Ἡ διάσωσις τῆς βιωσιμότητος μιᾶς ἐνταφιασμένης πατρίδας!

Τα στουρνάρια που μας κυβερνούν ανήγειλαν πανηγυρικώς, ότι  αποφάσισαν τώρα  να διαχειριστούν “την βιωσιμότητα του λειψάνου της ελληνικής κοινωνίας”. Το επαναλαμβανόμενο λάθος, όπως και να το υπολογίσεις, παραμένει λάθος. Τα πανηγύρια του καθεστώτος για την υπόσχεση που έδωσαν οι κατοχικές δυνάμεις μαζί με τους τοκογλύφους δανειστές, ότι θα πάρουμε τη δόση μας όταν …. αν και ίσως  …. και στην περίπτωση που…. , θα έχουν βραχεία διάρκεια και σύντομα ( 13 Δεκεμβρίου  2012) θα εξαφανιστούν κάτω από το πέπλο της … λήθης!

Το κατοχικό καθεστώς των Αθηνών γνωρίζει κάλλιστα ότι ο προγραμματισμένος κατήφορος της ελληνικής κοινωνίας θα συνεχιστεί μέχρι του προσχεδιασμένου και του προαποφασισμένου, από τους Γερμανούς, τέλους του ελληνικού κράτους. Το ελληνικό κράτος θα διαλυθεί εντός του 2013!!! Η Μέρκελ σχεδιάζει να  πάει στις εκλογές του 2013 κρατώντας στα χέρια της τις περγαμηνές που θα πιστοποιούν την επίσημη προσάρτηση της Ελλάδας στη Γερμανία. 

Όσοι Έλληνες τρέφουν ακόμη ψευδαισθήσεις …για την ύπαρξη έστω και κάποιου ίχνους ελπίδας για ένα “ελληνικό μέλλον”, πλανώνται πλάνην οικτράν! Αυτοί δε που προπαγανδίζουν σαν λύση, την ακύρωση του “μνημονίου” και την επαναδιαπραγμάτευσή του με τους τοκογλύφους δανειστές, προκειμένου  να επιτύχουν μια νέα δανειακή σύμβαση με ευνοϊκότερους όρους, είτε είναι ρομαντικοί μπουνταλάδες ή είναι προδότες που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία.

Η διαπραγμάτευση προϋποθέτει ότι διαθέτεις “κοχόνες” ή έστω ισχυρές ένοπλες δυνάμεις που θα διασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας από το “αγγλικό δίκαιο” και όχι τα τάγματα της αγροφυλακής που θα διαθέτουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2013! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που θέλουν να διαπραγματευτούν με τους δανειστές, ενοχλούνται από το ισχύον αμυντικό δόγμα των Ελληνικών ενόπλων Δυνάμεων και δηλώνουν ότι επιδιώκουν την άμεση αλλαγή του και τον …. αποπροσανατολισμό του!!!

Το ρολόϊ της ελληνικής ιστορίας δείχνει δώδεκα και πέντε λεπτά. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες πέτυχε η γερμανική πολιτική να πραγματοποιήσει όλα τα σχέδιά της με 1000% επιτυχία χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους Αμερικάνους,  οι δε Ρώσοι και οι Κινέζοι, που ήταν απασχολημένοι με την αναδιοργάνωση των κρατών τους, επέδειξαν  τη σιγή της “κατεψυγμένης ρέγγας”!!!

Υπάρχει μόνο μία λύση που θα οδηγήσει εμάς τους Έλληνες στο δικαίωμα να ελπίζουμε  σε  ένα ” Ελληνικό Αύριο “!  Μόνο η συμφιλίωση, η  ομόνοια και η συμμαχία όλων ανεξαιρέτως των αντιγερμανικών δυνάμεων στην Ελλάδα θα ” φέρει τα πάνω … κάτω” και θα οδηγήσει τις Ελληνικές Συνειδήσεις στη ΝΙΚΗ !!!  Εμείς οι Έλληνες πρέπει επιτέλους να πάρουμε τώρα τη μοίρα  μας  στα δικά μας χέρια, αλλοιώς η μοιρολατρεία και η αναμονή θα μας οδηγήσουν στην ξενόδουλη υποταγή και στον ολοκληρωτικό αφανισμό  του Ελληνικού Έθνους!!!

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία

ΥΓ.: Καλό θα ήταν, να αρχίσουν οι Αμερικάνοι να ανακαινίζουν τις εγκαταστάσεις τους στο Γκουαντάναμο για να μπορέσουν να υποδεχτούν τους νέους επισκέπτες τους,  … να προετοιμαστούν για μια νέα ” Νυρεμβέργη ” ….. και να προστατεύσουν τους εραστές της νομιμότητας και του διεθνούς δικαίου!!!

πηγη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply