Τὸ δίδυμο ἀδελφάκι μας!!!

Τὸ δίδυμο ἀδελφάκι μας!!!

Τώρα πιὰ δὲν χρειάζεται νὰ ἀναζητοῦν κάποιοι τρόπο νὰ ἐπαναλειτουργήσουν τὸν Ἄρη, ποὺ πρὸ πολλοῦ κατεστράφῃ, πρὸ κειμένου νὰ μεταναστεύσουν ἐκεῖ καὶ νὰ τελειώνουν μὲ ἐμᾶς. Τώρα πιὰ ἔχουν, κατὰ πῶς ἰσχυρίζονται, ἀνακαλύψῃ τὸ δίδυμο ἀδελφάκι τῆς Γαίας μας, τὸ ὁποῖον εἶναι ἐδῶ, δίπλα μας… Μία δρασκελιά… Στὸν ἀντίποδα τῆς ἀποστάσεῶς μας ἀπὸ τὸν Ἥλιο.
Εἶναι δῆλα δή, κατὰ πῶς μᾶς τὰ λέγουν, ἐκεῖ καὶ περιμένει νὰ δεχθῇ τοὺς «ἐκλεκτούς».
Ἄρα;
Ἄρα οἱ διαδικασίες ἐπιταχύνονται… Ἄρα τώρα πιὰ μπαίνουμε στὴν τελικὴ εὐθεία… Ἄρα, τὸ παιχνίδι τελειώνει…
Ἤ μήπως ὄχι;
Διότι σὰν πολλὰ μᾶς τὰ «ἀποκαλύπτουν» τώρα τελευταία κι ἐγὼ ἀκόμη ἔχω πρόβλημα στὴν πρόσληψι τῶν πληροφοριῶν.

Φιλονόη

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες η NASA!

Βίντεο της NASA έχει αναστατώσει τους επιστήμονες: Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο!

Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζετε με ενέργεια!
Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει παροξυσμό σε ειδικούς και μη που το έχουν παρακολουθήσει και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις.
Στις 7/7/2013 η Νάσα εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση:

Πριν απο 2 μέρες πήραμε φωτογραφίες απο το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πισω απο το Ηλιακό στεφάνι.

Μετά απο αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός ( ονομάστηκε Πλανήτης Χ ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς απο τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.
Η απόσταση του απο τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα , ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η αποσταση γής και ήλιου με αποτελεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την γή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον “δούμε” μέχρι σήμερα.

Προκειται για έναν “δίδυμο πλανήτη” της γης.Στο βίντεο που λάβαμε απο το διαστημοπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οπόια συνδέει μεσω ακτίνων λειζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο . Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.
Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσιστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας απο ότι πιστευαμε!
Μετα τιμής

Dr Richard Andersons
Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3
N.A.S.A
7/7/2013Φωτογραφίες:

πηγή

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leave a Reply