Ἄχ αὐτὸς ὁ χρυσός!!!

Ἄχ αὐτὸς ὁ χρυσός!!!1Ἔχουμε θέμα! Μεγάλο θέμα νὰ ἀντιμετωπίσουμε! Πάρα πολὺ μεγάλο θέμα.
Ἡ θεία τοῦ πατέρα μου μοῦ περιέγραφε τὶς σκηνὲς τῆς κατοχῆς, μὲ τὶς λίρες καὶ τὸ λάδι. Τὰ ἔζησε ἡ γυναικούλα ἀπὸ κοντά. Ὅποιος δὲν εἶχε τὸ λάχανο, στὸν κῆπο του, καὶ τὴν ἐλιά του καὶ τὸ αὐγό του, γιὰ νὰ βρῇ ἕνα μπουκάλι λάδι πλήρωνε μίαν λίρα. Χάθηκαν σπίτια, περιουσίες, ὑπολήψεις τότε, πρὸ κειμένου νὰ ἐπιβιώσουν αὐτοὶ ποὺ ἐπεβίωσαν. Χώρια τοὺς χιλιάδες νεκρούς.

Τώρα λοιπόν, σὲ κάθε μας γειτονιά, σὲ κάθε μας πλατεία, σὲ κάθε μας χωριὸ ἔχει ἐμφανισθῇ κι ἕνας χρυσοθήρας. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἁρπάζουν τὸν χρυσό, πρὸ κειμένου νὰ τὸν «ἀνταλλάξουν» μὲ μερικὰ σκουπίδια, ποὺ λέγονται εὐρόπουλα.
Ὅμως αὐτὸ δὲν συμβαίνει μόνον στὴν χώρα μας. Συμβαίνει σὲ κάθε μεριὰ τοῦ πλανήτου.
Κι ἀν τὶ νὰ μᾶς κάνῃ περισσότερο παρατηρητικοὺς κάτι τέτοιο, ἐμεῖς παραμένουμε στὴν κοσμάρα μας, σὰν νὰ μὴν τρέχῃ κάτι.

Ἐν τάξει…
Δὲν τρέχει κάτι…
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς ὅσα εἶναι νὰ γίνουν θὰ γίνουν.
Αὐτοὶ ποὺ τὰ ἀντιλαμβάνονται γνωρίζουν καὶ τὸ πῶς θὰ τὰ ἀντιμετωπίσουν.
Αὐτοὶ ποὺ δὲν τὰ ἀντιλαμβάνονται γνωρίζουν, ναὶ τὸ γνωρίζουν, πὼς ἁπλῶς τελείωσαν.

Φιλονόη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!! Ἄχ αὐτὸς ὁ χρυσός!!!2

Κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, για τους Λαούς όλου του κόσμου.
Τον χορό έσυρε και πάλι ο εκπρόσωπος της οικογένειας εκείνης, η οποία χρηματοδότησε και τους δύο παγκοσμίους πολέμους, και μάλιστα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές: Των Rothchild. Με πρώτο τον Evelyn Robert Adrian de Rothschild, Βρετανό χρηματιστή, ο οποίος πρόσφατα σε διεθνές ΜΜΕ, δήλωσε: «Νομίζω πως όλοι πρέπει να στραφούμε προς αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση ενός παγκόσμιου νομίσματος».
Την ίδια ώρα:
534 τόνοι χρυσού, που αποτελεί ρεκόρ αγορών χρυσού τα τελευταία 50 χρόνια, αγοράστηκαν πέρυσι από τις Κεντρικές τράπεζες, σύμφωνα με τα στοιχεία του World Gold Council. Οι συνολικές αγοραπωλησίες έφθασαν στο απίστευτο ποσό των 236,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Οι μεγαλύτεροι αγοραστές χρυσού είναι οι Κεντρικές Τράπεζες Ινδίας και Κίνας.
Κεντρικές Τράπεζες μικρών χωρών, όπως της Σρι Λάνκα, του Μπανγκλαντές και του Μαυρικίου, αγοράζουν επίσης «μανιωδώς» χρυσό. (Οι περισσότερες από αυτές αγόρασαν χρυσό που πούλησε το ΔΝΤ επί Ντομινίκ Στρος Καν το 2009 και το 2010).
Μεγάλοι ακόμη αγοραστές χρυσού, σύμφωνα με το WGC είναι οι Κεντρικές Τράπεζες Ρωσίας, Ουκρανίας, Νότιας Κορέας και Τουρκίας.
Η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, ανακοίνωσε επίσημα, ότι σχεδιάζει να επαναπατρίσει όλα τα αποθεματικά της σε χρυσό που φυλάσσονται στη Γαλλία και στη FED της Νέας Υόρκης.
Το Ιράν, προχωρά σε επαναπατρισμό του χρυσού από τα θησαυροφυλάκια των διεθνών τραπεζών, επιτείνοντας τον εκνευρισμό των Αμερικανών.
Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας, μιλάει για την ανάγκη «κλειδώματος» των διεθνών νομισματικών συναλλαγών, σε «σταθερή αξία», εννοώντας φυσικά το χρυσό και το ασήμι.
Η Ελβετία, «κόβει» και διαθέτει διεθνώς χρυσό σε μικρά κουτάκια των 10 φύλλων, αξίας 50 περίπου δολαρίων έκαστο, στήνοντας μια νέα βάση στις συναλλαγές.
Αναπτυγμένες χώρες όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νότια Αφρική, εκδίδουν επίσημα και με την εγγύηση των Δημοσίων τους, χρυσά και ασημένια κέρματα, με πραγματικό αντίκρισμα, σε καθαρό ασήμι και χρυσό (Mints).
Τέλος, το δολάριο, είναι πια κουρελόχαρτο, δεν έχει καμία σχέση με το GNP Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν) των ΗΠΑ, καμία δυναμική δηλαδή την οποία απέκτησε το εθνικό τους νόμισμα με τη συμφωνία του Breton Woods, τα 1944. Το οποίο και συντηρείται, με τη τρομοκρατία της υπεροπλίας της υπερδύναμης και τις εγκληματικές της εισβολές και κατοχές ξένων χωρών όπως το Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Παράλληλα, οι ιδιωτικές αμερικανικές τράπεζες οι οποίες είναι «συνέταιροι» της FED, της κεντρικής δηλαδή τράπεζας των ΗΠΑ η οποία τυπώνει πια ασύστολα δολάρια/κουρελόχαρτα, συγκεντρώνουν καθημερινά τεράστια αποθέματα χρυσού και ασημιού.
Επίσης την ίδια ώρα, στη δύστυχη χώρα μας, την χώρα της κατοχικής κυβέρνησης των δοσίλογων, των κρετίνων επαγγελματιών πολιτικών και του Λαού που σέρνεται μεταξύ του Σουλειμάν, της Φατμαγκιούλ!!!
Τα ορυχεία χρυσού παραδίδονται αντί πινακίου φακής στις πολυεθνικές.
Χιλιάδες σιχαμεροί σαράφηδες, αγοράζουν άρον-άρον τις βέρες και τα δαχτυλίδια των πενόμενων και πανικοβλημένων Ελλήνων. Κανένας δεν τους ελέγχει, παρά μόνον από ότι όλα δείχνουν, όταν παραβιάζουν τους «νόμους» της δικής τους «νύχτας».
Ο ελάχιστος χρυσός του ελληνικού δημοσίου που απέμεινε μετά το ξεπούλημά του από το Σημίτη, (ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps), είναι άγνωστο που βρίσκεται και αν έγινε και αυτός ενέχυρο (collateral).
Όλα δείχνουν πως κάτι πάρα πολύ σοβαρό ετοιμάζουν στους Λαούς. Και ακόμη πως η Ελλάδα και ο Λαός της, θα είναι ένα από τα πρώτα πειραματόζωα. Πειραματόζωα, τα οποία ακόμη παλεύουν για τα δανεικά τους, αντί να αντιληφθούν πως ήλθε η ώρα, να παλέψουν για τα ιδανικά τους.

πηγή

Υ.Γ.1. Δὲν εἶμαι ὑπὲρ τῆς συλλογῆς καὶ συγκεντρώσεως χρυσοῦ. Ἀντιθέτως μάλλιστα. Παρατηρῶ. Ὅσο παρατηρῶ, τόσο βαθύτερα συνειδητοποιῶ πὼς κάποιοι μᾶς ἔχουν περικυκλώσῃ, ἴσως διότι πιστεύουν πὼς ἔτσι θὰ μᾶς ἀκινητοποιήσουν. Λᾶθος τους.

Υ.Γ.2. Ὁ χρυσὸς ἦταν καὶ παραμένει ὡς τὸ μοναδικὸν νόμισμα παγκοσμίως, ἀκόμη καὶ σὲ πολεμικὲς περιόδους. Ὁ πόλεμος εἶναι ἕτοιμος. Ἑμεῖς βέβαια ὡς χώρα τὸ τὶ θὰ κάνουμε εἶναι ἄλλη ὑπόθεσις.

Υ.Γ.3. Ἡ ἀχλάδα ἔχει μεγάλη οὐρὰ ἡ ὁποία μόνον ἀπὸ χρυσὸ δὲν ἀποτελεῖται!

φωτογραφία

(Visited 173 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ἄχ αὐτὸς ὁ χρυσός!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἄχ αὐτὸς ὁ χρυσός!!! | Φιλονόη καὶ φίλοι......

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἄχ αὐτὸς ὁ χρυσός!!! | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply