Ὑπάρχει περίπτωσις νά εἶχε κατοικηθῇ ἡ Σελήνη;

Ὑπάρχει περίπτωσις νά εἶχε κατοικηθῇ ἡ Σελήνη;Τὶ νὰ σᾶς πῶ…
Ἔχω σχεδὸν …παραφρονήσῃ μὲ αὐτὰ ποὺ διαβάζω.
Γιὰ νὰ τὸ γράφουν καὶ νὰ τὸ ξαναγράφουν κάποιοι, μᾶλλον ἔτσι θὰ ἦταν.
Κι ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε οὐδόλως ἐμπιστεύομαι τὴν ΝΑΣΑ καὶ τὶς δημοσιεύσεις της.

Ὅμως μὲ αὐτὰ ποὺ ἰσχύουν,  μοῦ δημιουργοῦνται εὔλογα ἐρωτήματα. 
Ἡ Σελήνη δὲν ἔχει ἀτμόσφαιρα. Συνεπῶς γιὰ νὰ κατοικηθῇ ἀπὸ γηΐνους ἀποκλείεται.
Γιὰ νὰ ζήσουμε ἐμεῖς ἐκεῖ, πρέπει νὰ ἔχουμε λάβει τὰ μέτρα μας. Ἀποθέματα σὲ ὀξυγόνο, σὲ τροφή, σὲ καύσιμα…
Δὲν εἶναι ἀπίθανον, ἐὰν ἀναλογιστοῦμε πὼς ἀπὸ αὐτὸν τὸν πλανήτη πέρασαν σαφῶς ἀνώτεροι ἀπὸ τὸν δικό μας πολιτισμό, ἀλλὰ ἐὰν ἔχῃ συμβῇ κάτι τέτοιο, εἶναι ἀδύνατον νὰ ἔχῃ συμβῇ στὴν πρόσφατο καὶ γνωστή μας ἱστορία.
Ἀπὸ τὴν ἄλλην ἔχουμε ἕναν Σωκράτη ποὺ γνωρίζει πὼς ἡ Σελήνη εἶναι κωφὴ Γῆ. Κάτι ποὺ δὲν θὰ τὸ γνώριζε ἀπὸ ἁπλῇ παρατήρησι. Δὲν μαθαίνονται αὐτὰ ἀκόμη καὶ μὲ τὸ καλλίτερο τηλεσκόπιο.
Συνεπῶς;

Ὅπως κι ἐὰν ἔχῃ ἐγὼ σᾶς μεταφέρω τὴν πληροφορία καὶ ἀναμένω. Ἀδυνατῶ νὰ καταλήξω σὲ συμπέρασμα. Τὸ μόνον ποὺ μὲ παρηγορεῖ εἶναι πὼς ἡ Σελήνη πάντα παραμένει δορυφόρος τῆς Γῆς μας.

Φιλονόη.  

 Υ.Γ. Μὲ παρηγορεῖ ποὺ τὸ δημοσιεύει ἡ ΠΡΑΒΝΤΑ. Ὅλο κάτι τέτοια κουλὰ δημοσιεύει…

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη;;

 

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα 
Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ. 

Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης. 
Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας. Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες. Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.

Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», («Dark Mission: the Secret History of NASA» ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής. Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.

Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή. Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα. 

«Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.

Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός. Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα. 

Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι. Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια. 

Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης. Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης. 

ΠΗΓΗ

(Visited 20 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ὑπάρχει περίπτωσις νά εἶχε κατοικηθῇ ἡ Σελήνη;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὑπάρχει περίπτωσις νά εἶχε κατοικηθῇ ἡ Σελήνη; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Ὀργιάζουσα φαντασία!! Ὁ ἱκαριομένιππος ποῦ εἶναι; μήπως ἀνεκαλύφθη καὶ ὁ τάφος του; Ποῦ εἶσαι Λουκιανέ νὰ θαυμάσῃς πόσοι σὲ ἔχουν άντιγράψει!!…

Leave a Reply