Νά ἐνεργοποιήσουμε τόν μεταβολισμό μας;

Νά ἐνεργοποιήσουμε τόν μεταβολισμό μας;Δὲν ξέρω τὸ τὶ κάνετε ἐσεῖς, ἀλλὰ πέραν τῶν πολλῶν προσπαθειῶν γιὰ δίαιτες, ποὺ ἀρκετοὶ πασκίζουν, πιστεύω βαθύτατα πὼς ὁ μεταβολισμός μας πάντα πρέπει νὰ εἶναι σὲ ἐγρήγορσι.
Ἐκτὸς λοιπὸν ἀπὸ τὰ παρακάτω, καλὸ εἶναι συχνὰ πυκνὰ νὰ κάνουμε κάποιες προσπάθειες ἀποτοξινώσεως, διότι τὰ πάντα λειτουργοῦν προσθετικά, εἶτε μέσα μας, εἶτε γύρω μας.

Γιὰ τὴν ὤρα, σήμερα, θὰ σᾶς παρουσιάσω ἁπλῶς ἕνα «κολπάκι», ποὺ ὅμως λειτουργεῖ  ἐναλλακτικὰ γιὰ πολλὰ ἄλλα. Ἡ ἀρχὴ εἶναι νὰ ἀναζητοῦμε τὸ αἴτιο, γιὰ τὸ ὁποῖον κάποια πράγματα περιορίζονται.
Εὑρίσκοντας τὸ αἴτιον, τότε μποροῦμε νὰ ἀλλάξουμε τὰ πάντα.

Φιλονόη.

Κοκτέιλ ενεργοποίησης του μεταβολισμού και εξάλειψης του λίπους

Κάποιες φορές ενώ κάνουμε δίαιτα η ζυγαριά κολλάει και δεν χάνουμε κιλά. Δεν φταίει η ζυγαριά αλλά ο μπλοκαρισμένος μεταβολισμός μας. Η βοήθεια έρχεται από το εξωτερικό με ένα κοκτέιλ που υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει όχι μόνο να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας αλλά και να κάψουμε λίπος. Συνδυάστε τον χυμό με δίαιτα και γυμναστική και θα έχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η παρασκευή του χυμού είναι πολύ απλή και μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Υλικά:
2 λίτρα πράσινο τσάι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 Lime
Φυσικό Γλυκαντικό (Στέβια)

Εκτέλεση
Για το πράσινο τσάι χρησιμοποιούμε 1 κουταλάκι από το βότανο σε ξηρή μορφή (όχι έτοιμο πράσινο τσάι του εμπορίου) για κάθε κούπα νερό.
Στο πράσινο τσάι, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, το χυμό από το lime και φυσικό γλυκαντικό ανάλογα με τις γευστικές μας προτιμήσεις και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε παγωμένο και διατηρείτε στο ψυγείο για 3 ημέρες.

πηγή

Υ.Γ. Προσωπικῶς οὐδέποτε χρειάστηκα δίαιτα… Ἀλλὰ …ἀχρείαστη νὰ εἶναι!

Leave a Reply