Οἱ ῥαγιάδες Σαμαρᾶς, Στουρνάρας, Βρούτσης καί Χατζηδάκης …

Οἱ ῥαγιάδες Σαμαρᾶς, Στουρνάρας, Βρούτσης καί ΧατζηδάκηςΟἱ ῥαγιάδες, Σαμαρᾶς, Στουρνάρας, Βρούτσης καί Χατζηδάκης, ἐκπρόσωποι τῶν ἄλλων ἐγχωρίων ῥαγιάδων πού τούς ἐψήφισαν, πηγαίνουν σήμερα στίς Βρυξέλλες γιά νά παρακαλέσουν τούς «σουλτάνους» νά τούς δώσουν τήν δόσι τους. 

Συνήθισαν,πλέον καί τούς ἔπιασε τό σύνδρομο τῆς στερήσεως. Εἶναι νά μή γίνῃ ἡ ἀρχή….. 

Καί ῥαγιάδες καί ἐξηρτημένοι, λοιπόν ἐκτός τῶν ἄλλων. 

Κάποιος νά τούς μιλήσῃ γιά τήν ἀπεξάρτησι. Τί θά γίνῃ ἄν πτωχεύσῃ ἡ χώρα; Δέν θά παίρνουν μισθό, μίζες. Γιατί κυβέρνησι δέν κάνουν. Ἐξουσία δέν ἀσκοῦν σέ αὐτόν τόν τόπο. Τά ἀνδρείκελα τῆς διεθνοῦς τοκογλυφίας ἔχουν καταντήσει. Πιό δοῦλοι ἀπό τόν τελευταῖο πακιστανό λαθρομετανάστη πού ψάχνει στά σκουπίδια.

Μινώταυρος

Η κυβέρνηση μετακομίζει ..Βρυξέλλες

Στουρνάρας, Βρουτσης, Χατζηδάκης θα βρίσκονται σήμερα στις Βρυξέλλες μαζι με τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με ευρωπαίους αξιωματούχους για να τους πείσει να εκταμιεύσουν ολόκληρη τη δόση.

Ήδη έχουν «κλειδώσει» τα ραντεβού με τον Ζ. Μπαρόζο αλλά και με τον Χ. Β. Ρομπάι ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο του Eurogroup Z.K. Γιούνκερ.

Απορία: Ο Dallara που έρχεται σήμερα στην Αθήνα ποιον θα δει;; Μπας και βάλουν το Βενιζελο που τον γνωρίζει από το πετυχημένο PSI που έκανε; (olympia)

(Visited 41 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Οἱ ῥαγιάδες Σαμαρᾶς, Στουρνάρας, Βρούτσης καί Χατζηδάκης …

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οἱ ῥαγιάδες Σαμαρᾶς, Στουρνάρας, Βρούτσης καί Χατζηδάκης … « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Οι Ἐλληνες πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε έρμαιο αυτής της αιμοβόρας συμμορίας,γιατί έχουμε προδοθεί απο τους φερόμενους ως πολιτικούς μας ηγέτες.Όλους τους πολιτικούς μας ηγέτες.Παράσταση δίνουν όλοι αυτοί οι δήθεν προστάτες μας,μια παράσταση στα όρια βεβαίως που δεν θίγονται τα συμφέροντα των αφεντικών τους.Πρώτα χρεοκόπησαν τα μαγαζάκια τους,έπειτα χρεοκόπησαν και πρόδοσαν μια ολόκληρη χώρα και τώρα χωρίς ίχνος ντροπής την ξεπουλούν όσο-όσο.Που είναι ο αντωνάκης ο αντιστασιακός,που είναι το ΚΚΕ το οποίο δήθεν πονάει τους εργαζόμενους,που είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη του ΜΠΑΤΣΟΚ,που είναι οι αντιμνημονιακοί ΤΣυριζαίοι και Ανεξάρτητοι Έλληνες;Ποιός απο αυτούς θα διαμαρτυρηθεί για την ΣΦΑΓΗ του Ελληνικού Λαού;Ποιός θα αντισταθεί στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ;Μήπως η ντορούλα,η κόρη του Εφιάλτη που έθεσε τα θεμέλια γι’αυτά τα οποία ζούμε σήμερα.Εμείς σαν Λαός δεν περιμένουμε καμμιά σωτηρία απο τα πουλημένα τομάρια.Μόνον εμείς μπορούμε να σώσουμε τους εαυτούς μας το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενεών απο μια νέα σκλαβιά 400 χρόνων.Οι ραγιάδες Σαμαράς και Σια είναι ανθρωπόμορφα κτήνη σε μια κοινωνία Ανθρώπων.Θέμα χρόνου είναι να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.

Leave a Reply