Οἱ ἀνεξάρτητοι τά βρῆκαν

Σε σύσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας προχωρούν 10 ανεξάρτητοι βουλευτές, με επικεφαλής τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρο Παραστατίδη.
Οι δέκα βουλευτές θα ενημερώσουν σχετικά, με επιστολή τους, τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ, με την κίνησή τους αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν σε Επιτροπές της Βουλής, να έχουν δικά τους γραφεία κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συγκροτείται μεταξύ άλλων από τους: Θεόδωρο Παραστατίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Χρήστο Αηδόνη, Μάρκο Μπόλαρη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρι Μουτσινά, Γιώργο Κασαπίδη, Νίκο Σταυρογιάννη, Μίμη Ανδρουλάκη, Νίκο Νικολόπουλο.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η συμμετοχή του κ. Κώστα Μαρκόπουλου, ο οποίος, αν και συμμετείχε ενεργά στο συντονισμό των προηγούμενων ημερών, δεν έχει υπογράψει ακόμα το σχετικό αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής, ενώ με τον κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη δεν υπήρξαν συζητήσεις για την ένταξή του στο σχήμα.(πηγή)

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply