Ἡ κηδεία τοῦ Νάκου δημοσίᾳ δαπάνῃ συνιστᾷ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Εντάξει ο Θανάσης Νάκος ήταν αντιπρόεδρος της Βουλής και με βάση το Σύνταγμα η κηδεία του πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη.

του Στρατή Μαζίδη

Κατά την άποψή μου αυτό συνιστά κοινωνική πρόκληση.  Ένας άνθρωπος της πολιτικής, χρόνια βουλευτής, υπουργός κτλ, δεν είχε το απαραίτητο αποκούμπι στην άκρη; Δεν όφειλαν οι οικείοι του να μη δεχθούν να επιβαρυνθεί ο αφαιμαζόμενος ελληνικός λαός; Τι να πούμε κι όλοι εμείς που όταν θα πέθανουμε απλά θα μας περάσουν τα χερούλια στο πλάι;

Και μη μας πει κανείς πως το λέει το Σύνταγμα διότι αναφέρει και άλλα πολύ πιο ουσιώδη που η εκάστοτε κυβέρνηση αδιαφορούσε για αυτά.

Δεν κατάλαβα τι ήταν όλοι αυτοί οι τύποι και δικαιούνται κηδείας δημοσία δαπάνη; Δόξασαν τη χώρα; Πέτυχαν κάτι σπουδαίο για την Ελλάδα; Τι ακριβώς; Σε τι διέφερε ο Νάκος από ένα βιοπαλαιστή πατέρα πέντε παιδιών;

Όταν κόβεις τα φάρμακα του μικροσυνταξιούχου ή δε σε αγγίζει το γεγονός του μαθητή που έχασε τις αισθήσεις του γιατί είχε να φάει δύο ημέρες με το επιχείρημα “ΔΕΝ ΕΧΩ”, τότε σε προκαλώ να μου πεις αυτά τα λίγα χιλιάρικα μιας κηδείας “ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ;”.

Άρα έχεις και τα διαθέτεις εκεί που θες.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του Θανάση Νάκου. Οι δε πολιτικοί ας συνεχίσουν να τραβούν το σκοινί. Θα σπάσει στα μούτρα τους όπου να ναι.

πηγη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply