Τώρα ὑπερασπίζεται ἡ εἰσαγγελία τὴν σημαία μας!!!

Τώρα ὑπερασπίζεται ἡ εἰσαγγελία τὴν σημαία μας!!!Νά ἡσυχάσω ἤ νά ἀνησυχήσω; Διότι μίαν ἀνησυχία τὴν ἔχω… Δὲν τὴν ἀποφεύγω…
Τόσα χρόνια, ὁπουδήποτε κι ἐὰν ἔκαψαν, ποδοπάτησαν, ἔσκισαν σημαία, μία βουβαμάρα ἀπὸ τὶς εἰσαγγελίες. Γενικῶς ἦταν κάτι τὸ ὁποῖον οὐδέποτε ἐνόχλησε, ἐπισήμως τοὐλάχιστον. Ἀκόμη κι ἐὰν ὑπῆρξαν κυρώσεις γιὰ προσβολὴ ἐθνικοῦ συμβόλου, ἐλάχιστοι ἦταν αὐτοὶ ποὺ τόλμησαν νὰ ἀντιδράσουν.

Τώρα λοιπὸν ὁλόκληρη εἰσαγγελεία καταδικάζει προσβολὴ συμβόλου.
Κι ἀναρωτιέμα… Μόλις ξύπνησε ἤ οὐδέποτε κοιμήθηκε; Κι ἐάν οὐδέποτε κοιμήθηκε, ποῦ ἀκριβῶς ἦταν οἱ ἔως τώρα παρεμβάσεις καί καταδίκες;
Διότι ἡ Ὕβρις, παρέα μὲ τὴν βλακεία περίσσεψαν…
Ἀπὸ δικαιοσύνη καὶ ἦθος πάσχουμε!

Φιλονόη.

Εισαγγελέας σε φοιτητές που έσκισαν ελληνική σημαία: “Αν δεν σας αρέσει να αλλάξετε χώρα”

“Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι*”
Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών οι δυο φοιτητές που τον Αύγουστο του 2012 συνελήφθησαν να σκίζουν ελληνικές σημαίες και να προχωρούν σε βανδαλισμούς στα γραφεία του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα η εισαγγελέας ήταν χείμαρρος στην αγόρευσή της και όταν αναφέρθηκε στο σκίσιμο της σημαίας είπε στους νεαρούς: «Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα. Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι». 
Στη συνέχεια ζήτησε την καταδίκη τους σε δύο χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.
Οι δύο νεαροί είναι φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών και ανήκουν στην Οργάνωση «Αναρχοαυτόνομο Στέκι Φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών».
*και οι χρήσιμοι ηλίθιοι…. ** Η είδηση θα ενθουσιάσει βεβαίως τους “πατριώτες”, από τους οποίους ούτε το 5% δεν θα σκεφτεί ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας θα μπεί στο στόχαστρο της αόρατης εξουσίας και θα τη λειώσουν !
Το ζήτημα δεν είναι να “χαιρόμαστε” με τέτοιες ειδήσεις, αλλά να εμβαθύνουμε στο γιατί όσοι υπερασπίζονται “εθνικά θέματα” τσαλαπατώνται, ενώ όσοι καίνε σημαίες ή βυσσοδομούν εναντίον της Ελλάδας, απολαμβάνουν μια περίεργη προβολή αλλά και ασυλία.
(Visited 28 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Τώρα ὑπερασπίζεται ἡ εἰσαγγελία τὴν σημαία μας!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τώρα ὑπερασπίζεται ἡ εἰσαγγελία τὴν σημαία μας!!! | Φιλονόη καὶ φίλοι......

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ποιός καπηλεύεται τήν Ἑλληνική σημαία; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ποιός καπηλεύεται τήν Ἑλληνική σημαία; | mySatellite

Leave a Reply