Τὸ Ἰταλικό Ὑπουργεῖο Ὑγείας, παρεδέχθη αὐτισμὸ μετὰ ἀπὸ ἐμβολιασμό!

Το κείμενο αυτό,είναι σαν μια συνέχεια του κειμένου της Φιλονόης ως προς τα εμβόλια και την πιθανή επικινδυνότητά τους και τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν στην υγεία των παιδιών μας.

Εἶναι ὑποχρεωτικά τά ἐμβόλια; Κι ἐάν ὄχι, γιατί… φαίνονται ὑποχρεωτικά;

Dr. Mercola 
Πολλοί γονείς δεν σκέφτονται διπλά όσον αφορά τα παιδιά τους για τους εμβολιασμούς ρουτίνας, δεδομένου ότι είναι ένα ακέραιο, και βαριά προαχθε’ν μέρος του συμβατικού ιατρικού συστήματος. 
Ομως η παρούσα απόφαση μπορεί να σας άλλάξει τη ζωή, και ίσως να τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο για τα περισσότερα παιδιά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. 

Ενώ ορισμένα εμβόλια φαίνεται να είναι ασφαλέστερα από άλλα ,είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε εμβολιασμός μεταφέρει ένα ορισμένο ποσοστό κινδύνου, και οι κίνδυνοι των εμβολίων μπορεί να είναι μεγαλύτεροι για μερικούς από άλλους λόγω των βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων, και το συγχρονισμό και τους τύπους εμβολίων που δίνονται.
Οι κίνδυνοι του εμβολιασμού μπορεί να αυξηθούν όταν ο επανεμβολιασμός πραγματοποιείται μετά απο ένα άτομο που είχε ήδη μια προηγούμενη αντίδραση εμβολίου, ή για πολλαπλά εμβόλια που χορηγούνται ταυτόχρονα. Υπάρχουν εμβόλια που ιστορικά έχουν συνδεθεί με περισσότερες παρενέργειες από άλλες, και ο συνδυασμός της ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς – με το τριπλούν εμβόλιο MMR είναι ένας από αυτούς. 

Τούς κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με το εμβόλιο MMR που ακούγαμε στις ειδήσεις για περίπου 15 χρόνια, έχουμε αμφιβολίες αν θα δούμε μια επανεμφάνιση των ερωτήσεων σχετικά με αυτό το εμβόλιο τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, καθώς το Ιταλικό Υπουργείο Υγείας πρόσφατα παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο MMR, προκάλεσε αυτισμό σε ένα εννιάχρονο αγόρι, το οποίο υπέστη φλεγμονή του εγκεφάλου και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο αφότου εμβολιάστηκε.

atheatignosi.blogspot.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply