Ἐμβόλιο γιὰ τὴν νέα ἐποχικὴ γρίπη καὶ προφύλαξη γιὰ τὰ παιδιά.

Σύμφωνα με ένα  άρθρο  εδώ, με βαρύγδουπες λέξεις και ενοχές προς τους γονείς. συνιστά επειγόντως τον εμβολιασμό των παιδιών, ενάντια στην νέα εποχική γρίπη, είναι λίγο παλιό, αλλά επίκαιρο λόγω της γρίπης στην Αμερική.

Θα συμφωνήσω με το επιχείρημα που προβάλλουν,

”Ο καλύτερος τρόπος για να μειωθεί η αγωνία των γονέων και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα τους, είναι να εξοπλισθούν με γνώσεις για να προφυλάσσουν καλύτερα τα παιδιά τους, από τους κινδύνους που υπάρχουν”

«Κάντε το εμβόλιο»

Τώρα σαν γονέας μπερδεύτηκα και για να βοηθήσω λίγο εμάς τους γονείς παραθέτω τις γνώσεις από το CDC,

Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Νοσημάτων και θα το κάνω με ένα δικό τους διάγραμμα.

Ελπίζω να μην είναι και αυτοί συνομωσιολόγοι.

 

Από το 2002 και μετά το CDC συνιστούσε το εποχικό εμβόλιο στα παιδιά από 6 μηνών και επάνω, τα αποτελέσματα τα βλέπουμε πιο πάνω.

Λέτε να έρθουν τώρα και να μας  πούν συγνώμη λάθος;

Κάτι σαν την παραδοχή του ΔΝΤ για το λάθος που κάνανε στην Ελλάδα και στην Ισπανία;

Για να εξοπλιστούμε με γνώση ας δούμε πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο;

Ἡ φαρμακευτικὴ ἀπάτη τῶν ἐμβολίων.

Η αλήθεια για τα εμβόλια και τις ασθένειες-επιδημίες όλα κρυμμένα από τη δημόσια θέα

Μια μελέτη το 2012 με επικεφαλής τον Δρ Ντέιβιντ Witt, ένα ειδικό επί των μολυσματικών ασθενειών στο San Rafael, της Καλιφόρνιας το  Kaiser Permanente Medical Center έβγαλε το  συμπέρασμα ότι ο  κοκκύτης εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών από ό, τι στα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το 2010, ένα ξέσπασμα της παρωτίτιδας συνέβη ανάμεσα σε 1000 παιδιά στο βόρειο  New Jersey και στην νότια  Νέα Υόρκη. Σχεδόν το 80% από αυτούς είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς) .

Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1980, οι επίσημες υπηρεσίες ανέφεραν διάφορα κρούσματα ιλαράς που συμβαίνουν μεταξύ των παιδιών που είχαν εμβολιαστεί σε διάφορες περιοχές, όπως στο γυμνάσιο και το λύκειο του Illinois, σε γυμνάσιο της Μασαχουσέτης, μια περιοχή στη Γαλλία, και μια αγροτική περιοχή κοντά στο Helisinki, της Φινλανδίας, σε δύο σχολεία στην ΗΠΑ ,στα οποία είχαν εμβολιαστεί κατά της ιλαράς πάνω από το  90%των παιδιών.

Οι εμβολιαστές ισχυρίζονται ότι ένα  90% ποσοστό εμβολιασμού σε  κάθε συγκεκριμένο πληθυσμό, εξασφαλίζει την ανοσία για αυτόν τον πληθυσμό. Αυτός ο ψευδής ισχυρισμός χρησιμεύει για τη δημιουργία περισσότερων εσόδων, ενώ κατηγορεί τους αντιτιθέμενους στον εμβολιασμό οτι θέτουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι μόνο πέντε τοις εκατό των ανεπιθύμητων παρενεργειών των  εμβολίων,   αναφέρονται στο «εθελοντικό» σύστημα αναφοράς συμβάντων ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων του FDA, (VAERS), (Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολιασμού) υπάρχουν πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες που καταγράφονται και πολλά άλλα που διαρρέουν μέσα από τις ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Kαι για να μην βαφτιστώ και εγώ συνωμοσιολόγος, εδώ μια πρόσφατη μελέτη.

Από την ανασκόπηση των Cochrane Collaboration, μια  ευρέως σεβαστή από την ιατρική κοινότητα έρευνα-ανάλυση της ομάδας, η οποία  ανέλυσε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, και έβγαλε  το συμπέρασμά της:

Στους υγιείς ενήλικες, το εμβόλιο της γρίπης δεν προσφέρει καμία προστασία από τη γρίπη. Boom!

Δεν προστατεύει από τη μετάδοση των ιών της γρίπης ούτε από άνθρωπο σε άνθρωπο. Boom!

Ἐμβόλιο γιὰ τὴν νέα ἐποχικὴ γρίπη καὶ προφύλαξη γιὰ τὰ παιδιά.

Εντάξει μπορεί να μην αποτελεσματικά, πόσο επικίνδυνα είναι;

Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα «απαραίτητα»  εμβόλια;

Οι υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες.

Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.
Τα αρχικά MD, DO, MB, MBBCH σημαίνουν ειδικότητες της ιατρικής.
Τα αρχικά ND σημαίνουν γιατρούς εκπαιδευμένους, που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σε ορισμένες μόνο Πολιτείες των ΗΠΑ.

Τὰ φονικὰ ἐμβόλια.

Ὁ φονικὸς ἐμβολιασμὸς κατὰ τῆς ἡπατίτιδος β΄.

Καρκίνοι ἀπό τά ἐμβόλια;

Ελπίζω να εξοπλιστήκαμε με γνώση.

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply