤ μέ δωρεά;

   Πᾶμε στὸ ἐπόμενον. Σέ πείραξε τό ὅ,τι εἶναι ἄγνωστος; Ὡραῖα. Κᾶνε τὸν γνωστό. Ἄς τὸν ποῦμε Παπαρίδη ἤ Πασπαρχίδη ἤ Καναρινίδη. Καί τί θά ἄλλαζε; Δέν θά τόν γελοιοποιούσατε μέ τόν ἴδιον τρόπο, μέ φράσεις τοῦ τύπου: «ποιός εἶναι αὐτός; Ἀπό ποῦ μᾶς ἦλθε; Τόν ξέρει ἡ μάνα του;»
   Τὸ πρόβλημα δὲν εἶναι ἡ ἀνωνυνία ἀλλὰ τὸ ἐὰν αὐτὰ ποὺ γράφῃ εἶναι ὀρθά.

   Ἐπόμενον: Τὸ ἴσως δὲν σημαίνει οὔτε πὼς εἴμαστε οὔτε πὼς δὲν εἴμαστε. Ἀλλὰ θὰ σὲ ῥωτήσω κάτι ἄλλο. Ἐάν χρεοκοπήσουμε τώρα, θά πληρώσουμε κάτι; Καί σέ ποιόν; Θά ἐπιστρέψουμε ἤ ὄχι στήν δραχμή; Καί γιατί ἔως πρό μερικῶν μηνῶν, πρίν ἐμφανισθῇ ὁ Σῶρρας, ἤσουν ὑπέρ τῆς δραχμῆς καί τῆς χρεοκοπίας; Θέλεις νά ψάξω νά βρῶ παλαιότερα μηνύματα, σχολιασμούς καί δράσεις; Ἤ μήπως σέ μπέρδεψα μέ ἄλλον;
   Ἑάν λοιπόν δέν χρεοκοπήσουμε, τότε θά πληρώσουμε; Καί τί; Σέ ποιόν; Γιά 100 χρόνια σέ φυσικό πρόσωπο; Πᾶμε καλά; Ἐγὼ τοὺς δωρητὲς καὶ τοὺς εὐεργέτες ἀλλοιῶς τοὺς ἤξερα. Χαρίζουν σκέτο. Δὲν περιμένουν νὰ πάρουν πίσω κάτι.

   Ἐπόμενον. Ἔχει χρῆμα κι αὐτὸ τὸ διαβεβαιώνουν σοβαροὶ ἄνθρωποι, ποὺ τοὺς ἐμπιστεύομαι. Στοὺς δρόμους μας ὑπάρχουν τοὐλάχιστον 40.000 ἄστεγοι. Ὁ Δένδιας ἔχει φροντίσει γιὰ τὰ στρατόπεδα τῶν ΛΑΘΡΟεποίκων ἀλλὰ χέστηκε γιὰ τὴν προστασία τῶν ἀστέγων καὶ τῶν πεινασμένων. Ἰδοῦ λοιπὸν πεδίον δόξης λαμπρό! Ἄς ῥίξῃ μέρος τῶν ἐκατομμυρίων του σὲ αὐτὸν τὸν τομέα, πρὶν χάσουμε κι ἄλλους ἀπὸ πείνα, ἀπελπισία καὶ κρύο. Ἄσε δὲ τοὺς αὐτόχειρες. Αὐτούς ποῦ τούς βάζεις;

   Ἐπόμενον. Πὲς πὼς κάνει λᾶθος ὁ ἄγνωστος «φίλος» μας. Πάει καλά. Θὰ τὸ δεκτῶ. Πὲς ἀκόμη πὼς θέλει νὰ ἐσπείρῃ ζιζάνια. Ἐδῶ σὲ θέλω. Ποῦ εἶναι ἡ δική μας διαύγεια; Ποῦ εἶναι ἡ κρίσις μας; Γιατί νά μᾶς σύρῃ αὐτός ἐκεῖ πού θέλει καί νά μήν ἀποδείξῃς (κι ἐγὼ μαζύ) πὼς δὲν ἔχει τέτοιο δικαίωμα;

   Ἐπόμενον. Δὲν ὑβρίζει περισσότερο ἀπὸ ἐσένα κι ἐμένα καὶ τοὺς φίλους μας. Καθημερινῶς ὑβρίζουμε, σιχτιρίζουμε, καταριόμαστε τὰ ἀνθελληνικὰ καθάρματα ποὺ μαζεύτηκαν ἐπάνω στὴν κεφαλή μας. Ἄλλως τέ, νομίζω πὼς αὐτὸ εἶναι τὸ λιγότερον.

   Ἐπόμενον. Δὲν θέλω σωτῆρες. Θέλω νὰ βουλιάξουμε καὶ νὰ μάθουμε νὰ κολυμπᾶμε μόνοι μας. ΜΟΝΟΙ μας Στέφανε! Μποροῦμε! Ὁ κάθε Σώρρας ἔρχεται (καλῶς ἐχόντων τῶν πραγμάτων) νὰ λύσῃ προβλήματα ποὺ ἐμεῖς γεννήσαμε. Δέν τό βλέπεις;

   Ἐπόμενον. Γιατί νά μήν περάσουμε στήν ἀπόλυτον διαγραφή τῶν «χρεῶν»; Γιατί δέν ἔχουμε ὑπομονή; Κύττα. ὅλοι στὰ ὅρια τῆς ἀπελπισίας εἴμαστε. Ὅλοι ζοριζόμαστε, πνιγόμαστε, παλεύουμε μέσα ἀπὸ τὰ σκατὰ νὰ βγοῦμε. Ἀλλὰ τὴν διαγραφὴ τῶν «χρεῶν» «γνωρίζουμε» πὼς θὰ τὴν ζήσουμε. Ἤδη τὰ παπαγαλάκια πασχίζουν νὰ μᾶς τὸ «περάσουν» μαλακά. Ἐγὼ πάντως ἔχω πειστεῖ. Ἁπλῶς ἔως τῆς στιγμῆς ποὺ θὰ συμβῇ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒῌ, θὰ πασχίσουν νὰ μᾶς πάρουν καὶ τὰ σώβρακα. Καὶ ἴσως νὰ ἐπιτύχουν κάποιες ἁρπαγές, ἐν τελῶς προσωρινές. Ἔως τότε ὅμως, ἐὰν ἐμεῖς δὲν κρατήσουμε τὴν ψυχραιμία μας, καθῶς ἐπίσης καὶ τὴν ὅποιαν διαύγεια, δὲν πρόκειται νὰ ἐπιβιώσουμε.

   Ἐπόμενον. Γιατί ὁ Σῶρρας πλησίασε ἐσέναν; Γιατί τούς Ἕλληνες ἐθνικούς; Τί στό καλό συμβαίνει; Γιατί δέν πλησίασε μίαν πολυπληθεστέρα ὁμάδα, κάποιων χριστιανῶν ἄς ποῦμε, μέ μεγαλύτερο πληθυσμό; Μήπως ἕνας ἀπό τούς στόχους εἶναι καί ἡ προβολή αὐτῆς τῆς μερίδος, καθῶς ἐπίσης καί ἡ σύνδεσίς της μέ ἄλλες ἱστορίες; Καί γιατί; (Προσοχή!!! Δὲν μὲ ἀφοροῦν τὰ ὅποια πιστεύω τοῦ κάθε Σώρρα! Νὰ τὸ θυμᾶσαι αὐτό!)

 6. Συμφωνώ με την Φιλονόη.
  Όταν σε ρίξανε στο πηγάδι, όσο αυτό είναι γεμάτο νερό κάποια στιγμή θα πνιγείς, δεν αντέχεις τόσο πολύ.
  Όταν όμως στερέψει και πιάσεις πάτο, τότε και μόνον τότε μπορείς να πατάς σε στέρεο έδαφος, να πηδήξεις ψηλά, να γαντζωθείς από κάπου και να βγεις έξω να σωθείς.
  Το γράμμα αυτού που το έγραψε περιέχει ψείρα μέσα και καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να την βρούμε αντί να παρατασόμαστε σε στρατόπεδα όπως κάνει ο κύριος που έγραψε το παρακάτω κόπυ-πέηστ κείμενο Στέφανος Βαβούρας τον οποίο είδα στο President που παρουσίασε την END. Γιατί τόση λύσσα κύριέ μου; Γιατί τόση λύσσα; Το να βάλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει είναι δωρεάν. Μας δίνεις την εντύπωση ότι πληρώνεσαι για την προπαγάνδα που κάνεις γιατί ούτε οι ίδιοι δεν το κάνουν με τόση λύσσα. Κι αυτό με βάζει σε σκέψεις έστω κι αν γράφεις με το πραγματικό σου όνομα.
  Πτώχευση και πάλι πτώχευση. Να πιάσουμε πάτο για να μπορέσουμε να χτίσουμε με τα τοιχώματα του πηγαδιού για να ανέβουμε έξω. Γιατί ο δικός σου δεν μας αφήνει να πτωχεύσουμε; Ξεχνάς ότι στα δάνεια πρώτα ξεπληρώνονται οι τόκοι και μετά το δάνειο; Έκανες τον πολλαπλασιασμό να δεις πόσα δις είναι οι τόκοι; Ούτε εκατό χρόνια δεν φτάνουν για να τους ξεπληρώσουμε και μετά όσοι σκλάβοι απομείνουν θα έχουν να ξεπληρώνουν και το ποσόν του δανείου για άλλα 100 χρόνια.
  Πες μας πόσα σου δώσανε. Πρέπει να είναι πάρα πολλά για τόση λύσσα.

 7. Οί καταγγελίες εἶναι ΕΠΩΝΥΜΕΣ καὶ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! Ἀπὸ πρόσωπα ΥΠΑΡΚΤΑ καὶ ΥΠΕΥΘΥΝΑ!
  Τὰ ὑπόποια εἶναι “ἔπεα πτερόεντα” (λόγια τοῦ ἀέρος) γιὰ νὰ καλύπτωνται οἱ συκοφαντίες!
  Ἐπειδὸ τὸ θέμα εἶναι ἐξόχως σοβαρὸν, θὰ ἔπρεπε νὰ παραδώση ὁ ἀνώνυμος καταγγέλων τὰ στοιχεῖα του στὴν δημοσιότητα, στὴν δικαιοσύνη, ὥστε νὰ ἐνημερωθοῦμε καὶ νὰ πεισθοῦμε ΟΛΟΙ!
  Μὲ τὸ τρὸπο ὅμως ποῦ ἐπέλεξε μόνον ὥς πράκτορας ἡ προβακάτορας μπορεῖ νὰ χαρακτηρισθῆ!

  • Καί γιατί νά μήν εἶναι πράκτορες καί προβοκάτορες αὐτοί πού στηρίζουν τήν END; Γιατί νά μήν εἶναι αὐτοί οἱ ὑπεύθυνοι ἑνός νέου ξεπουλήματος;

 8. Ωραια λοιπον! Οποιος ειναι με τον ΣΩΡΑ, ειναι Πρακτορας, Συνωμοσιολογος, και δεν ξερω και γω, τι αλλο. Και οι απεναντι ειναι Πατριωτες. Αν πτωχευσουμε λοιπον, θα παμε καλα. Το οτι εχουν υποθηκευσει, και τις ιδιωτικες περιουσιες, δεν σας λεει τιποτε;;; Το οτι ξεπουλησαν τα χρυσωρυχεια στον ΣΟΡΟΣ, δεν σας λεει τιποτε;;; Το οτι ειναι ετοιμοι να δωσουν ΤΣΑΜΠΑ, τις οποιες(και ειναι παρα πολλες) Πλουτοπαραγωγικες πηγες, στα Αφεντικα τους, δεν σας λεει τιποτε;;; Γιατι αραγε τοση ΛΥΣΣΑ, απο τον ΑΔΩΝΗ;; και τους υπολοιπους, ακομη και τους Δημοσιοκαφρους, στο Πανελ;;;
  Για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην σειρα.
  1. Το χρεος της Ελλαδος, εχει υπερδιογκωθει, για να δικαιολογει την υπαγωγη μας στο Δ.Ν.Τ. Αν λοιπον, πανε να παρουν τα λεφτα του ΣΩΡΑ, πρεπει να αποδεχθουν και τους ΟΡΟΥΣ, δηλαδη ελεγχο αυτων που πληρωνουμε, που σημαινει, θα πληρωθουν, ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ. Εκαι λοιπον βρισκεται το κλειδι, της Αρνησης της Κυβερνησης(ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΛΔ), να δεχθει την προταση. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΠ, που μας εβαλε στο Δ.Ν.Τ. Τωρα λοιπον, αν γινει κατι τετοιο, θα βρεθουν ολοι στην ΣΤΕΝΗ. Εκτος αυτου, εχουν παιξει ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, την μετοχη ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, και ηταν ετοιμοι, να εισπραξουν τα κερδη τους, και ο ΣΩΡΑΣ, τους χαλασε τα σχεδια, και χανουν, εκτος απο τα κερδη, και το κεφαλαιο. Τωρα λοιπον, θα ειμαι εγω κακος, αν σας ρωτησω: ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;;

  • Κατ΄ ἀρχάς, ἄν καὶ συμφωνῶ στοὺς χαρακτηρισμούς σου γιὰ τὴν κυβέρνησι καὶ τὶς προθέσεις της θὰ θέσω κι ἐγὼ ἐρωτήματα, διότι στὴν παραπάνω ἀνάρτησιν δὲν τίθενται.
   (Στὸ τελευταῖο σου δὲν ἀπαντῶ. Ἔχω ὑπομονή, κάτι ποὺ σὲ ἄλλους ἀπουσιάζει… Οἱ πράξεις, οἱ θέσεις καὶ ὁ χρόνος ἀποδεικνύουν τὸ εἶδος τοῦ κάθε ἑνὸς ἀπὸ ἐμάς! Ἀκόμη καὶ τῶν πλανεμένων ἤ τῶν δοσιλόγων…)
   Γιατί δέν ξεκινᾶ αὐτός ὁ παλληκαράς ἀπό ἁπλούστερα, ὅπως γιά παράδειγμα αὐτά:
   https://filonoi.gr/f-mister-sorras-na-soy-kano-mia-symferoysa-protasi/
   καὶ σαφῶς οἰκονομικότερα…
   Δεύτερον, γιατί ἀξιώνει ἀποζημίωσι γιά τά χρήματα πού ξόδεψε;
   https://filonoi.gr/f-ekei-poy-mas-xrostoysan-mas-pairnoyn-kai-to-bodi/
   Τρἰτον καὶ καλλίτερον.
   Ποιός κερδίζει ἀπό αὐτήν τήν προσφορά; Ἐμεῖς; Οἱ τραπεζίτες; Ἤ ὁ Σῶρρας;
   Καλὸ τὸ ἐρώτημα…
   Γιὰ νὰ μὴν ἔχῃς ἀπορίες, διάβασε καὶ τὰ γαϊδούρια:
   https://filonoi.gr/f-htan-enas-gaidaros-me-megala-aytia/
   Σὲ μερικοὺς μῆνες τὰ ξαναλέμε… Ἐὰν θὰ ζοῦμε φυσικά…

 9. Mis/Mrs Φιλονοη

  Thing are very simple. Greece needs capital. The government has three choices

  1) Resolve the problem in EU with the help of EU and TROIKA under a memorandum(painful path)
  2) Try to resolve the problem going back to Drachma (a painful path backed by national ideology)
  3) Find capital from a third party under better conditions. A country (like US,China,Russia, etc ),
  a private sector entity or an individual investor (like Mr. Σῶρρας)

  Since, because of legalities, a country can not buy the Greek debt, that country would have to make a 300
  billion euros donation to Greece. Since no private organization have made such an offer and the sum is
  too large probably too large for an individual. I agree that it is possible that Mr. Σῶρρας could be the front-man
  for the interest of a country like China, US, Russia, etc.

  The reason that i picked China first is that China is seating on a few trillion dollars CDs from US government.
  China could either wait to get back their money plus the interest or they could invest in other countries in order
  to increase their profit. US on the other hand has to pass something like that from both Congress and Senate
  because it will increase the US debt.

  In both cases END and Mr. Σῶρρας are the best answer. Mr. Σῶρρας gets the rights on some CDs, END
  gets to manage those CDs, END (Mr. Σῶρρας) gives 600 billion dollars to the Greek government, Greece
  buys back the debt at the current value of about 300 billion dollars, Greek government has another 300
  billion dollars for economic growth, END makes about 170 billion dollars interest in 99 years and the
  supporting country will get a few favors.

  Mr. Σῶρρας did state some of the conditions and i think that they were for the best of the country and the
  investment(if you do not create a healthy country with economic growth, you will loose).
  .
  Since you will never see a truck loaded with 600 billion dollars we have to get answers to a few questions.

  1) Does Mr. Σῶρρας have the means and the authority to do something like that?
  2) Are there any hidden conditions?
  3) What kind of favors he is looking for?

  May be you could find the answer for the first question but you will not be able to get answers for the remaining
  two questions.

  Who is behind END and Mr. Σῶρρας is not of interest to the people. The people wish to have a happy life and
  maintain their freedom. You know as well as i do that no one offers 600 billion for nothing but i did not hear
  Mr. Σῶρρας to request that the Greek people would have to give up their freedom or National territory.

  You need to review the video with an impartial mindset. The question is what we give and what we take
  not if there are any conspiracies. I can answer this question myself. Yes, it is possible but the question
  is still “What we give and what we take”, It is the government’s job to verify what ever needs to be verified
  and take care about the terms and the legalities of such agreement.

  The Greek government should explain why they do not consider the offer not for Mr. Σῶρρας but for the people
  of Greece and international banking justice is too smart for a possible trick from Mr. Σῶρρας.
  The CDs are deposited(?) in a Canadian holding bank or company. The bank of Greece has conditional
  rights. Mr. Σῶρρας never said that the CDs are deposited in the bank of Greece. If Mr. Σῶρρας was stupid
  enough to deposit the CDs in the bank of Greece then the Greek government could use them.

  Why he need a rejection statement from the Greek government?
  May be his urge to stop any intention to bankrupt the country was so great that he assigned certain rights
  to Greece which legally require a statement form the Greek government in order to be released.

  Best Regards
  Spyros

 10. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Σώζοντας μόνος μου τὸ ἑαυτόν μου, μοῦ ἔρχεται φθηνότερα! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

 11. Εκτός εάν μου διέφυγε, ξέχασες να κάνεις αναφορά με μία χρονολογία.
  1821+99= [τα ρα τα τααα]

  1920

  Το έτος των εκλογών του Βενιζέλου.

  1824+99= Το πρώτο δάνειο της αν- εξαρτησίας
  1923 Συνθήκη της Λωζάνης.

  Το κομβικό σημείο για να μελετήσουμε την εξαρτησία μας είναι η μικρασιατική (κατ εμέ Ιωνική) καταστροφή (κατ εμέ γενοκτονία).
  Ποίος ήταν ο αρμοστής Στεργιάδης;
  Γιατί πήγε την Γαλλία και δεν τον ξαναείδε ανθρώπου μάτι.
  Γιατί έφαγε όλα τα στοιχεία;

  Γιατί ενώ άλλαξαν όλοι το 1920, στρατηγοί, πρωθυπουργοί, υπουργοί, μέχρι και αξιωματικοί…
  …γιατί δεν άλλαξε ο Στεργιάδης;

  Να ειδούμε και ένα ακόμη 99άρι;

  Το 1833 πήραμε δάνειο.
  Πότε είπαμε ότι «εξαγοράστηκε» η τράπεζα της Ανατολής; Μήπως το 1932;
  Ο ανατολικός άλλως Ιωνικός Ελληνισμός ήταν ζάμπλουτος με αστική τάξη μπροστά στην οποία η παλαιοελλαδήτες ήταν μια τρίχα από τα αρχ… τους.
  Ίσως έτσι εξηγείται γιατί έπιναν τσαγάκι οι σύμμαχοι, παρακολουθώντας τις σφαγές Ελλήνων από το φιλιστρίνι.

  Να και μια συνωνυμία
  «Στις 31 Ιουλίου 1824, το Βουλευτικό αποφασίζει τη σύναψη και νέου δανείου, λίγες εβδομάδες μετά την καταστροφή της Κάσου και των Ψαρών κι ενώ η Επανάσταση βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο. Το δεύτερο δάνειο ανέλαβε ο τραπεζιτικός οίκος των αδελφών Ρικάρδο με ονομαστικό κεφάλαιο 2.000.000 λιρών (26 Ιανουαρίου 1825). Τη διαπραγματευτική ομάδα αποτελούσαν και πάλι οι Λουριώτης και Ορλάνδος. Όπως και στο πρώτο δάνειο, το καθαρό ποσό περιορίστηκε στις 816.000 λίρες, αφού το παραχωρούμενο δάνειο είχε οριστεί στο 55% του ονομαστικού (1.100.000) και από αυτό παρακρατήθηκαν 284.000 λίρες για προκαταβολή τόκων δύο ετών, χρεολύσια, προμήθεια και άλλες δαπάνες.»
  http://www.sansimera.gr/articles/394#ixzz2K6PBsKjf

  • Πολύ ενδιαφερουσεςοι χρονολογίες αλλα γιατί προσαφαιρείς απο διαφορετικές χρονιες το 99 ?
   Καθα λίγο και λιγάκια δάνειζαν για 99 χρόνια ? και οι περασμένοι δανειστές δανειζαν ποιό πρίν δεν ήταν οι ίδιοι , εάν ήταν οι οιδιοι τότε τί ρόλο παίζει η 99 χρονη κατοχή ( που θα ανατρέχει απο προηγούμενη ημερομηνία) εφ όσον με την επόμενη αυτή η ημερομηνία θα έπρενε παράταση. ?
   Το ίδιο κάνει και το άρθρο μια λέει για 1843 και την άλλ 1821 μετα πορσθέτει 198 στο 1821 που βγαίνει 2018 ( +6 χρόνια από το 2012) αλλα μετά τα αφαιρεί αυτα τα χρόνια απο το 2012.

   • Και βεβαια ξεχασα να πώ από πότε ισχυε το Αγγλικό δίκαιο ? μιας και τώρα ακούστηκα ότι θα ίσχυε με τα πρόσφατα μνημόνια και όχι με περασμένους δανεισμούς. Υπάρχει κάποια πηγή που το διαβαβαιώνει για άλλα δανεια? και ποιά από αυτά ?

 12. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα; « Αρχαία Ιθώμη

 13. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ”ΚΟΠΑΝΟΙ Ε ΚΟΠΑΝΟΙ΄΄ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ…. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

 14. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Όποιος μαζεύει προσωπικά δεδομένα κάνει ποινικό αδίκημα στην περίπτωση Σώρρα θα επέμβει η στραβή δικαιοσύνη;;;; « Αρχαία Ιθώμη

 15. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Χάσαμε καὶ τὴν ὁμολογία γιὰ τὰ συμβόλαια μὲ τοὺς Μαορὶ καὶ τὸν Μέγα Ἀλέξανδρο… | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

 16. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: 9 6 3 - Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Leave a Reply