Ὁμοψυχία, συνένωσις καὶ ὕφεσις τῶν παθῶν-Ἀπομόνωσις τῶν διχαστικῶν ὄφεων!

Ὁμοψυχία, συνένωσις καὶ ὕφεσις τῶν παθῶν-Ἀπομόνωσις τῶν διχαστικῶν ὄφεων!ΑΠΟ  ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ   ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ, ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΥΦΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΩΝ ,  ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ,  ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ  ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΙΚΟΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ( ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ κλπ ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ  , ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ,ΞΕΝΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Ἀμφικτύων*

3/11/ 2013

  *Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  

φωτογραφία

(Visited 13 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Ὁμοψυχία, συνένωσις καὶ ὕφεσις τῶν παθῶν-Ἀπομόνωσις τῶν διχαστικῶν ὄφεων!

Leave a Reply