Ἀκόμη μία ἐπιτυχία τῶν τοκογλύφων.

Ἀκόμη μία ἐπιτυχία τῶν τοκογλύφων.Ἄκομα μία ἐπιτυχία τῶν τοκογλύφων, ποὺ ὑποβαθμίζει ἄκομα περισσότερο τὸν ῥόλο καὶ τὸν χαρακτῆρα τοῦ Δημοσίου.
Οἱ ἐργοδότες θὰ ὑποχρεώνονται νὰ καταβάλλουν μισθοὺς κι ἔνσημα στὶς τράπεζες.
Ἀπὸ ἐκεῖ … θὰ μποροῦν νὰ κατάσχουν τὸν μισθό σας (ἀπὸ τὸν ἰδιωτικὸ ἢ τὸν Δημόσιο τομέα) γιὰ κάθε κλήσῃ ἀπὸ τὴν τροχαία, γιὰ κάθε ἀπλήρωτο λογαριασμὸ ὕδρευσης ἢ ΔΕΗ, γιὰ κάθε καθυστερημένη δόση ποὺ θὰ χρωστᾶτε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, λόγῳ τῶν δεκάδων παρανόμων, ἀντισυνταγματικών, καταχρηστικῶν φόρων ποὺ ἐπέβαλαν οἱ τοκογλύφο,ι μέσῳ τῶν κλόουν μὲ τὰ botox ποὺ μᾶς κυβερνοῦν.

Νὰ σᾶς θυμίσω ἁπλᾶ ὅτι ὅποτε ἀνέλαβαν οἱ τοκογλύφοι νὰ εἰσπράττουν τοὺς φόρους … ἡ ΠΕΙΝΑ καὶ ὁ ΘΑΝΑΤΟΣ γκρέμισαν ὁλόκληρες αὐτοκρατορίες, πανίσχυρες, μέχρι νὰ δεχθοῦν ἐπίθεση ἀπὸ τοὺς ἰουδαίους τοκογλύφους.
Ἀπὸ τὴν Ἀρχαία Αἴγυπτο, τὴν Ἀρχαία Ῥώμη, τὴν Πορτογαλία, τὴν Ἰσπανία, τὴν Γαλλία, τὴν Γερμανία, τὴν Ἀγγλία… πέρασαν καὶ κατέστρεψαν λαοὺς πίνοντας τὸ αἷμα τους, σὲ συνεργασία μὲ τοὺς πολιτικοὺς καὶ τὰ ἱερατεῖα, ποὺ ἐπίσης δούλευαν γιὰ τοὺς τοκογλύφους.

Δυστυχῶς αὐτὰ τὰ «σημάδια» τῆς σήψεως δὲν εἶναι ὁρατὰ ἀπὸ τοὺς πολλούς…

Εἴμαστε ἄκομα στὴν μέση τοῦ πρωταθλήματος…

 «Σίγμα»

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ανατροπή! Κατάθεση των μεικτών μισθών στις τράπεζες

Ανοιχτό αφήνει το υπουργείο Οικονομικών το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα υποχρεώνει τους εργοδότες να καταθέτουν τους μεικτούς μισθούς των εργαζομένων στις τράπεζες προκειμένου να πιστώνονται οι λογαριασμοί των μισθωτών με τον καθαρό τους μισθό και να αποδίδονται από τις τράπεζες οι ασφαλιστικές εισφορές στα Ταμεία.

Σχετική πρόταση με στόχο την πάταξη της εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής είχε γίνει σε αναφορά φοροτεχνικού η οποία κατατέθηκε στη συνέχεια στο υπουργείο Οικονομικών από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη. Η πρόταση προβλέπει ότι οι εργοδότες θα υποβάλουν τις μισθοδοτικές καταστάσεις σε βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ μέσω διαδικτύου αλλά και των ΚΕΠ. Εν συνεχεία θα καταβάλουν τον μεικτό μισθό στην τράπεζα, η οποία θα πιστώνει τα ασφαλιστικά ταμεία με τις κρατήσεις, το Δημόσιο με τον αναλογούντα ΦΜΥ και τον λογαριασμό του μισθωτού με τον καθαρό μισθό.

Σε απάντηση της αναφοράς, ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης απέστειλε στη Βουλή έγγραφο στο οποίο αναφέρει ότι «η πρόταση σχετικά με την κατάθεση από τον εργοδότη των μεικτών μισθών των εργαζομένων στις τράπεζες και περαιτέρω την πίστωση των λογαριασμών των μισθωτών με τον καθαρό τους μισθό και την απόδοση από τις τράπεζες των ασφαλιστικών εισφορών στα Ταμεία και του παρακρατηθέντος ΦΜΥ στο Δημόσιο, θα εξετασθεί και σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο θα αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικής νομοθετικής ρύθμισης».

ἡμερησία

(Visited 15 times, 1 visits today)
Leave a Reply