Ἔτοιμη ἡ νέα Τουρκία!

Ἔτοιμη ἡ νέα Τουρκία!1Κι ἐμεῖς ἐδῶ συζητᾶμε μὲ τραπεζῖτες, μὲ ἠλιθίους, μὲ παλαιονεοταξῖτες, μὲ Σαμαρᾶδες, μὲ Στουρνάρηδες καὶ λοιπὰ γαϊδούρια. 
Ἡ Κύπρος καίγεται, τὸ Ἑλλαδοκαφριστὰν τελειώνει, ὄχι ἡ Ἑλλάς, τὸ Ἑλλαδοκαφριστάν, καὶ τὰ μεμέτια ἀπεφάσισαν νὰ ἀντεπιτεθοῦν. 
Καμαρῶστε!!!!

Τὶ Θρᾶκες, τὶ Κύπρο, τὶ Δωδεκάνησα, τὶ Κυκλάδες, τὶ Συρίες, τὶ Ἰράκ… Ὅλα δικά τους!!! Ἔως τὰ Τέμπη στοχεύουν. Νὰ μοῦ τὸ θυμηθεῖτε. Ἁπλῶς τὸ παίζουν σεμνοὶ καὶ συντηρητικοί!
Ὅπως πάντα…
Πῆραν καὶ θάρρος, κατὰ τὸν χωριάτη, ἀπὸ τὰ ἀμερικανὰ καὶ τὸν Ὀμπάμ(ι)α… 
Πῆραν κι ἄλλο θάρρος ἀπὸ τὸν Νετανιάχου…
Θέλει πολύ ὁ ζαβός νά καβαλήσῃ τό καλάμι;

Τοὺς Κούρδους τοὺς ἐξαφάνισαν κι αὐτούς…  Τώρα ποὺ ἔκαναν κατάπαυσι πυρός… 
Νά ὑποθέσω πώς εἶναι παγίδα γιά νά τούς χώσουν λοιπόν στά νέα Δερβενάκια ἤ μήπως ἄλλαξαν σχέδια οἱ κρατοῦντες καί σκοπεύουν πλέον νά κρατήσουν ζωντανά τά μογγόλια; 

Φιλονόη. 

Δημοσιεύθηκε ο χάρτης της “Νέας Τουρκίας”, την ώρα που τον Ελληνισμό κυβερνά ο Σαρρής και ο Στουρνάρας

 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος
Την κατάσταση αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, σε δημοσίευμα της στις 23 Μαρτίου, όπου εμφανίζεται ο χάρτης της νέας Τουρκίας που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και ολόκληρη την Κύπρο, (με κίτρινο χρώμα ), καθώς και την βόρειο Ελλάδα μέχρι τις… παρυφές της Θεσσαλονίκης. Στον ίδιο χάρτη στα τουρκικά εδάφη περιλαμβάνονται και όλες οι βόρειες επαρχίες της Συρίας που σφαδάζεται από τον εμφύλιο, καθώς και όλες οι πετρελαιοφόρες περιοχές του βορείου Ιράκ, όπου η Τουρκία ελέγχει απόλυτα τον Κούρδο ηγέτη, Μεσούτ Μπαρανί.
Η τουρκική εφημερίδα κάνει λόγο για την αναβίωση του παλιού κεμαλικού σχεδίου, αυτή την φορά με τις ευλογιές της νεοοθωμανικής Τουρκίας του Ερντογάν, που περιλάμβανε παλιά εδάφη της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πριν αυτή καταρρεύσει οριστικά κατά τον Α παγκόσμιο πόλεμο. Εδική αναφορά γίνεται για το περίφημο μήνυμα του Αμντουλάχ Οτσαλάν από τις φυλακές του Ιμραλή, όπου κάλεσε το κουρδικό ΡΚΚ να αφήσει τα όπλα και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες με τον τουρκικό στρατό. Το δημοσίευα αναφέρει την αναβίωση του λεγόμενου Εθνικού Συμφώνου, που όπως είναι γνωστό από την ιστορία ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει οι Κούρδοι με τον Κεμάλ για να πολεμήσουν στο πλευρό του κατά των Ελλήνων στην Μικρά Ασία και να συμβάλουν στις γενοκτονίες των χριστιανών με εκατοντάδας χιλιάδες θύματα σε όλη την χριστιανική ανατολή.
 Ἔτοιμη ἡ νέα Τουρκία!2
Η εξέλιξη αυτή με τον Οσταλάν, παράλληλα με το άγριο ξεπούλημα της Κύπρου, αλλά και η επανασύνδεση Τουρκίας Ισραήλ, έχει ενθουσιάσει την Άγκυρα που τώρα θεώρει ότι είναι σχεδόν σίγουρο πως ο ελληνισμός θα πέσει σαν ώριμο φρούτο στα χέρια της και τα ελληνικά όνειρα για τα ενεργειακά κοιτάγματα και την ΑΟΖ, θα είναι για… να γελά ο κάθε πικραμένος. Ειδικά, όπως αναφέρουν οι περισσότεροι αρθογράφοι στον τουρκικό τύπο, (είναι χαρακτηριστικοί οι τίτλοι όπως της Hürriyet, «Büyük Türkiye», δηλαδή, «Μεγάλη Τουρκία» ), ότι μετά το μεγάλο στραπάτσο που έχει πάθει ο ελληνισμός σε όλα τα μέτωπα, τώρα δεν θα έχει καμία προοπτική η όποια ελληνική πρόθεση να προχωρήσει η Ελλάδα στην εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Αντίθετα, η μόνη λύση που υπάρχει πια για τους Έλληνες και την Κύπρο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, είναι η…ελεημοσύνη από την Τουρκία μήπως και πάρουν κανένα κομματάκι από τον ενεργειακό πλούτο της περιοχής. Τα τουρκικά σχέδια, όπως αναφέρουν στη Άγκυρα, στηρίζουν και οι Γερμανοί, που έχουν μεγάλες μπίζνες με τους Τούρκους και τώρα μετά το ξεζούμισμα της Ελλάδας αυτές θα διευρυνθούν και με τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, αλλά και οι Αμερικανοί που είναι στο πλευρό τους και πρόσφατα, όπως διαφαίνεται, και οι Ισραηλινοί. Ακόμα και οι Ρώσοι, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, δεν τόλμησαν να θίξουν τα τουρκικά συμφέροντα από τα ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής.
 
Μετά από όλα αυτά, όπως αντιλαμβάνεται όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις, η προδοσία που συντελείται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα και τώρα δολοφονεί την Κύπρο, θα έχει ολέθριες συνέπιες για το μέλλον του ελληνισμού. Η Ελλάδα με την συμβολή των δοσίλογων της έχει αποδυναμωθεί εγκληματικά και η Κύπρος τώρα θυσιάζεται με τραγικό τρόπο. Η πολιτική κλίκα που μας έφερε μέχρι εδώ, ενώ το φάσμα της ολοκληρωτικής μας παράδοσης στα νεοοθωμανικά νύχια είναι ορατό, θα είναι υπόλογος για όλα αυτά στην ιστορία. Μονό ένας γενικός συναγερμός θα μπορέσει να σώσει ότι είναι ακόμα δυνατό να σωθεί. Συναγερμός από όσους βουλευτές έχουν ακόμα κάποιο αίσθημα εθνικής ευθύνης, από την εκκλησία, από τα συνδικάτα, από τις κοινωνικές οργανώσεις, ακόμα και από τον ελληνικό στρατό, από ότι ακόμα είναι σε θέση να αμυνθεί.
Ειδεμή, θα είναι καλύτερο αντί να βγάζουμε σημαίες στα μπαλκόνια να… μάθουμε όλοι τουρκικά.

Υ.Γ.1. Νά ξεκινήσουμε τίς κλωτσιές ἀπό τόν Μπουτάρη πού θά τούς πέφτῃ πιό κοντά; Ἤ ὄχι;

Υ.Γ.2. Ἀγαπητέ μου Νικόλαε Χειλαδάκη, ἐδῶ ἔχουμε κόμματα. Γιατί ἀναζητᾶς ἐθνικές συνειδήσεις; 

(Visited 24 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Ἔτοιμη ἡ νέα Τουρκία!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἔτοιμη ἡ νέα Τουρκία! | Φιλονόη καὶ φίλοι......

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἔτοιμη ἡ νέα Τουρκία! | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ Τουρκία χάνει σιγὰ σιγὰ τὶς περιοχὲς τῶν Κούρδων. | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply